Capitolul 22 din fikul Feel the life of the city (S2)


Capitolul 22

You’ll always be my thunder

Perspectiva lui Justin

Apa rece inca imi curgea deasupra capului , facandu-mi tot corpul sa inghete . Viziunea imi era incetosata , dar gandurile incepeau sa devina din ce in mai clare si mai urlatoare in minte mea .

Fragmente de amintiri imi zburau prin cap , ametindu-ma total . Am inchis ochii si am incercat sa ma adun , punand cap la cap imaginile care se agitau in minte mea ca dopul de la o sticla de sampanie .

Ma revedeam pe mine , intinzandu-ma spre sticla de vodca si apuacnd-o , mergand cu ea spre masa . O vedeam pe Britney implorandu-ma sa ma opresc si eu urland la ea sa ma lase in pace . Imi vedeam tatal sarutandu-se cu Sasha in fata tribunalului , nepasandu-i de ce se intampla in jurul sau . Ma vedeam pe mine , lovind-o pe Britney de nenumarate ori cu spatele de frigider fara sa imi pese de cat de tare o durea . Palngea si ma implora sa ma opresc fiindca o raneam , dar eu nu m-am oprit . Ba chiar am inceput sa o amenint , la randul meu , cu violul si sunt destul de sigur ca am numit-o de mai multe ori curva si tarfa .

Ochii mi s-au deschis dureros de repede , si am simtit ca mi se opreste respiratia . M-am uitat la Gabriel care parea la fel de socat ca si mine . Speram ca totul sa vina din imaginatia si din visele mele stupide , dar cand i-am vazut fata , eram sigur ca facusem toate acele lucruri .

-Drace’ ! Am spus socat , oprind jetul de la apa

-Da , asta am spus si eu cand te-am vazut peste Britney , in bucatarie A spus Gabe , sarcastic , apucandu-ma de umar si ajutandu-ma sa ies afara din dus .

Simteam cum corpul imi tremura din toate incheieturile , dar am incercat sa nnu ma gandesc la asta , lucru care nu era asa de usor cu dintii clantanindu-mi zgomotos in gura Gabriel mi-a ridiat dur mainile in sus , trangadu-mi tricoul peste cap . Mi-a pus un prosop peste umeri si l-a asezat in asa fel incat sa imi stea si peste cap .

M-am incruntat si mi-am strans prosopul in jurul umerilor si trecand pe langa el , intrand in dormitor . M-am asezat pe pat , cu capul in maini , oftand .

-Ce am facut ? Am intrebat , mai mult pentru mine .

Nu asteptam nici un raspuns . Stiam prea bine ce am facut , ceea ce faceam in continuare si ceea ce nu ar fi trebuit sa fac niciodata . Am ranit-o si...probabil ca o mai raneam fara ca macar sa imi dau seama M-am ascuns in spatele bauturii exact ca lasul care era in spatele exteriorului tare .

-Intrebarea corecta este de ce ai facut-o , Justin . Nu ceea ce ai facut . Faptul e consumat acum , nu cred ca poti da timpul inapoi . Acum trebuie sa ne gandim la o metoda prin care sa rezolvi situatia . Asta daca tu crezi ca mai poate fi rezolvata . Dar dupa felul in care Britney plangea si tremura nu prea cred ca ai prea multe sanse . A facut o pauza , destul de lunga , in care probabil a asteptat raspunsul meu , care nu a venit . A vorbit din nou . Si ridica-te de pe pat ca uzi paturile . M-a apucat de umar si m-a ridicat , obligandu-ma sa ma tip pe picioare .

Nu il puteam intelege . Ii vedeam buzele miscandu-se si in acelasi timp ii auzeam si vocea , dar nu intelegeam nici un cuvant pe care el il rostea . Incepeam sa cred ca probabil intram intr-o stare severa de soc , dar nu ma inteleresa . Tot ceea ce se afla in jurul meu nu mai avea nici un fel de claritate , asa ca am inchis ochii sperand ca gandurile si viziunea imi vor deveni mai clare in momentul in care ii voi deschide din nou . Mare greseala . Descopeream ca nu mai aveam puterea necesara pentru a face o miscare , asa ca am hotarat sa las intunericul sa ma cuprinda . Durerea din pieptul meu devenea din ce in ce mai grea , ca si cand ma tragea in jos .

-Justin...Ii auzeam vocea ca un ecou in departare , dar nu il bagam in seama .

Stiam prea bine ca ma pierdeam psihic destul de repede , dar sincer sa fiu nu ma puteam indemna sa imi pese . Orice gand rational imi parasea mintea , iar tot ceea ce mai conta acum , era privirea ei infricosata de comportamentul meu brusc foarte impulsiv .

Spatele meu a atins pernele , si acela a fost momentul in care am stiut ca sunt pierdut .

Ii auzeam vocea strigandu-ma si ii puteam simti mainile peste umerii mei incercand sa ma trezeasca cu zguduieli puternice , dar nu am deschis ochii . Nu am facut nici o miscare . Voiam sa deschid gura si sa ii spun sa ma lase in pace si sa isi scoata fundul din camera mea . Dar se pare ca alcoolul incepuse sa isi faca efectul . Imi amortea toate simturile . Mintea mea lupta cu irationalul , dar se pare ca nu era la fel de puternica precum vodca .

Un oftat mi-a scapat printre buze si am lasat intunericul sa ma cuprinda .

Perspectiva lui Britney

Am trantit usa de la baie , trecandu-mi mainile prin parul ud si mutandu-l pe un umar pentru al pieptana .

Am oftat . Imi petrecusem ultima ora in dus , plangand si gandindu-ma din nou si din nou si din nou la ceea ce tocmai se intamplase . Nu puteam nega faptul ca ma simteam mai mult decat ranita de comportamentul lui Justin , dar incercam sa nu imi las mintea sa zboarein acea directie . Nu inca . Aveam lucruri importante de care trebuia sa ma ocup . Lucruri precum inmormantarea lui Chuck . Nu il puteam lasa asa . Nu acum cand eram sigura ca nimanui nu ii mai pasa de el . Tatal sau era la inchisoare si din cate stiam mama sa era moarta de mult . Am oftat . Probabil ca Justin mi-ar fi spus ca nu trebuie sa ma ocup de nimic , dar in momentul de fata chiar nu ma interesa parerea sa . Ma ranise mult prea tare si stiam ca alcoolul vorbea in locul sau dar nu puteam ignora durerea care se stabilise in stomacul meu din momentul inc are a inceput sa imi strige toate acele lucruri in fata .

M-am asezat in fata oglinzii si mi-am indreptat parul , neobosindu-ma in a ma machia prea strident . Ultimul lucru de care imi pasa acum era felul in care aratam . Asa ca am luat din dulap o pereche de blugi inchisi la culoare si o bluza de un maro pur peste care am pus un hanorac negru . Eram genuld e fata care mereu iesea in evidenta si era invidiata pentru felul in care se imbraca , dar in momentuld e fata nu ma interesa .

Mi-am scos parul de sub hanorac si l-am pus peste gluga , aplecandu-ma peste pat , de unde mi-am luat telefonul . Stiam o singura persoana care ma putea ajuta cu planurile mele pe ziua de azi . Bine , poate doua persoane . Ash si Jenny . Aveam nevoie de Ash fiindca stiam prea bine a mam sa putea face rost de aproape orice in maxim doua ore iar Jenny , ei bine , Jenny e Jenny si aveam nevoie de ea in tot ceea ce faceam azi . Asa ca am sunat-o in timp ce ma verificam pentru ultima data in oglinda .

-Ai nevoie de o explicatie destul de buna pentru care nici ieri si nici azi nu ai aparut la scoala , Britney Allen ! A tipat Jenny in difuzorul telefonului .

-Ei bine , chiar am ! Am spus deschizand usa de la dormitorul meu si dorind sa ies din casa fara ca nimeni sa ma vada .

Eram mai mult decat sigura ca la starea in care l-am lasat pe Justin , sigur nu avea de gand sa se dea jos din pat pentru urmatoarele 12 ore .

Dar , bineinteles ca planul meu de a nu ma vedea nimeni a esuat din cauza lui Gabriel care tocmai iesea din camera lui Justin .

-Britney , oh Doamne ! Trebuie sa vorbim ! Justin a...A inceput el sa spuna , dar l-am ignorat coborand scarile .

Cand a vvazut ca nu ii scord nici un pic de atentie m-a urmat , dar nu a coborat scarile o data cu mine . A ramas inca la etajul unu al vilei .

-Unde mergi ? M-a intrebat el confuz in momentul in care am deschis usa de la intrare .

-In Iad ! I-am zis , inchizand usa in urma mea si pasind repede spre garaj .

-Deci ce se intampla , Brit ? M-a intrebat Jenny , care inca mai era la celalalt capat al firului .

Am intrat i masina lui Justin , fiind mai mult decat usurata sa vad cheile in contact .

-Chuck e mort . Am spus , punandu-mi centura de siguranta .

-Care Chuck ?...Oh , Doamne ! Oh , Doamne ! Oh , Doamne ! Oh , Doamne ! Chuck Bass ? Violatorul ?! A tipat ea in telefon .

Am dat telefonul pe difuzor si l-am pus pe bordul masinii . Mi-am pus mainile pe volan si am dat cu spatele pana cand am scos masina afara din garaj .

-Cumpara-ti un megafon , Jenny ! Sa te auda tot liceul ! I-am spus incruntandu-ma .

-Nu imi pasa de cine ma aude , Britney . In momentul asta vin spre tine si orice ai face nu ma poti opri .

Ii puteam auzi tocurile lovind podeaua de pe holurilor scolii ceea ce m-a facut sa procesez mai greu ceea ce tocmai spusese .

-I-al si pe Ash cu tine , vom avea nevoie de un sicriu...-pauza venind din partea lui Jenny-...si un loc in cimintir ...-alta pauza-...si un aranjament floral...

Bineinteles ca nu mi-am terminat ideea fiindca Jenny m-a intrerupt .

-Omul asta nu are parinti ? A intrebat ea inainte de a tipa ceva de genul : „Ash , misca-ti fundul de la ora de latina ca oricum nu intelegi nimic si hai sa o ajutam pe Britney !” . Apoi a vorbit din nou in difuzorul telefonului . Asa...Ce ziceam ? Ah , da ! Omul asta n-are parinti ?!

Am inceput sa rad de ironia situatiei .

-Um , nu . Parintii lui sunt plecati . Am spus , strangandu-mi putin mai tare mainile pe volan .

-Lasa-ma sa ghicesc . Unul e pe lumea cealalta iar celalalt e la racoare . A spus jenny razand .

Respiratia mi s-a oprit si nu am mai putut scoate nici un cuvant . Nu isi dadea seama de cate dreptate avea . Gatul parca imi ardea de fiecare data cand incercam sa scot cate un sunet .

-Da . Cam asa ceva . Am spus ragusita , intr-un final .

Am zarit spitalul la mai putin de 500 de metrii distanta . O auzeam pe Jenny explicandu-i lui Ash ce se intamplase , dar am incercat pe cat posibil sa nu o bag in seama . Mintea mea era mult prea plina cu idei si cu planuri pentru orele care urmau .

-Britney , esti okay ? Ma intrebat Ash . smulgandu-i probabil telefonul din mainile lui Jenny .

-Da , Ash , sunt bine . Am spus , oftand obosita . Am ajuns la spital . Merg sa il i-au pe Chuck . Poti sa faci de loc de un cavou pentru el la cimintir ?

Nu ma interesa daca paream disperata . Poate chiar eram . Disperata ca toate astea sa se termine cat mai repede .

-Si unde ai de gand sa il bagi ? In portbagajul masinii ? A intrebat el sceptic in timp ce pornea motorul de la masina sa .

M-a dat jos din masina si i-am pus alarma mergand cu pasi repezi si grei spre spital . Nu voiam sa fac altceva decat sa fug inapoi in masina si sa conduc ca de repede puteam spre casa sa vad daca Justin era bine , dar nu aveam de gand sa o fac . M-a ranit si oricat de tare ma durea nu puteam sa il iert inca . Dar Ash avea dreptate . Nu il puteam lua pe Chuck asa mort cum era si sa il bag pe bancheta din spate a masinii lui Justin . Nu era corect fata de niciunul dintre ei . Probabil ca Chuck nu mai traia , dar puteam pune pariu ca spiritul lui era inca in jurul meu . Il puteam simti , fiecare fibra a corpului meu ii putea simti prezenta ori de cate ori ma gandeam la el , si nu cred ca ar fi pierdut timpul in a se razbuna daca vedea ce aveam de gand sa fac cu corpul sau . Cat despre Justin...Cred ca ar face un atac de cord daca ar afla ca aveam de gand sa pun cadavrul lui Chuck in masina lui .

Am oftat .

-Venim la spital cu camioneta mea . A spus Ash vazand ca nu raspund . Ajungem intr-o ora .

M-am incruntat .

-Iti i-a o ora sa ajungi de la scoala la spital ? Am intrebat sceptica .

Stiam prea bine ca spitalul era la o distanta foarte mica de scoala , ceea ce am facea sa ma intreb de ce ii lua asa de mult sa ajunga aici .

-Ei bine , vrei un sicriu , nu ? A intrebat el . Ca doar nu o sa ii luam corpul si o sa il aruncam in camioneta . Poate il fura cineva ! Pe bune , Brit , tu nu ai vazut ce s-a intamplat cu cadavrul din Skins ?

Am chicotit . Stiam prea bine ce se intamplase acolo , dar asta era viata reala , trebuia sa facem fata situatiei . Intelegeam ca tipul nu voia decat sa ma faca sa ma simt mai bine , dar chiar nu avem chef de glume . Voiam doar ca ziua asta sa se terminca cat mai repede .

-Da , okay , pai va astept aici . Am spus , inainte de a inchide telefonul .

In momentul in care am intrat in spital nu stiam ce trebuie sa fac . Sa merg la morga si sa spun ca am venit sa ridic cadavrul lui Chuck Bass ? Nu puteam spune asa ceva . Nu era un pachet de la posta , la dracu’ ! Asa ca am asteptat...Am asteptat si am tot asteptat . M-am asezat pe unul dintre scaunele de la intrarea in morga , cu capul intre maini , oftand . Nu stiam de ce fac asta . Poate subconstientul meu inca se simtea vinovat de faptul ca Chuck s-a sinucis . In momentele astea imi venea sa ma bat fiindca nu mai puteam fi eu insami . Ma frustra mult prea tare .

Nu stiu cat am stat acolo dar Jenny aparuse langa mine , spunandu-mi sa imi misc fundul in masina . Se pare ca se ocupase de mutatul lui Chuck in sicriu si de locul la cimintir .

-Uite cum facem . A spus ea , oprindu-se in fata masinii lui Justin . Du-te acasa , schimba-te si apoi vino la cimtir , de restul ne ocupam noi , ai inteles ? A spus ea pe un ton de sefa , uitandu-se la ceasul ei . Nu iti i-a mai mult de o ora , nu ?

Am zambit . Era bine de stiut ca cineva acolo avea grija de mine si de sanatatea mea mintala . Dar nu am putut trece peste faptul ca Jenny parea mai mult decat palida . Am intrebat-o ce s-a intamplat , mi-a spus ca nimic . Era ca un semnal pentru noi . Cand cineva spunea „nimic” era clar ca nu vrea sa vorbeasca despre asta . Stiam ca are incredere in mine si ca imi va spune ce se intampla in momentul in care va considera ea ca e bine . Ma enerva faptul ca nu imi spune imediat , dar nu aveam de gand sa o presez .

-Nu te mai holba la mine , si mergi odata acasa ! Apropo , Gabe a sunat , a spus ca dupa parerea lui Justin a intrat intr-o coma alcoolica . A spus , impingandu-ma in masina .

Mi-am dat ochii peste cap . L-am vazut pe Justin si mai beat decat era acum si nu intrase in nicio coma alcoolica . Tipul ala era la fel de tare la betii exact ca mine , nu aveam de ce sa imi fac griji . Cel putin cu asta am incercat sa ma pacalesc pe tot parcursul drumului spre casa . Dar nu puteam ignora , golul din stomacul meu care ma indemna sa merg sa vad daca era in regula . Si bineinteles ca am cedat si ca primul lucru pe care l-am facut cand am intrat in casa a fost sa alerg spre dormitorul lui .

Am deschis usor usa si l-am vazut stand in mijlocul patului sau cu blugii si parul ud , cu un prosop mare si alb in jurul umerilor sai . M-am apropiat de pat si am ingenunchiat in fata lui . Avea o mana tinuta strans in parul sau si cealalta era pe pat , langa pieptul sau . Mana din parul sau era asa de tare stransa incat articulatiile i se albisera de tot . Mi se facea greata . Am oftat si mi-am pus mana peste a lui . Stiam prea bine ca avea prostul obicei de a-si strange parul atunci cand era ingrijorat , asa ca incercam sa fac tot ceea ce imi statea in putinta sa il opresc . Si-a relaxat mana aproape imediat sub atingerea mea ceea ce m-a facut sa zambesc automat .

-Britney...A soptit el , inca adormit , inspirand adanc aer in piept .

Am oftat si mi-am scuturat capul intr-o parte si in cealalta . M-am ridicat si al luat patura de la picioarele sale , punandui-o pana la gat . De ce trebuia sa fie asa un copil ?! Era un copil care pur si simplu implora dupa atentia mea , si bineinteles ca eu fiind cea mai slaba femeie de pe pamantul asta cand vine vorba de el , cedam si ii dadeam tot ceea ce voia .

Am iesit din dormitorul lui si am inchis usa cu grija in urma mea . Nu mi-a luat mai mult de zece minute sa gasesc o rochie neagra in dulapul meu . Mi-am tras-o repede peste cap si am iesit din dormitor , neobosindu-ma in a ma mai uita in oglinda . Stiam prea bine ca parul trebuia sa imi stea in toate directiile si ca cearcanele nu mai erau acoperite de machiaj dar din nou , nu ma interesa .

Am alergat pe scari , multumindu-i lui Dumnezeu ca am ramas inca in tenesi , fiindca eram sigura ca daca imi luam tocuri sigur imi rupeam gatul si sigur intarziam la inmormantare , avand in vedere ca nu pot conduce cu tocuri in picioare .

Jenny mi-a trimis un mesaj cu cimintirul ales si am zambit stiind ca nu era prea departe de casa . Cu condusul meu demential ajunsesem acolo in mai putin de 15 minute .

Bineinteles ca toti prietenii mei erau acolo , fiecare imbracat cu ce era in ziua respectiva . Numai eu Jenny si Gabriel eram in doliu . Le-am zambit si le-am multumit ca au venit . Preotul incepuse slujba si Gabe , care trimitea un mesaj , m-a facut sa ii spun sa terminte cu tastatul ala enervant , ceea ce a facut imediat .

Slujba era aproape gata . Chuck era in sicriu , parand mai linistit ca oricand . M-am ridicat in picioare si l-am privit pentru ultima oara inainte ca sicriul sa se inchida . Nu m-am putut abtine si am lasat lacrimile sa imi curga siroaie pe obraji . Il bagau in pamant . Si il bagau in pamant numai din vina mea . Daca el nu facea o asa mare obsesie asupra mea in noaptea aceea , atunci nu ar mai fi fost aici acum .

Nimeni nu se atingea de mine . Fiecare dintre prietenii mei statea cu perechea lui si nu am putut sa nu ma simt singura in acel moment . Jenny anuntase ca i se facuse rau pe la jumatatea slujbei si Gabe a plecat cu ea , ajutand-o spre masina .

Am simtit doua maini pe umerii mei si am oftat relaxandu-ma . Justin . M-am intors cu fata la el si mi-am pus mainile in jurul taliei sale , plangand in umarul sau .

-Shhh , papusa , sunt aici . A soptit el , mangaindu-mi parul .

Am oftat multumita . Poate ca acum o ora nu eram pregatita sa il iert , dar acum sigur eram . Si eram pregatita fiindca realizam ca aveam nevoie de el ca de aer .

-Cum...? Am intrebat prin suspine .

-Mereu stiu unde esti . A soptit el , cuprinzandu-mi obrajii in mainile sale si ridicandu-mi fata spre el . Te iubesc . A spus , cu frutnea lipita de a mea .

-Pentru todeauna ? Am intrebat , privindu-l printre genele ude .

-Pentru todeauna . A chicotit el , fara pic de umor inainte de a-si uni buzele cu ale mele .

Bineinteles ca telefonul meu se gandi ca ar fi frumos din partea lui sa intrerupa momentul . Numarul era unu necunoscut , asa ca m-am gandit sa raspund .

-Britney Allen . Am spus , rotindu-ma in bratele lui Justin in asa fel incat eram cu spatele la pieptul sau .

Isi tinea barbia pe umarul meu si isi plimba nasul pe maxilarul meu . Zambeam .

-Domnisioara Allen , sunt Landon McCarty , avocatul domnului Chuck Bass . Se pare ca in seiful acestuia a fost gasit un testament care spune foarte clar ca toate bunurile sale personale , apartamente , conturi in banca , cladiri si alte cele va apartin acum dumneavoastra. Felicitari .

Sooooo....ce credeti ? :> Stiu ca am intarziat , dar macar am postat acum . Trebuia sa postez joi , apoi sambata , dar uite ca am postat duminica . Sper sa va placa si sa comentati .

Kisses and Hugs .

-Silver.

4 comments:

:X ... wow .. uite k Chuck nu e chiar atat de rau pe cat il credeam ... adik sa ii lase absolut toata averea lui fetei p care a violat-o e cv :)) ... si Just a fost cam nesimtit knd sa imbatat ca porcul ... dar a cam fost dreptul lui ... si mna ... totul e bn knd se termina cu bn .. nu ?! :)) ... mna .. sper sa scrii cat de repede :*

 

Deci mai intai,sunt VamPire-Girl,nu stiu de ce nu pot intra pe al meu si acum scriu pe Anonim...A fost asa de trist capitolul...Dar a fost foarte frumos.Totusi mi se pare ca Britney l-a iertat prea repede pe Justin.Adica dupa in felul in care s-a purtat cu ea chiar daca sunt foarte indragostiti ar fi trebuit sa stea suparata macar vreo saptamana sau ceva de genul.S-a purtat prea urat ca sa il ierte in doua zile.Adica eu cel putin asa as face.Dar ma rog era beat si nu constientiza...Dar totusi nu schimba faptul ca s-a purtat ca un ...Frate nu ma asteptam sa postezi acum,adica ma asteptam sa mai dureze vreo...2 saptamani si sa postezi de Craciun ...Aaa si apropo de craciun mai postezi?Te intreb adica daca nu poti nu e nici o problema,dar ar fi dragut sa postezi atunci.Ca un capitol special sau cam asa ceva.Te pup si iti doresc multa inspiratie.

 

Oioi. o sa sun total insensibila,darrr vine banetuuuuu! =))))))))

 

Trimiteți un comentariu