Capitolul 2 din Filthy


Capitolul 2
Light them up
Perspectiva lui Violet


M-am intors pe cealalta parte a patului, incalcindu-mi picioarele in cearceaful mult prea pufos si asezandu-mi mainile de o parte si de a alta a capului, pe perna. Mi-am frecat gleznele intre ele si am cascat, arcuindu-mi spatele. Am mormait si m-am intors, deschizandu-mi ochii.
Asta nu e camera mea.
Am privit in sus pentru cateva secunde incercand sa imi amintesc ce se intamplase seara trecuta, insa fara succes. Faptul ca eram in camera lui nu era o noutate si bineinteles ca era confirmat de urmele de tigari de pe tavan care ii erau atat de specifice. Mi-am dat ochii peste cap.
Daca parintii tai ar stii de ce esti in stare, taranule...
M-am ridicat in capul oaselor si mi-am trecut mainile prin par, tragandu-mi genunchii la piept si cuprinzandu-i mai apoi cu bratele. Inca nu imi puteam da seama de culoarea lenjeriei de pat, dar nici nu m-am obosit prea tare. Mi-am intors capul spre peretii de sticla ce ii imprejmuiau camera si m-am incruntat. Soarele era in partea de vest a camerei sale, iar mintea mea a inceput imediat sa faca conexiuni.
-Sa imi bag...Am injurat, dand patura la o parte si tarandu-ma spre marginea patului.
Ma simteam atat de imbracata, mult prea imbracata, prea imbracata. Mi-am verificat buzunarele blugilor in cautarea telefonului, insa fara succes. M-am ridicat in genunchi pe pat. Nimic. Am aruncat patura pe podea. Nimic. Am dat pernele la o parte. Nimic. Am oftat si m-am uitat in jos doar ca sa vad ca tenesii mei erau deja pierduti pe sub pat.
Imi place ca ai putut sa ma descalti, dar nu te-ai obosit nicidecum sa imi dai blugii jos, sau ceva.
M-am aplecat dupa ei si i-am apucat, pasind pe parchetul rece. Simteam cum toata ciocolata pe care o mancasem cu o zi inainte imi vine inapoi in gat si cum toata acea ameteala idioata se instaleaza in corpul meu. M-am sprijinit cu mana de noptiera, dand peste telefonul meu. L-am apucat si l-am deblocat, dorind sa vad cat este ceasul.
17: 26. Cred ca iti bati joc de mine.

Aveti 6 apeluri nepreluate.

Aveti 3 mesaje noi.

Mi-am dat ochii peste cap si am aruncat telefonul pe pat, indreptandu-ma spre una dintre ferestre. Ambele masini ale familiei Hamilton erau de negasit, asa ca am presupus ca nici Dylan dar nici parintii lui nu se intorsesera inca. Mi-am desfacut blugii si i-am lasat sa cada la podea, pasind afara din ei. Am inceput sa ma gandesc la joint-urile din geanta mea si la numarul lor, insa ochii mi-au cazut imediat pe scrumiera plina de langa pat, si am stiut ca norocul meu se terminase cu o seara in urma. Am oftat si m-am indreptat spre telefon, apucandu-l nervoasa.
In mortii si ranitii tai.
Am ignorat mesajele necitite si apelurile nepreluate si am deschis conversatia mea cu el, tastand rapid.

Catre: Dusted piece

Tigari.
                        17: 35

Am lasat telefonul pe pat si m-am indreptat spre baie, aprinzand becul si pasind pe gresia rece. M-am incruntat in momentul in care lumina alba si puternica imi lovi retina si mi-am pus o mana pe chiuveta, simtind cum pamantul imi fuge de sub picioare.
Inspira, expira, inspira, expira.
Pentru un lung moment mi-am privit palmele cu articulatiile mult prea albite si cu unghiile acoperite de o oja mult prea verde. Am scuturat capul si mi-am ridicat privirea, uitandu-ma la chipul meu. Vedeam cum vasele de sange se spargeau in ochii mei, vedeam cum buzele mi se albesc, vedeam cum parul mi se ciufuleste din ce in ce mai tare.
Poate ca ar trebui sa ma opresc.
Am chicotit.
Da, asta nu o sa se intample, am sa acopar cu ce cosmetice mai am prin geanta.
Am dat drumul apei de la chiuveta si mi-am udat fata, sperand sa ma mai trezesc putin, insa fara succes. Frustrata, m-am intins spre cabina de dus si am pornit apa si acolo, de aceasta data, lasand-o pe cea fierbinte sa curga rapid.
Nu te panica. Nu te panica.
Mi-am apucat marginea tricoului meu albastru si l-am ridicat peste cap, aruncandu-l intr-o parte. Am privit in jos sa vad unde cazuse, iar pulsul mi se oprise pentru un moment.
-Cred ca iti bati joc de mine… Am soptit aplecandu-ma spre bucata de material care acum era atat de uda incat nu mai puteai distinge care ii era culoarea.
L-am pus in chiuveta si am oftat, prinzandu-mi parul cu o mana in timp ce ieseam din baie.
-Ce iti ia atat de mult sa imi raspunzi? Am murmurat, aruncandu-ma pe pat.
M-am uitat la tavan pentru cateva secunde si mi-am intins picioarele in sus, simtind cum toate oasele imi trosnesc. Degetele mi se contractau iar coapsele cerseau atentie in timp ce gleznele mele tanjeau sa se impleticeasca in jurul unei talii. Pieptul mi se ridica, spatele mi se arcuia si talia tremura numai la gandul de a fi atinsa.
Am gemut si mi-am plimbat mainile peste lenjeria de pat in cautarea telefonului. L-am apucat, deblocandu-l.

Aveti 4 mesaje noi.

M-am incruntat si am deschis meniul.

Evelyn* un mesaj necitit.
Benjamin* doua mesaje necitite.
Dusted piece* un mesaj necitit.

Am trecut peste primi doi si m-am oprit la al treilea.

De la: Dusted piece

Noptiera.
                        17: 37

Mi-am ridicat putin ochii spre ceas. 17: 49. Ce naiba…? Mi-am plimbat putin degetele peste ecran pana cand am observat ca toate sunetele telefonului sunt oprite. Am zambit.
-Mic geniu ce esti. Am soptit, sarind din pat si aplecandu-ma spre noptiera.
Am tras sertarul si am zarit pachetul de tigari aruncat peste un certificat de nastere, langa o cutie micuta si neagra si alaturi de care erau vesnicile lui chibrituri. Tipul asta mereu isi uita brichetele la mine. As putea face o colectie cu chestiile alea.
 Mi-am dat ochii peste cap si am apucat lucrurile care ma interesau. Am aprins o tigara si am aruncat cutiile la locul lor. Sufland fumul in sus am simtit imediat cum tot corpul mi se relaxeaza. M-am dat jos din pat si am pasit din nou spre baie, tinandu-mi tigara intre degetele mainii drepte in timp ce cu mana stanga mi-am apucat sutienul , desfacandu-l si lasandu-l sa cada la podea. Tigara si-a gasit mult prea bine cunoscutul loc intre buzele mele, iar mainile mi-au coborat spre talie, articulatiile impleticindu-se in elasticul boxerilor mei. I-am tras in jos si am inchis usa baii cu piciorul, intrand imediat sub jetul fierbinte de apa. Am mai tras un fum si am lasat foita plina de tutun pe marginea chiuvetei, rotindu-ma putin in jurul meu. Mi-am verificat incheieturile in cautarea elasticului de par, insa fara succes. Am injurat nervoasa, dar m-am conformat rapid, gandindu-ma ca nu ar fi prima data cand imi ud parul in timpul unui dus.
Nu stiu pentru cat timp am stat acolo, bucurandu-ma de temperatura apei, fumandu-mi tigara, folosindu-i gelul de dus cu aroma de menta, mangaindu-mi umerii si frecandu-mi picioarele, proaspat epilate, intre ele. Intr-un final am oprit apa si mi-am infasurat corpul in prosopul sau mare, pufos si albastru, in timp ce dadeam cu mana peste oglinda aburita, pentru a-mi putea privi reflexia. Am zambit si am simtit imediat cum toata fata mi se intinde.
Oftand am deschis dulapul din partea dreapta si am scos de acolo cutia sa de crema mult prea veche si mult prea putin folosita. Ma intreb cand o sa expire chestia asta. Am luat capacul de deasupra si mi-am intins putin din continut pe fata, simtind cum pielea mea deja o absorbise pana sa pun eu cutia la loc. Am inchis dulapul si m-am indreptat spre dormitor, picioarele inghetandu-mi aproape imediat.
M-am uitat putin prin camera, uitand pentru un moment ce cautam cu adevarat. Haide, Violet, haide. Gandeste. Ochii mei au cazut pe geanta de langa pat si am stiut ca, de fapt, dupa asta venisem. Am apucat-o si m-am oprit in dreptul telefonului meu, apasand pe ecran si hotarand ca ar fi timpul sa ii raspund lui Eve.

De la: Evelyn

Nu pot sa cred asa ceva. Bine, pot sa cred asa ceva, dar aleg sa nu o fac. Ai idee macar unde ma aflu acum si ce am ajuns sa fac?
                        16: 13
M-am incruntat si am inceput sa tastez in timp ce mergeam spre baie, cu geanta pe umar.

Catre: Evelyn

Lasa-ma sa ghicesc. Il urmaresti din nou, nu e asa?
                        18: 28

Am lasat telefonul pe marginea chiuvetei si am scotocit prin geanta pana cand am dat de anticearcanul meu nenorocit. E incredibil cate minuni poate face chestia asta. Omul care l-a inventat este un geniu, absolut un geniu. Cel mai mare geniu. Cel mai genial geniu. Daca as avea puterea necesara i-as oferi un Oscar, sau ceva. Desi, cred ca e cam deplasat pentru un simplu cosmetician. Mi-am dat ochii peste cap. Atata timp cat acoperea ceea ce era destinat sa acopere, nu prea ma intereseaza cate premii a primit, asta in cazul in care a primit. Dupa ce am terminat de aplicat am inceput sa lucrez cu o mana la machiajul meu in timp cu cealalta mana ii raspundeam prietenei mele.

Aveti un mesaj nou.
De la: Evelyn

DA! Si ce naiba s-a intamplat cu tine? Am crezut ca ai intrat in coma.
                        18:29

Am aruncat rimelul inapoi in geanta si am scos vesnicul meu ruj rosu, care nu vazuse de prea multe ori lumina zilei. Dupa ce machiajul meu fusese pus la punct mi-am pus lenjeria inapoi pe mine si mi-am trecut mana prin parul ud. Am stat pentru un moment si m-am gandit daca ar trebui sa il las sa se usuce, dar stiind cat de voluminos devine dupa ce e proaspat spalat, am renuntat si am inceput sa il impletesc, tragand la final coada pe umarul stang.

Catre: Evelyn

Am adormit.
                        18: 30

Mi-am strans lucrurile din baie si am intrat din nou in dormitor, stingand becul si inchinzand usa in urma mea. Am aruncat geanta si telefonul pe pat si am pasit spre biroul lui, unde am vazut ca si-a lasat un tricou pe spatarul scaunului. L-am apucat si l-am tras peste cap, uitandu-ma in jos la logo. NIRVANA. Oh, grozav. De ce mi-am udat tricoul? De ce? De ce? De ce? De ce? I-am facut un nod si l-am legat putin mai sus, lasand sa mi se vada pielea de pe talie.
Mi-am apucat blugii si i-am pus pe mine, sarind in sus pentru a-i ridica. Linistea din camera lui era aproape asurzitoare. Urechiile imi tiuiau. Pulsul incepea sa imi scada. Entuziasmul incepea sa paleasca. Am pasit spre iPod-ul lui si l-am pornit, lasand melodiile sa curga una dupa alta in timp ce ma incaltam.
-Come down and waste away with me, down with me.
Un lucru e sigur, Dylan avea gusturi bune in materie de muzica, poate cela mai bune gusturi in muzica pe care le-am auzit vreodata. Playlist-ul incepea de la rock, trecea prin blues, facea popas in jazz, era la un metru distanta de metal, mostenea talentul folk-ului si se oprea la melodiile usor melodramatice.
Telefonul bipai.

Aveti un mesaj nou.
De la: Evelyn

Ca vaca, aparent. Mergi la petrecere?
                        18: 35

Mi-am dat ochii peste cap si i-am raspuns in timp ce imi puneam geanta pe umar.

Catre: Evelyn

Ma pupi. Am incotro? Trebuie sa merg.
                        18: 36

Am oprit muzica si am deschis usa, iesind afara din camera lui Dylan. Am sarit scarile doua cate doua, stiind ca desi eram in intarziere am mai si tras de timp pe deasupra. Mi-am apucat jacheta de pe una dintre canapelele din sufragerie si m-am indreptat spre usa, deschizand-o rapid. Aerul rece imi lovi imediat corpul si am simtit cum pielea mea se opune, facandu-ma sa tremur. Am lasat geanta jos si mi-am pus jacheta peste umeri, incuind usa si aruncand cheia la locul ei, intr-unul dintre ghivecele cu flori ale doamnei Hamilton.
Intunericul se lasa peste micutul oras, facand oamenii mult prea simplii sa intre in casele lor modeste. Mi-am dat ochii peste cap. Cateodata lumea asta mi se pare atat de limitata…
Am alergat spre masina mea, impiedicandu-ma de una dintre bordurile de pe marginea strazii.
-Sa imi bag picioarele. Am injurat, punandu-mi mana pe usa si deschizand-o.
Practic, mi-am bagat deja picioarele.
Am oftat si am sarit inautru, aruncandu-mi geanta pe bancheta din spate. Mi-am trecut mainile prin par si am inceput sa imi scotocesc buzunarele in cautarea telefonului, pe care odata ce l-am gasit, l-am asezat la locul lui, conectandu-l astefel incat sa imi ascult propriul playlist decat acele zgomote pe care toata lumea le numea mai nou “melodii”.
-Where the bad folks go whe…
Nu.
-All my life I’ve been sear…
Nu.
-Welcome to the city that’ll bri…
Nu.
-I will keep quiet, you won’t even know I’m here.
Asa da.
Am bagat cheia in contact si am schimbat viteza, apasand acceleratia si apucand volanul in maini.

-Ce maini mici ai. A chicotit, apucandu-mi mana stanga in mana lui dreapta si incurcandu-si degetele cu ale mele.
Mi-am ridicat privirea spre el si am zambit. Si-a incordat umerii si s-a uitat in jos la mine. S-a incruntat putin si si-a muscat buza de jos, intinzandu-se pentru a-mi da la o parte parul din ochi. Ochii lui pareau atat de verzi datorita luminii puternice incat am preferat sa ma uit in jos decat la el. Cizmele mele calcau puternic pe zapada inghetata in timp ce bocancii lui se tarau lenesi dintr-o parte in alta.
Si-a ridicat putin mana, tragand-o in acelasi timp si pe a mea in sus. Mi-a inspectat putin palma, iar apoi a inceput sa comenteze.
-Ce unghii portocalii ai. Mi-a atins unghiile cu degetul sau mare. Si ce inel sexy. Mi-a atins inelul de pe degetul aratator. Faci ceva cu degetele astea?
Am scos un sunet ofensat la care el a ras.
-Glumeam, pitico. A soptit, ridicandu-mi articulatiile si sarutandu-le.

Am oprit masina si am oftat, uitandu-ma in jurul meu. I-am dat un mesaj lui Eve spunandu-i ca sunt in fata casei ei si am asteptat. Mi-am intins mana stanga in jos si am dat de niste pungi, care stateau acolo de mai mult timp decat imi pot eu aminti. Le-am apucat si m-am uitat in jurul meu, gasind tot felul de prostii. Sub scaunul din dreapta am gasit o cutie mare de cartofi de la Mc, o doza de Pepsi Twist goala, o lucrare la matematica cu un mare trei pe ea, o pila, si un cotor de mar.
-You’ll never know what hit you. Fredonam in timp ce ma intindeam spre bancheta din spate.
Mi-am pus un picior in spatele masinii, iar apoi l-am pus si pe celalat, aplecandu-ma dupa acele gunoaie nenorocite. Foite, un DVD cu Game of Thrones, tricoul meu crem, markere, pungi de la Mc...
-Uau, presupun ca esti cu fundul in sus si la propriu si la figurat. A ras Eve intrand in masina si asezandu-se pe scaunul din treapta.
-Ha, ha. Foarte amuzant, n-am ce spune. Arunca si tu astea, te rog. Am spus, dandu-i punga in care am aruncat toate gunoaiele.
S-a dat jos din masina si le-a aruncat la tomberonul din fata casei sale, in timp ce eu imi reluasem locul la volan. Am apucat testul si l-am bagat in bord, inainte ca ea sa il vada. A oftat si a sarit in masina, trantind usa in urma. Am scos un sunet ofensat si m-am uitat ciudat la ea.
-Eh, haide. Nu a patit nimic! A spus, incepand sa se joace cu statiile radio.
Am pornit masina si am apasat acceleratia, conducand spre petrecerea aceea nenorocita.
-Nu o sa iti vina sa crezi cu cine l-am vazut! A tipat deodata, facandu-ma sa tresar.
-La dracu, Eve, ce dracului e in neregula cu tine? Am tipat si eu la ea.
S-a intors cu corpul spre mine, sprijinindu-si spatele de usa. Blugii ei albastri si mult prea purtati pareau negrii iar tricoul ei era acelasi tricou pe care il purtase si acum cateva zile. M-am incruntat. Asta era ciudat. Nu purta niciodata acelasi tricou de doua ori in aceeasi saptamana.
-Um, daca nu sunt indiscreta, porti cumva acelasi tricou pe care il purtai si acum cateva zile? Am intrebat-o, incercand pe cat posibil sa fiu atenta la drum.
S-a uitat in jos la tricoul ei si eram sigura ca privirea ei era de nepretuit, dar eram la fel de sigura si ca trebuia sa fiu atenta la condus.
-DA! Si care ar fi problema? Ce? E asa mare chestie ca port acelasi tricou? Nu, nu e. Ai vreun tricou pe aici? M-a intrebat usor panicata, sarind pe bancheta din spate si apucandu-mi tricoul crem.
Am privit-o prin oglinda.
-Ai...?
-Da, am. L-am urmarit pentru doua zile si am dormit in masina. A spus frustrata, in timp ce se schimba.
Am ras, si am facut dreapta spre casa cu petrecerea.
-Era acolo, Violet. Cu nemernica aia. Nici macar nu inteleg ce vede la ea. Adica, sincer, se vede ca sunt mult mai draguta decat ea. Pana si numele ei suna de parca ar fi nume de proasta. Catlyn! Ce om normal pune un astfel de nume copilului? Zici ca ar fi extraterestru. A inceput ea sa tipe in timp ce isi relua locul langa mine.
Mi-am coborat ochii spre telefonul de langa radio si inima mi-a tresarit pentru un moment.
Aveti un mesaj nou.

-Eve, tine putin volanul. Am soptit, apucandu-mi telefonul.

De la: Dusted piece

Pe unde naiba umblii?
            19: 23

Am preferat sa nu ii raspund si sa imi vad de treaba.
-...si a avut tupeul sa se uite la mine! Si sa imi mai faca si cu ochiul! Ce dracu’ vrea sa insemne asta? Ca e un mare curvar, iti spun eu! Asta inseamna. Doamne, nu pot sa cred ca m-am indragostit de el.
-Acum doi ani. Am spus razand, si tragand masina pe dreapta, in fata casei lui Isla.
-Da, merci, nu ma ajuti cu nimic. Serios, nu il inteleg. Ce inseamna toata asta? Umbla cu parasuta aia si apoi imi face mie cu ochiul? De parca stia deja ca eram acolo sa il spionez. A spus in timp ce coboram.
Jur, fata asta are un debit verbal cand e nervoasa...
Mi-am blocat masina si m-am uitat in jur. Nimic. Nimeni. Si atunci m-a lovit. Bineinteles ca Isla nu ar fi dat o petrecere tipica. Petrecerea se tinea de fapt inauntru, acolo unde fumul le acoperea tuturor gandurile, acolo unde alcoolul avea gust de apa, acolo unde sexul era in plina desfasurare, acolo unde nici chiar praful de pe mobila nu era atat de concentrat precum drogurile. Am zambit.
-Il urasc.
-Ai vrea sa poti. I-am raspuns, razand in timp ce mergeam spre casa.
Am deschis usa si acolo i-am vazut pe toti. Benjamin stand lejer pe canapea, Isla facand un concurs de shot-uri cu Beatrice, Xavier aducand cateva sticle de bere pentru baieti, Dylan fumandu-si joint-ul si Sebastian ocupandu-se de muzica.
-Hei, drogatilor. Am spus in timp ce chicoteam si ma asezam pe canapea langa Ben.
Fetele nu ne-au dat prea multa atentie, fiind mult prea preocupate de stupidul lor concurs, la care Isla pierdea intr-un mod rusinos, iar baietii s-au purtat in mod normal, facand astfel rutina sa se restabileasca. Benjamin si-a pus o mana dupa umerii mei, inclestandu-si palma in parul meu, si tragandu-ma putin spre el.
-Te caut de azi dimineata, frumoaso. A soptit.
-Oh, da? Asta e ciudat, pentru ca eu te ignor de azi dimineata.
De fapt dormeam, dar e okay daca tu crezi ca te ignor.
Cateva sticle de bere mai incolo, cateva shot-uri peste si cateva linii mai tarziu, lumea era intr-o monotonie linistitoare. Evelyn ajunsese cumva in bratele lui Xavier si cu limba in gatul lui, ceea ce nu era neaparat un lucru nou, Beatrice dadea un plictisitor discurs despre telefoanele Touch-Screen si despre faptul ca se enerva in fiecare seara cand trebuia sa isi puna telefonul la incarcat.
-Lucru bun ca nu prea dai pe acasa. Comenta Sebastian, care acum statea cu capul in poala mea si cu telecomanda combinei in mana, jucandu-se cu muzica.
Isla intrase bineinteles in starea ei de paranoe toatala si incepuse sa faca curat prin toata sufrageria, desi era sigura ca parintii ei nu se intorceau pana saptamana viitoare, Benjamin incerca sa ii citeasca in carti lui Dylan, iar Dusted Piece? Hai sa spunem doar ca se holba la mine, lucru pe care nu se obosea sa il ascunda.
Ma uitam la el, dar nu sunt sigura ca il vedeam. Ma concentram prea mult. Pe nuanta inchisa pe care o prisesera pupilele lui, pe roseata din obraji, pe genele sale lungi, pe ochii sai mari care ii priveau plictisiti pe ai mei, pe ranjetul lui superior. Si ca de obicei cand eram ametita, am ajuns la concluzia ca arata la fel de ciudat ca restul lumii.
-Be careful making wishes in the dark, dark.
Sebastian fiind Sebastian a gasit modalitatea perfecta de a ne face pe toti sa ne ridicam din plictiseala care ne inconjura. Iar noi nefiind genul de oameni care danseaza, am preferat sa ne balansam dintr-o parte in alta, ametind usor.
Cumva in toata agitatia care ne inconjura, ajunsesem pe scari, sprijinindu-ma de balustrada si leganandu-ma dintr-o parte in alta cu Dylan in fata mea.
S-a uitat in jos la mine si mi-a zambit, punandu-si o mana pe talia mea, pe sub tricou si tragandu-mi putin talia spre el.
-Porti tricoul meu. Mi-a soptit in ureche, facandu-ma astfel sa imi intorc putin capul spre el.
-I’m in the de-details with the devil. I-am fredonat, punandu-mi o mana peste a lui si infingandu-mi unghiile in pielea sa.
A suierat, dandu-si capul pe spate, si inghitind in sec. Dumnezeule, cat de bine poti arata cand faci asta.
-Okay, lasa-ma sa reformulez, porti tricoul meu cu Nirvana. Stii prea bine ce parere am despre asta. A spus serios si oarecum nervos, strangandu-mi talia insuportabil de tare.
L-am privit in ochii cu atat de mult dispret incat cred ca daca privirile puteau ucide, el ar fi fost de mult mort.
-So light ’em up, up, up. Am continuat sa fredonez, dandu-mi capul intr-o parte si apucandu-i camasa cu o mana.
Si-a intors putin capul si a verificat multimea pentru a se asigura ca nimeni nu se uita la noi.
Benjamin incerca sa o ridice pe Isla de pe jos iar Sebastian si Xavier o fluierau pe Evelyn care se urcase pe masa. S-a intors cu fata la mine si a zambit smecher, dandu-mi drumul si intorcandu-se inapoi spre masa plina de pahare pe jumatate goale. Mi-am dat ochii peste cap si i-am facut semn lui Ben sa mearga sus cu mine.
Dupa ce s-a asigurat ca nimeni nu banuieste nimic, m-a urmat in dormitorul lui Isla si a incuiat usa in urma lui, sprijinindu-se de ea.
-De ce dracului ai un telefon daca nu esti in stare sa il folosesti? M-a intrebat el nervos, incrucisandu-si bratele la piept.
Ca sa ma joc cu Pou.
Mi-am trecut mana prin par si m-am intors cu spatele la el, deschizand fereastra. Simteam cum fiecare fibra din corpul meu ardea, se sufoca, tanjea dupa o gura de aer curat. Pielea ma ardea si corpul imi tremura. Ochii mi se plimbau dintr-o parte in alta, iar inima imi batea atat de tare incat simteam cum sangele imi pulsa prin vene.
Sa imi bag, sa imi bag, sa imi bag.
-Trebuia sa ma cauti ieri, Violet! Ieri, nu azi. A tipat, pasind spre mine.
Ma enervam mult prea tare si mult prea repede si imi dadeam seama ca trebuia sa fac asta cat mai repede.

-Da-mi un tricou. I-am spus, iesind din baie si stergandu-mi parul cu un prosop.
Era din nou prins in leptopul lui nenorocit, fixandu-si privirea pe nu stiu ce site care probabil ca ii dezvolta miscarea ochiilor.
-Cauta in dulap. A spus, aratand cu degetul spre dulap.
Mi-am dat ochii peste cap si am inceput sa caut un tricou curat in toata dezordinea din asa zisul sau dulap. Camasi, camasi, camasi. Baiatul asta avea numai camasi. Am mai rascolit putin pana cand am dat de un tricou negru, pe care l-am intors sa ii vad modelul. Am zambit. Cred ca iti bati joc de mine. Omul asta e fan Nirvana.
L-am pus pe mine si m-am intors cu fata spre el, atragandu-i in sfarsit atentia.
-Uau. A spus, apasand pe micuta telecomanda de la combina camerei lui si lasand Lake of fire sa cante.
-Where the bad folks go when they die, they don’t go to heaven where the angels fly. Am inceput sa fredonam la unison.
Deodata s-a incruntat, facandu-mi zambetul sa imi cada de pe buze.
-Imi place sa te vad imbracata cu el. Si imi place atat de mult, Violet. Urasc ca imi place asa de mult. A dat din cap. Nu il mai purta.

-Oh, haide. Stim amandoi de ce suntem aici, asa ca ce ar fi sa nu mai fi asa o mica curva si sa te intinzi? I-am spus iritata, facandu-i semn spre pat.


Intrebare: Trupa preferata?





1 comments:

W O W chestia asta devine din ce in ce mai interesanta si teeee roog posteaza mai repede ca ma roade curiozitatea.:))

 

Trimiteți un comentariu