Capitolul 20 din fikul Feel the life of the city (S2)


Capitolul 20

Dead and gone .

Perspectiva lui Justin

-Deci imi spuneti ca nu stiti nimic de cazul domnului Bart Bass , tatal lui Chuck Bass ? Ne-a intrebat politistul pentru a mia oara .

M-am incruntat , tragand-o pe Britney si mai aproape de corpul meu . Asta daca se putea si mai aproape decat era deja . Si-a ingropat nasul in pieptul meu , in timp ce eu imi tineam strans mana peste umerii ei .Nu scota nici un sunet . Nici un suspin . Nimic ! Pur si simplu gafaia . Stiam ca inca era speriata dar in acelasi timp stiam ca nu aveam ce face in aceasta privinta . A trait mereu cu impresia ca Chuck a violat-o fara sa ii pese de sentimentele ei , dar el a asigurat-o ca nu a fost asa . Si-a cerut scuze si spre mirarea tuturot , a fost iertat . Mereu am stiut ca Britney era o persoana puternica , dar niciodata nu m-am gandit ca era atat de puternica incat sa il ierte pe cel care , ei bine , i-a distrus jumatate din viata . Dar , ca de obicei , se pare ca fata asta nu inceteaza sa ma uimeasca .

-E a cincea oara cand va spunem ! A tipat Gabriel , exasperat , aruncandu-si mainile in aer . Nu stim nimic !

Politistul si-a ridicat privirea din carnetelul lui si s-a uitat sceptic la prietenul nostru . Stiam amandoi ca asta nu va da bine la dosarul lui de la politie , dar niciunul nu a comentat nimic . Gabe stia ce face , nu ma indoiam de chestia asta . Mai mult ma indoiam de auto-controlul lui , totusi . Arata de parca ar fi in stare sa sara pe cel care ne lua la intrebari si sa il sfasie in doua cat ai clipi .

Mi-am scuturat capul la el .

-Domnisoara Allen , am cateva intrebari pentru dumneavoastra , credeti ca puteti veni cu mine pentru cateva minute ? A intrebat-o politistul pe Brit .

-NU ! Am spus eu categoric , punandu-ma in fata ei . Nu pleaca de aici .

Nu puteam sa o las singura cu el . Nu o puteam lasa singura cu nimeni . Era mult prea vulnerabila acum si mai mult ca sigur ca va termina prin a face o criza de plans . Nu puteam permite acest lucru . Nu puteam permite ca papusa mea sa fie ranita non-stop . Nu acum , cand Chuck era dus .

-Vorbeam cu domnisoara Allen , nu cu dumneavoastra domnule Smith . A raspuns el , incruntandu-se la mine .

Imi venea sa o las pe Britney acolo si sa ma duc sa-l pocnesc fix in fata . Se pare ca Gabe mi-a anticipat totusi miscarea , fiindca a venit in spatele meu , prinzand-o pe Britney fix inainte ca eu sa ma indepartez si sa merg incet spre politist care ma privea , incercand sa para infricosator , chiar superior as putea spune . Cand am ajuns sa stau fata in fata cu el am observat ca eram cu mult mai inalt decat el . Cred ca era putin mai scund decat Britney .

-Uite care e treaba...Am soptit , uitandu-ma in jos la ecusonul lui . Garret . Daca eu am spus ca ea nu poate venii cu tine pentru cateva intreabari , atunci ea nu poate veni .

El s-a uitat in sus la mine , pastrand aceasi privire tampita pe fata . Nu stia cu cine se pune . Tot ceea ce trebuia sa faca acum era sa aoese oe unul dintre butoanele mele si BANG! vulcanul era declansat .

-Si de ce te-as asculta pe tine , domnule Smith ? M-a intrebat Garret , dandu-se un pas inapoi si notandu-si ceva in carnetelul ala idiot .

Incepeam sa cred ca nota orice miscare si cuvant pe care eu il faceam .

-Pentru ca stie ce e mai bine petru mine ! A tipat Britney din bratele lui Gabriel .

M-am intors cu fata la ea , dar nu am putut sa ii prind privirea . Se uita la Garret .

-Ai auzit-o . Am zis , intorcandu-ma inapoi cu fata la el . Dispari !

Se vedea dupa privirea lui ca era cam prea speriat pentru o seara ca asta . Mai mult ca sigur ca avea vreo 22 de ani si era abea iesit de la Academia de politie . Mi-am dat ochii peste cap , vazand ca tot nu pleca .

Si-a scuturat umerii ca un sportiv care se pregatea de o alergare lunga iar apoi m-a privit in ochi .

-Nu . A spus el dur , iar apoi s-a uitat undeva in saptele meu , banuiesc ca la Brit . Cucoana , nu ma intereseaza ca vrei sau nu ! Trebuie sa imi raspunzi la cateva intrebari si cu asta basta ! De data asta a tipat .

BINGO , idiotule ! Ai apasat pe butonasul gresit !

-Ok , asta e ! Am spus , impingandu-l si dandu-mi pumnul in spate fiind gata sa il lovesc .

Fix inainte ca pumnul meu sa faca contact cu fata lui Gabriel m-a prins tragandu-ma inapoi . Voiam sa il dau la o parte si sa revin la ceea ce faceam inainte . Dar nu am facut-o , pentru simplul fapt ca doua maini micute erau stranse puternic in jurul taliei mele .

Gabe statea intre mine si Garret , tinand o mana spre mine , stiid parca ca Britney nu va fi niciodata destul de puternica incat sa ma tina pe loc . Dar ceea ce el nu stia , de fapt , ceea ce nimeni nu stia era faptul ca Britney avea un efect asupra mea , pe care nimeni , nici macar ea nu il intelegea .

Si-a dus o mana la cap , fracandu-si nasul nervos , gandindu-se probabil la ce va face in continuare . Si ca din senin , mana pe care o avea mai devreme la fata era formata in pumn si aruncata peste fata politistului .

Maxilarul mi-a cazut la pamant si , nu stiu din ce motiv , dar buzele mele au format un zambet micut .

-Si asta e momentul in care tu dispari ! A spus Gabe , scuturandu-si pumnul .

Trebuia sa recunosc...L-a prins destul de bine , avand in vedere ca Garret era pe jos , cu sange curgandu-i din buza de jos . Se tara pe jos incercand sa se ridice , dar fara succes .

M-am enervat si i-am desfacut cu greu mainile lui Britney din jurul meu , mergand apoi spre politist . De data aceasta Gabriel nu m-a mai impiedicat. Pur si simplu a stat si a privit ceea ce aveam de gand sa fac . L-am apucat pe Garret de gulerul tricoului si l-am ridicat de pe beton , tinandu-l in picioare .

-Cara-te ! I-am spus , inainte de al impinge din nou pe jos .

S-a indepartat repede in genunchi dar apoi s-a ridicat in picioare , fugind spre ceilalti politisti care stateau langa masinile lor cu niste gogosi in maini . Patetic .

M-am intors cu spatele la ei si am mers spre Britney , punandu-mi o mana peste umerii ei . Gabe a fost langa noi intr-o secunda , punandu-si o mana in jurul taliei sale . Nu conta care erau actiunile lui Gabriel spre Britney , sau actiunile ei spre el , nimic nu ma facea gelos , cum ma facea de obicei , cand cineva era in preajma ei . Era ciudat . Tot ceea ce imi inspira tipul asta era protectie pura . Am oftat , afundanu-mi nasul in parul lui Brit . Ea si-a pus ambele maini in spate , sustinandu-ne talia amandurora . Si a mea si a lui Gabriel .

-Asta nu o sa ramana asa ! A tipat Garret dupa noi .

Eu si Gabriel am ridicat mainile libere aratandu-i degetul din mijloc in timp ce Brit , ridica-se ambele maini de pe noi , facand acelasi lucru .

Cu totii am chicotit .

Stiam ca ceea ce papusa mea facea acum era doar un act . Probabil ca o parte din ea , partea care inca reprezenta tot ceea ce iubeam la papusa mea , era fericita , fericita ca a scapat de tot chinul cu Chuck . Dar cealalta parte , partea care era sensibila , vulnerabila si partea pe care EA o ura cel mai mult era trista . Trista , pentru ca oricat de mult ar fi incercat sa nege , dupa ce a aflat adevarul , a inteles . A inteles ce s-a intamplat cu adevarat si i-a parut rau , i-a fost mila .

Si toate acele parti ale ei...? Toate acele parti o formau pe papusa mea ! Si nu conta ca ea plangea si era sensibila , sau ca ea era puternica si invincibila , tot papusa mea va ramane .

Ne-am apropiat incet de masina lui Gabe . Acesta s-a dus la usa soferului si a dez-armat masina , in timp ce noi asteptam langa ea . Britney a ridicat o mana pentru a deschide portiera , dar am prins-o de umeri inainte de a face acest lucru , intorcand-o cu fata la mine . A scos un sunet de surprindere , dar nu s-a opus .

-Cum te simti ? Am intreabt-o ,punandu-mi mainile pe obrajii ei .

Mi-a zambit trist , ridicand o mana si punand-o in spatele gatului meu , strangand in palma sa micuta , parul de acolo . Am oftat , bucurandu-ma de atingerea ei .

-Obosita . A spus ea , inca zambind .

Mi-am inchis ochii . Evita discutia...Cum facea mereu cand subiectul era ceva ce o va putea rani .

-Acasa ? Am intrebat in timp ce imi deschideam ochii , sperand ca voi reusi sa vorbesc cu ea , cand ajungem inapoi acasa .

A oftat , inchizandu-si ochii , dar apoi i-a deschis , exprimand emotii pe care cu greu le puteam descifra in intunericul noptii .

-Acasa . A fost ea de acord , incercand din nou sa imi zambeasca .

Gabriel era deja in masina , asa ca am hotarat ca era timpul sa urcam si noi . Ea s-a intors din nou cu spatele la mine si a deschis usa . Mi-am pus o mana pe talia ei , lipindu-i spatele de pieptul meu . Mi-am lasat capul in jos , in asa fel incat buzele mele ii atingeau urechea .

-Nu trebuie sa te prefaci . I-am soptit .

Si-a intors capul , doar pe jumatate , privindu-ma cu o expresie confuza . Parea confuza , dar in realitate stia despre ce vorbeam . Era confuza de faptul ca eu mi-am dat seama . Am oftat , intrand in masina , pe locul din dreapta , langa Gabe .

Nimeni nu a spus nimic in timp ce masina a inceput sa alunece pe strazile aglomerate . Cand deja eram la al treilea semafor din ultimii 30 de metrii , rabdarea mea se evapora . Imi miscam nervos ochii dintr-o parte in alta , cautand ceva care sa imi capteze atentia . Dar nu gasisem nimic , asa ca dupa aproximativ cinci minute , am lasat-o balta . Gabriel a oftat nervos si s-a aplecat spre radio , pornindu-l la maxim . Nu ma asteptam sa fie dat atat de tare , asa ca am tresarit , impotriva vointei mele .

-Ce dracu’ , omule ? L-am intrebat razand de ironia situatiei .

-Mai aveai un pic si adormeai ! A ras el , dand volumul la minim , in asa fel incat se auzea muzica numai pe fundal .

Mi-am indreptat privirea spre mana lui , care acum era insangerata . Mi-am dat ochii peste cap .

-Deci , lasa-ma sa vad daca inteleg ! Am spus , in momentul in care masina a pornit din nou . Tu , m-ai dat pe mine la o parte ca sa il poti pocni , tot tu , pe ala ?

El a ras si si-a scuturat capul , in timp ce facea stanga , spre strada care ducea spre casa noastra . Inca un semafor , si masina s-a oprit din nou . Gabriel a ridicat mana si a miscat putin oglinda , oftand .

-Chiar crezi ca as fi lasat-o fara tine in seara asta ? M-a intrebat , privind in oglinda .

M-am uitat in spate , vazand-o pe Britney , stand intinsa pe bancheta cu mainile stranse sub gat . Am zambit . Atat de inocenta .

-La ce te referi ? L-am intrebat , intorcandu-ma inapoi la locul meu .

Si-a presat buzele , gandindu-se probabil la ce raspuns sa imi dea . S-a intors cu fata la mine .

-Erai prea ocupat sa iti mentii atentia asupra lui Britney , dar eu am vazut privirile pe care Garret ti le arunca . Era nervos . Nu , nu , nu ! Nervos nu e cuvantul potrivit . Furios ! Era furios . Mult prea furios pentru binele tau . Era gata sa te tranteasca la pamant si sa iti puna catusele in mai putin de 10 secunde .

Mi-am dat ochii peste cap .

-De parca ar fi reusit ! Am spus batjocoritor .

A chicotit .

-Stii prea bine ca nu ma refeream la partea cu trantitul pe jos . Drace’ ! Ai fi reusit sa il faci una cu pamantul inainte ca Britney sa aiba sansa sa iti strige numele . Dar stii ca putea sa te tina in arest cat voia el . Si nu o puteam lasa pe London-eza fara tine in seara asta .

Am zambit .

-Stii ? Am spus , inca zambind ca un idiot . Obisnuiam sa o numesc London-eza foarte des cand nu eram impreuna .

A ras . Masinile din spatele nostru au inceput sa claxoneze , lucru care ne-a amintit ca inca eram in mijlocul strazii , la un semafor , care cine stie cand va avea culoarea verde din nou .

Gabe a deschis geamul , a scos mana si le-a aratat degetul din mijloc . Nici nu trecusera patru secunde de cand el scosese mana pe fereastra , ca masina a facut un sunet infernal iar apoi a luat-o la goana , in jos spre strada noastra .

-Da , pai ... Mi-a povestit cate ceva despre „relatia voastra” –a aruncat ghilimelele in aer- , inainte de relatia voastra ! A spus el chicotind .

Mi-am dat capul pe spate si am inceput sa rad .

Am auzit un mormait din spate , lucru care m-a facut sa cred ca Britney se trezise . Dar totusi , speram ca ea doar sa se intoarca pe partea cealalta si sa se culce din nou . Ma inselasem , ca de obicei .

Am simtit o mana pe umarul meu , asa ca m-am intors , vazand-o pe Brit , cu ochii inca inchisi , si cu parul blond , ravasit pe fata . Si-a trecut un picior peste consola , asezandu-l langa schibatorul de viteze , iar apoi pe celalalt , sprijinindu-se de umarul meu .

Am zambit .

-Hei , papusa ! Am soptit , atingandu-i talia .

A mormait ceva in momentul in care si-a trecut si celalalt picior peste consola , dar nu am inteles ce a spus . Nici nu m-am obosit sa o intreb ce a zis . Stiam ca nu era prea treaza in momentul acela , ceea ce mai mult ca sigur insemna ca nu stie nici ea ce spune .

Mana de pe umarul meu , cazuse in jurul gatului , in timp ce cealalta facea acelasi lucru . Si nu stiu cum Dumnezeu s-a rasucit , dar acum imi statea in poala , cu mainile in jurul gatului meu si cu nasul in pieptul meu . Am zambit , afundandu-mi nasul in parul sau . A inspirat .

-Ei bine...Se pare ca e destul de greu de trezit . A spus Gabriel , recunoscator de faptul ca nu s-a trezit inca .

Am chicotit .

-Crede-ma , cand iti spun ca e foarte greu de trezit .

A ras , tragand masina pe marginea drumului , in fata casei noastre . M-am incruntat . S-ar putea ca Britney sa nu aiba nevoie de mine maine , dar mai mult ca sigur va avea nevoie de Gabe .

-De ce nu bagi masina in garaj ? L-am intrebat .

-De as baga-o in garaj ? M-a intrebat el razand .

Am oftat .

-Brit o sa aiba nevoie de tine maine . Am spus , parand un pic cam prea posomorat .

Si-a dat ochii peste cap , dar a pornit masina , indreptand-o spre garaj .

-Brit o sa aiba nevoie de amandoi maine ! M-a corectat el , zambetul disparandu-i de pe buze .

Voiam sa cred ca are dreptate , chiar voiam . Dar nu cred ca eram prima persoana pe lista lui Britney cu care dorea sa vorbeasca despre Chuck . Am oftat .

Masina s-a oprit din nou , iar Gabe a coborat , lasand totusi cheile in contact . A deschis usa pasagerului pentru mine , dandu-si seama ca nu o puteam da jos pe Britney , doar ca sa deschid o amarata de portiera .

-Mmm...A gemut ea obosita , in momentul inc are am iesit .

-Shh , iubito ... I-am soptit in ureche , sperand ca ea sa nu se trezeasca .

Si-a strans mainile in jurul gatului meu , si a oftat . Gabriel mi-a deschis toate usile din casa pana cand am ajuns in camera lui Britney . A dat paturile la o parte , iar eu am bagat-o sub ele . Gabriel coborase deja la parter ca sa incuie usa de la intrare . Ultimul lucru care ne mai lipsea era un hot in miez de noaptea care sa bata la gamul lui Brit cerand un covrig , sau mai stiu eu ce .

-Vrei sa iti aduc ceva ? Am intrebat-o , dandu-i bretonul la o parte din ochi .

Ea a dar din cap in semn ca nu vrea nimic si s-a intors pe cealalta parte , tragandu-si patura pana la gat .

M-am ridicat de pe pat si am stins veioza de pe noptiera , pe care Gabriel a lasat-o aprisa pentru mine , ca sa vad unde sa o pun pe Britney . Am vazut telefonul ei pe noptiera si i l-am dat pe Silent , pentru a nu suna cineva si sa o trezeasca . Era, onstient de faptul ca avea nevoie de odihna , dupa tot ceea ce s-a intamplat .

Am oftat . Britney nu merita toate astea . Britney nu merita atata durere si drama in viata ei .

I-am mai mangaiat o data chipul si am iesit din dormitorul ei .

-Avem probleme ! A spus Gabriel , urcand scarile in timp ce eu le coboram .

M-am oprit , iar el a facut acelasi lucru . Si-a trecut mana prin par si s-a sprijinit de balustrada treptelor . Nu ma puteam gandi la o problema destul de importanta incat sa il faca pe Gabe atat de agitat . Singura problema care putea fi destul de grava la ora asta trebuia sa fie legata de Chuck , ceea ce nu mi se parea posibil avand in vedere ca era mort . Doar daca...

-A inviat cumva Chuck ? Am intrebat deodata , trezindu-ma la realitate .

Gabriel si-a dat un pic capul inapoi , privindu-ma de parca eram nebun .

-Nu...? A intrebat el de parca nu ar fi deja evident .

-Atunci nu avem nici o problema . Am spus simplu , trecand pe langa el si coborand in continuare scarile .

Ii auzeam pasii in spatele meu dar am incercat pe cat poibil sa nu ii bag in seama . Si asa eram destul de obosit , si la fel era si el . Nu cred ca si mai multa drama ne-ar face bine .

Poate ar fi bine sa ii aduc o perna si o patura si sa doarma pe canapeaua din sufragerie , care era mult mai comfortabila decat cea din camera de oaspeti . Sau cel putin mai usor de desfacut . Numai Britney stie cum a tras de ea si a desfacut-o , pentru ca inca de cand ai mei au cumparat-o nimeni , nici macar eu nu am reusit sa o desfacem .

-Hey , Gabe ! Ce ai zice daca dormi pe canapea in seara asta ? L-am intrebat sarind de pe ultima treapta si facand stanga spre bucatarie .

-Omule , daca as fi in locul tau nu as intra acolo . A spus el repede , venind in fata mea .

Am ras si i-am pus mana pe umar , dandu-l la o parte .

-Fi serios , omule ! Ce poate si asa de ingrozitor in bucatarie ? Fantoma lui Chuck ? L-am intrebat , razand .

El s-a uitat la mine cu ochii larg deschisi , iar apoi a oftat , dandu-se la o parte . Am zambit lenes si am intrat in bucatarie .

Holy fuck .

Ce cautau ei aici ? Mama si tata erau in bucatarie , asteptandu-ma probabil . Tata ca de obicei era atent la altceva , nepasandu-i de ceea ce se intampla in jurul sau . Acum , de exemplu , isi butona foarte atent telefonul . Mama , in schimb , se plimba agitata de colo colo , negasindu-si locul in care putea sta linistita . Spre mirarea mea , niciunul dintre ei nu m-a vazut .

Mi-am indreptat capul spre Gabriel , nescapandu-i insa pe cei doi din priviri .

-De ce nu ascult eu pe nimeni ? L-am intrebat , parand ingrijorat .

El si-a inabusit un raset , ducandu-si mana la gura .

-O asculti pe Britney . A spus el senin .

Mi-am indreptat privirea spre el , privindu-l sceptic .

-Pe bune ? Am ras . Asta e argumentul tau ?

Mare greseala a fost partea cu rasul pentru ca ai mei m-au auzit .

-Justin ! A spus mama , parand usurata .

Si-a lasat geanta pe bar si mi-a sarit in brate , strangandu-ma tare .

-Hey , mama . Am soptit , punandu-mi mainile in jurul ei.

Am auzit cum tata isi lasa telefonul pe masa si vine spre noi , dar nu m-a interesat prea tare . Ba chiar mi-am ridicat privirea din umarul mamei , zambind smeche . Stiam ca asta il va scoate din minti . Lasasem lucrurile neterminate cand am plecat de la inmormantarea bunicului , si le-as fi lasat asa daca era dupa mine . Au fost multe chestii de genul asta pe care le-am lasat balta , dar nu si de data asta . De data asta s-a luat de iubita mea . Si asta erra singurul lucru pe care nu il puteam trece cu vederea . Daca avea de gand sa ma provoace , aveam de gand sa ii raspund .

-Pe unde ai umblat , bastardule ? M-a intrebat Logan , apucandu-ma de gulerul tricoului si smuciandu-ma din bratele mamei , care a tresarit .

M-a impins in cealalta parte a bucatariei , facandu-ma sa dau cu spatele de frigider .

-Raspunde-mi , fir-ar sa fie ! A spus , venind deasupra mea si lovindu-ma cu pumnii in stomac .

Oboseala si nervii pe care i-am acumulat toata seara nu ma ajutau deloc in a-mi gasi puterea necesara pentru a-l bate pe Logan .

-Oh , deci acum iti pasa ? Am tipat la el , impingandu-l de pe mine si facandu-l sa cada peste bar .

M-am pus deasupra , tinandu-mi antebratul peste gatul sau in asa fel incat daca facea o miscare care sa ma enerveze puteam sa il sufoc in mai putin de cinci secunde.

-Justin ! A tipat mama , socata de gestul meu , dar pastrandu-si insasi pozitia initiala . ne-am facut griji pentru tine , fiule !

Stia prea bine ca in situatii ca astea , cand eu ma bateam cu tata ea nu trebuia sa se bage pentru ca putea fi ranita foarte usor .

M-am uitat in jos la Logan si apoi in sus la mama . Fata lui nu exprima altceva in afara de dispret si ura in timp ce fata mamei parea de-a dreptul ingrijorata . Mi-am dat ochii peste cap .
-Daca zici tu . Am spus , apasand un pic mai tare pe gatul tatei .

El a inceput sa rada si m-a apucat de umeri .

-Cate de fraier poti fi ? M-a intrebat , impingandu-ma peste raftul cu pahare de cristal .

Bineinteles ca majoritatea au cazut , spargandu-se zgomotos de podeaua din bucatarie . Asta m-a facut sa imi indrept fata spre Gabriel , care se uita socat la mine . Zgomotul . Zgomotul o putea trezi pe Britney . Si asta era ultimul lucri de care aveam nevoie in acest moment . Nu voiam ca ea sa coboare si sa isi faca , din nou , griji pentru mine .

-Britney ! Am spus amandoi o data .

Nu au trecut trei secunde si Gabe era deja pe scari , alergand spre camera ei . Tata a vrut sa sara din nou peste mine , dar l-am impins facandu-l sa se indeparteze .

-M-am saturat de tine si de fitele tale , Justin ! A tipat el la mine , dandu-si sacoul jos . Nu pot sa cred ca esti fiul meu ! – Crede-ma nici eu ! - A spus asta si a venit spre mine sa imi mai dea un pumn .

L-am prins de gat , ridicnadu-l putin . Asta mi-a oferit un acces mai bun pentru a-l putea lovi . Asa ca am facut-o . I-am dat cativa pumni in stomac , mult mai tare dacat a facut-o el si apoi l-am aruncat la pamant , unde a si ramas . M-am incruntat si am mers spre dulapul cu bauturi , de unde am scos o sticla de whisky si un pahar . Am lasat paharul pe masa si am deschis sticla .

-Justin ! A tipat mama , indignata de gestul meu . Stia ca de obicei nu beau in casa . Cel putin nu in fata ei .

Nu am prea bagat-o in seama . Am umplut paharul si am inchis sticla . Am luat paharul si sticla de pe bar si am mers spre tata . Am luat o gura mare de whisky si apoi am respirat pe gura .

-Tine ! Am spus , aruncandu-i bautura in fata . Poate ai vrea sa te imbeti din nou , dupa chestia asta .

I-am lasat sticla si paharul gol pe podea , la picioarele lui .

Am trecut pe langa el , dorind sa ies din bucatarie .

-Noapte buna , mama ! I-am spus Jennei , sarutandu-i fruntea .

Am iesit din bucatarie si am urcat scarile doua cate doua catre camera lui Brit . Deodata doua etaje mi se pareau mult prea mult . Trebuia sa ma asigur ca era in regula . Ma asteptam sa o gasesc treaza , si eventual certandu-se cu Gabriel , fiindca nu o lasa sa iasa din camera . Dar bineinteles ca nu s-a intamplat asa . Cand am intrat in dormitor , Gabriel statea la picioarele patului cu leptopul lui Britney in brate , in timp ce ea dormea pe diagonala , ocupand tot patul .

Am ras , inchizand usa .

-Asa doarme mereu ? M-a intrebat razand in soapta .

M-am asezat pe podea , langa el , inca razand .

-Mereu . I-am spus , iar el a ras si mai tare .

M-am uitat la usa de la dulap , iar apoi din nou la Gabe . Nu il puteam trimite sa doarma pe canapea acum . Nu acum cand ai mai stateau probabil la usa de la camera mea , cu un pahar lipit de perete , ascultand fiecare cuvant pe care il rosteam .

-Hey , dude ! Cred ca ar trebuii sa dormi in camera mea , avand in vedere ca in sufragerie se poate desfasura al treilea razboi mondial . Am spus , ridincaud-ma de pe jos si mergand spre dulapul lui Brit .

Am deschis larg usa si m-am asezat pe tamburete , cu mainile pe genunchi , privindu-l pe Gabriel . A pus leptopul langa el , privindu-ma sceptic .

-Defineste al treilea razboi mondial . A chicotit el , strangandu-si bratele la piept .

-Ai auzit vreodata de Hitler ? L-am intrebat curios .

El s-a incruntat putin , dar mi-a raspuns la intrebare .

-Da , am auzit cate ceva de tipul ala . E nemernicul cu comunismul , nu ?

Am dat din cap afirmativ in timp ce incepusem sa rad incontrolabil .

-Ala e tata ! I-am spus , incercand sa imi inabus rasul ca sa nu o scol pe Britney . M-am uitat apoi la Gabriel care parea socat ca dracu’ ! Asta m-a facut sa rad din ce in ce mai tare . Privirea de pe fata lui era de nepretuit !

-Camera ta , sa fie atunci ! A spus el repede , ridicandu-se in picioare . Dar am totusi o intrebare...A spus el , oprindu-se la jumatatea drumului dintre pat si usa de la dormitor . Daca Hitler e acolo si eu trebuie sa merg in camera ta , asta inseamna ca ma va omori cu gaz daca m-ar vedea din nou ?

Am inceput din nou sa rad , dar mi-am gasit totusi puterea sa ma opresc .

-Probabil . Am spus fara sa ma gandesc , ridicandu-ma de pe tamburete .

Gabriel a afisat privirea care mai mult ca sigur spunea : „Pe bune ?! Vorbesti serios ?! „

-Perfect ! Si eu acuma cum ajung in camera ta , geniule ? M-a intrebat .

Am zambit , ridicand o spranceana si mi-am incrucisat bratele la piept , indicandu-i dulapul cu capul . S-a uitat sceptic la mine pentru un moment , iar o secunda mai tarziu , intelegerea a ceea ce ii spuneam ii lumina fata .

-Ohh , nu ! A spus el , luand o pozitie defensiva , cu mainile in fata lui .

-Ohh , da ! Am spus el , zambind malefic .

-Vrei sa ma dechizez in Britney ?! A tipat-soptit el deodata .

Zambetul mi-a cazut de pe fata . Ce dracu’ ?! Am spus eu vreodata ceva de dechizat in Britney ?! Ca sa nu mai spun ca ar fi fost in stare sa ne omoare pe amandoi . pe el ca i-a atins hainele si pe mine fiindca l-am lasat sa ii atinga hainele .

-Ce ? L-am intreabt , nevenindu-mi sa cred ca m-a intrebat asa ceva . Nu ! Am spus categoric . Bineinteles ca nu , omule ! In nici un caz ! Mergi si intra in dulap , Gabriel !

Am folosit vocea pe care a folosit-o tata cand m-a pedepsit acum sase ani , fiindca am pus mana pe fundul profei de desen .

-De ce ? M-a intrebat el confuz , in timp ce eu il impingeam , cu spatele lipit de spatele lui , exact ca in desenele animate stupide .

-Pentru ca , desteptule ! O data ce intri in dulap , vei da de o alta usa , pe care daca o deschizi , intri in alt dulap . Mergi doi pasi inainte si dai de alta usa . O deschizi si ajungi in camera mea .

Se uita la mine de parca spusesem cel mai amuzant banc sin istoria bancurilor . M-am incruntat si l-am impins in dulap .

-Pe bune ? M-a intrebat , incepand sa rada . E cam Narnia , nu crezi ?

-Da , pe bune ! Doar ca de data asta nu vei ajunge in Wonderland , print Charming ! Iar acum pleaca ! I-am zis , apucand usa de la dupaul lui Britney , dar m-am oprit la jumatatea drumului . Spre binele tau ? Cred ca ar trebui sa iti ti telefonul deschis . Oh , da ! Si sa inchizi usile in urma ta . I-am zambit si am inchis usa in urma lui , mergand spre pat .

Ajuns la picioarele patului , m-am aplecat putin act sa ii inchid leptopul lui Brit , Am oftat si mi-am tras tricoul peste cap , lasandu-l sa casa pe podea . Mi-am trecut mana prin par , ciufulindu-l putin .

Am dat patura la o parte , fi fix in momentul incare m-am asezat in pat cel mai ciudat zgomot a venit dinspre dulap . Probabil erau niste umerase cazand , apoi niste pantofi cazut de pe ultimul raft al lui Britney apoi un „Fuck” si inca niste zgomote care la un moment dat s-au oprit . Am chicotit , invelindu-ma . I-am spus eu sa isi tina telefonul deschis .

Zgomotul a facut-o pe Britney sa se foiasca , intorcandu-se cu fata la mine , si punandu-si mainile in parul meu .

-Hey , Britney . I-am soptit in ureche , dandu-i la o parte , parul din ochi .

A oftat si s-a intins putin , cat sa ma sarute . M-am lasat un pic in jos , ridicandu-i barbia cu un deget . Si-a atins o data buzele de ale mele , dar se pare ca nu era de ajuns pentru ea , fiindca limba ei a inceput sa imi mangaie buza de jos , cerand din ce in ce mai mult .

Am zambit impotriva buzelor sale , dar am indepartat-o . Era prea tarziu pentru o tura de sex la ora asta , si dupa toata drama de azi , nu cred ca ii va face bine deloc .

Era inca adormita , asa ca mi-am pus mainile in jurul ei , strangad-o la pieptul meu .

-Si eu te iubesc . I-am spus , lasand-o sa stie ca mi-am dat seama ca sarutandu-ma a vrut sa spuna chestia asta .

I-am sarutat fruntea si am inchis ochii .

-Should’ve just call him whiskey . A fredonat ea , zambind .

La naiba ! Am uitat sa ma spal pe dinti , inainte de a veni in pat .

Nu parea sa o deranjeze , avand in vedere ca fredona versurile lui Jane Kramer si cu al ei „Whiskey” .

Am oftat si mi-am afundat nasul in parul ei , incercand sa adorm .

Nu cred ca trecusera doua ore de cand ma culcasem ca telefonul incepuse deja sa imi sune prin buzunar .

M-am miscat putin cat sa il pot scoate din buzunar , iar ea si-a pus mana peste a mea , oprindu-ma.

-Inchide-l . Mi-a spus ea , atat de incet , incat abea am auzit-o .

Nu era stilul meu , dar de data asta nu am bagat-o in seama . Trebuia sa fie ceva important avand in vedere ca era patru dimineata , si telefonul meu suna de parca era miezul zilei .

-Da...Am raspuns ragusit , din cauza somnului .

-Justin Smith ? A intrebat cineva de la celalalt capat al firului .

M-am incruntat si m-am ridicat in capul oaselor , sprijinindu-mi spatele de tablia patului . M-am intis spre veioza de pe noptiera si am aprins-o .

-Justiiiinn ! S-a smiorcait Brit , bagandu-si capul sub patura .

Am chicotit de gestul ei imatur .

-Da , ce s-a intamplat ? Am intrebat .

-As dori sa veniti pentru zece minute la morga . Avem un trup pe care cred ca ar fi bine sa il identificati . A spus barbatul .

Mi-am plimbat ochii prin camera , cautandu-mi tricoul .

-Da , da , ok . Vin imediat .

-Si indicat ar fi sa apara di dominisoara Allen . Am inteles de la Garett Clay , ca si ea era la locul accidentului cand domnul Bass s-a aruncat de pe cladire .

-Nu e de ajuns daca vin numai eu ? Am intrebat , sperand ca nu va fi nevoie sa o i-au si pe Britney cu mine .

Si asa era destul de obosita si cred ca identificarea corpului lui Chuck , nu ii va face bine deloc .

-Imi pare rau , domnule Smith . Regulile sunt reguli .

-La dracu’ cu regulile voastre ! Am mormait in telefon , inainte de al inchide .

M-am dat jos din pat si mi-am luat tricoul de pe jos , tragandumi-l peste cap .

-Unde pleci ? M-a intrebat Britney , ridicandu-se putin , in timp ce ma incaltam cu tenesii mei .

-La morga . I-am spus , privind-o fix .

M-a privit pentru cateva secunde , chiar inainte ca lacrimile sa i se adune in ochi .

-Hei , hei . Am spus , sarind incaltat in pat si luand-o in brate .

Chiar nu ma interesa de curatenie si igiena la ora actuala .

-Nu trebuie sa vi , daca nu vrei . I-am spus , apucandu-i obrajii , si obligand-o sa ma priveasca .

Si-a pus mainile peste ale mele , dandu-le jos de pe fata ei .

-Nu vreau sa vin . Mi-a spus ea .

Parte din mine se simtea ranita , avand in vedere ca ma asteptam sa vina cu mine . Mereu venea cu mine , chair daca ii placea sau nu . Dar cred ca e o situatie mai delicata pentru ea , asa ca o inteleg .

Am oftat . M-am ridcat de pe pat si mi-am luat geaca de piele de pe scaunul de la biroul lui Brit . Am deschis usile de la balcon si am insirat adanca aerul rece . Incepe sa apara vremea racoroasa .

Nu imi placea deloc . Eram o persoana care in general venera caldura nu toamna , sau chiar iarna .

Fosnituri se auzisera in spatele meu , asa ca m-am intors sa vad ce se intampla . Britney si-a pus geaca pe ea , si a venit spre mine .

-Ce faci ? Am intrebat-o confuz .

-Am spus ca nu vreau sa vin . Dar asta nu inseamna ca nu o voi face . A spus ea zambind , imbratisandu-mi talia .

Am zambit , sarutuandu-i crestetul capului .

M-am intors spre balcon , iesind afara iar ea m-a urmat .

-De ce nu coboram , ca niste oameni normali , pe scari ? M-a intrebat Britney razand .

M-am intors cu fata spre ea si i-am zambit strengareste , aratandu-i masina parintilor mei de jos .

-Oh , drace’ ! A spus ea , acoperindu-si gura cu ambele maini .

-Da , stiu . Am spus , urcand pe o craca a copacului , iar mai apoi jos , la parter . Haide ! I-am spus , intinzand mainile in semn ca o voi prinde .

Si-a pus un picior peste balcon iar apoi s-a aplecat putin , sarindu-mi in brate .

-Ce facem cu Gabriel ? M-a intrebat , in momentul in care am lasat-o jos .

Am zambit , apucandu-i mana .

-Gabriel , va avea probabil , de adunat hainele noastre din dulap pentru restul vietii ! I-am spus , mergand spre motocicleta mea .

Ea s-a oprit din mers si si-a pus mainile in solduri , privindu-ma ca pe un copil de cinci ani care a pictat dormitorul parintilor sai cu pasta de dinti .

-Ce ai facut , Justin ? M-a itrebat serioasa .

Am oftat , asezandu-ma pe motor . M-am uitat spre Britney , doar ca sa observ ca plecase din casa doar cu blugii si cu un tricou . Unde Dumnezeu ii era geaca ? Ca nu pleca fara ea niciodata .

Mi-am trecut mana prin par inainte de a-mi da jacheta de piele jos si de a i-o inmana . A luat-o fara ezitare si si-a pus-o peste umeri .

-Ascult . A spus ea , punandu-se in spatele meu .

-Ei bine ... Sa spunem doar ca s-a cam incurcat in umerase , incercand sa ajunga in dormitorul meu .

Ea a ras si si-a pus casca pe cap .

Dupa 40 de minute

Ajunsi la morga , singura care a fost lasata inauntru a fost Britney . Nu conta cat de tare ma certam cu doctorii de acolo , sau cat de mult scandal faceam , tot nu ma lasau sa intru . Bineinteles ca Brit m-a asigurat ca era okay , daca intra singura , dar bineineles ca eu nu o credeam si ca ma certam cu toata lumea de acolo .
Si acum , stateam afara de aproape o ora , fumand un pachet intreg de tigari pe care l-am cumparat in momentul in care Britney a pasit inuntru . Nu obisnuiam sa fumez , dar acum era o situatie speciala , in care eram mai mult decat stresat . Si cum stresul ma duce la nervi si nervii la alte situantii mult mai neplacute , mi-am luat un pachet de tigari , bazandu-ma pe ideea ca ma voi calma . Si a asa a fost . Dupa a opta tigare eram deja relaxat , gandindu-ma ca Brit era o femeie in toata firea , puternica si care se descurca in fiecare situatie , fie ca sunt eu acolo , fie ca nu sunt .

Soarele rasarea , anuntandu-ma ca Briteny statea acolo de mult prea mult timp acolo . Dar nici macar asta nu imi putea perturba starea de relaxare .

Dar acel moment de calm pe care l-am avut s-a sfarsit in momentul in care ea a iesit de acolo , plansa toata si cu geaca mea pe umeri , fiind mult prea mare pentru umerii ei micuti .

M-am ridicat de pe scari si mi-a sari tin brate , plangand in hohote . M-am incruntat , punandu-mi mainile in jurul ei . Mi-am ridicat privirea spe doctorul din spatele ei , care m-a asigurat ca totul era in regula si ca putem pleca acasa . Nu ne-am miscat .

Uram chestia asta . Uram ca suferea atata din cauza lui , dar ceea ce uram si mai mult era faptul ca ea avea nevoie de mine , pentru a se alina . Uram faptul ca am facut-o vulnerabila in momentul in care s-a indragostit de mine . Si uram asta fix pentru ca si o iubeam la fel de mult , sau poate chiar mai mult , chiar daca de multe ori nu o aratam . Dar o simteam . Si ma ranea . Ma ranea vazand-o pe ea ca sufera din cauza unui nenorocit . Din cauza unui om care i-a distrus viata .

Ceea ce a facut-o sa il ierte atat de usor a fost faptul ca nu mai era atat de puternica pe cat obisnuia sa fie inainte de a ma cunoaste pe mine . Si era vina mea , numai si numai vina mea . Spun de Chuck , ca e un nenorocit . Inseamna ca niciodata nu m-au vazut pe mine . Eu sunt nenorocitul fiindca am facut-o sa sufere de atatea ori , fara ca macar sa imi dau seama , sau fara ca macar sa imi pese . Dar acum imi pasa . Si durea . Durea prea tare .

Si ma uram pe mine . Ma uram pe mine , fiindca stiam ca voi sfarsi prin a o rani . Pentru ca era in natura mea sa ranesc oamenii . Mai ales oamenii pe care ii iubesc , sau la care tin foarte mult . Si dragostea ei pentru mine o va face sa sufere si mai tare in momentul in care eu o voi rani . Pentru ca stiam ca o sa o fac . Intr-o zi , o sa fac ceva fara ca macar sa ma gandesc si o voi rani . Iar faptul ca o voi vedea suferind , era ceva ce nu puteam suporta .

-Vreau sa merg acasa . A suspinat ea in umarul meu .

-Sigur , iubito ! I-am soptit in ureche . Hai sa mergem acasa .

Ne-am urcat pe motocicleta niciunul dintre noi , comentand altceva . Sincer , nu puteam intelege de ce suferea atat de tare . Omul i-a ucis aproape jumatate din viata in momentul in care a violat-o , iar acum , ea suferea pentru el . Pentru el ! Dar din nou , teorie cu vulnerabilitatea intra in joc , asa ca am hotarat sa o las balta . Pentru moment...

-Justin , opreste putin . Mi-a spus ea , cand eram la jumatatea drumul spre casa .

Am oprit fara sa intreb de ce .

-Ce s-a intamplat ? Am intreabt-o , dandu-mi casca jos de pe cap , si intorcandu-m acu capul sprea ea .

Si-a dat si ea casca jos si s-a uitat in jurul ei . La fel am facut si eu . Eram in fata cladirii de servici a tatalui meu . De ce m-ar pune sa opresc chiar aici ?

-Ala nu e tatal tau ? M-a intrebat ea , aratand cu degetul spre intrarea in cladire , unde un barbat de vreo patruzeci de ani se saruta , cu ceea ce parea , a fi secretara lui de vreo douazaci de ani .

S-au intors putin , cat sa le pot vedea putin fetele . Mi-a cazut maxilarul in pamant . Tata statea cu mainile pe sub fusta lui Sasha , secretara lui , sarutand-o de parca avea sa moara in cinci secunde .

-Drace’ ! Am spus socat , cu maxilarul inca in pamant .

Hello , kids ! THE BITCH IS BACK !

Dupa cum v-am pormis , o data cu inceperea scolii ma voi reintoarce pentru a va umple cu aventurile lui Justin si ale lui Britney , si asa am si facut . J Ca de obicei , incepand de acum ne vom vedea o data la doua saptamani cu capitole noi . Asa ca stiti cand sa intrati pe blog . Nu ca m-ar deranja sa il vizitati zilnic . :)) . Buun . Ce sa va mai spun...?

Imi pare rau ca nu am mai postat dar „vara” e singurul motiv pe care il am la ora actuala .

In rest...Bucurati-va de acest capitol si comentati . Pentru cei care nu pot comenta sau nu vor , as vrea sa scrieti in chat-ul din dreapta , parerea voastra .

Multumesc .

Pupici .

-Silver .

3 comments:

Deci in primul rand...N-am comentat aseara pentru ca eram obosita si imi cadeau ochii pe masa.
Am o raceala urata si ma doare capul,asa ca nu cred ca o sa primesti un comentariu prea inspirat.
M-am bucurat foarte mult sa vad ca ai postat capitolul pentru ca le-am citit de o suta de ori vara asta.Chiar azi am inceput sa citesc din nou.
Apoi,o sa te strang de gat pentru ca n-ai postat toata vara si nici nu mi-ai zis ca lucrezi la un capitol nou.
Deci n-am nici un chef de viata!Sunt racita frate'miu o sa plece din nou si se intoarce la vacanta(cred),ei bine pisica mea a fost operata si incet incet isi revine dar e foarte saloasa:))Miauna in continuu,trebuie sa dau testarile la obiecte...Ehh cica asta e viata:)).

Asa...Sa revenim,mi-a placut enorm capitolul,deci a fost si un pic amuzant,dar foarte dramatic.
Mi-a placut cum Justin a sustinut-o pe Brit,adica nu i-a mai pasat ca ea sufera pentru cel care i-a distrus viata,el era acolo pentru ea oricand si oriunde.
Ctred ca acest capitol si cel anterior au fost cele mai dramatice din tot ficul.
Aaaaa si app vezi cum faci sa scapi de tacasu' pentru ca ma enerveaza enorm!!!
Se baga si el in seama pe'acolo,in fine gasesti tu o solutie.
Aaaa si te roooog din toata inima pune si tu in capitolul urmator niste momengte mai tandre intre Jus si Brit ca in asta pleaaaaase!!!!
Te rog!Te rog!Te rog!Te rog!
Ca si asa sunt fanul tau nr. unu,nu?;;)

Deci habar n-am cat de lung e,o sa vezi tu.
Eu m-am saturat de scris!
Ma doare capul!!!
Asa...Si daca nu intri pe mess esti moarta!!!
Moarta intelegi?!:))
Hai ca te las:*
Cu mult drag,
VamPire-Girl

 

Buna...am un blog pe care promovez ficuri si vreau sa te intreb daca vrei sa-ti promovez si tie ficul. Aici ai blogul meu http://ellaangelofhope.blogspot.com/ Daca vrei sa-l pun si pe al tau trimite-mi un email la id_angelhope@yahoo.com cu rezumatul, linkul si nickname-ul tau. Mult succes in continuare.

 

Cam Narnia,nu crezi?
=)))))))))
Deci..oook. Misto faza cu Garret >:) Bietu de el. Aproape ca mi-e mila.
Sau de Gabe si de imbarligatu printre umerase. Esti sigura ca nu o ramas acolo ? =))

 

Trimiteți un comentariu