Capitolul 23 din fikul Feel the life of the city (S2)


Capitolul 23

Broken angel

Perspectiva lui Justin

Nota autorului : Acest capitol s-ar putea sa para jignitor si de prost gust pentru unii dintre voi . Imi pare rau , dar asa mi-am imaginat eu situatia . Daca nu va convine , sariti direct la perspectiva lui Britney , dar veti pierde cam mult din actiune . Actionati cum credeti de cuvinta.

Si-a pus mana in parul meu ciufulit , dandu-l pe spate . Stiam prea bine ca ii place mult mai mult parul meu dat pe spate decat cand imi statea in ochi . Nu ca s-ar fi plans vreodata , dar eu o cunosteam si nu puteam trece cu vederea privirea ei plina de dorinta ori de cate ori imi treceam mana prin par . Am oftat . Se simtea bine . Mult prea bine . Mi-am inchis ochii incercand sa ma bucur de sentimentul placut cat inca il mai aveam .

Nu imi dadeam seama de ce se aruncase in bratele mele in momentul in care m-a vazut , dar sincer sa fiu , atata timp cat ea se simtea bine si protejata in bratele mele , aveam de gand sa fiu acolo pentru ea . Stiam prea bine ca ma purtasem ca un mare nemernic cu ea , dar in acelasi timp stiam ca macar jumatate din lucrurile pe care i le-am spus erau adevarate si veneau din subconstientul meu . Si cand spun macar jumatate ma refer la partea in care i-am spus ca o iubesc ca un prost si ca ea nici macar nu poate vedea chestia asta , cand i-am spus ca de cand Chuck venise in New York , tot ceea ce facea era sa vorbeasca despre el sau si mai rau , cu el . Asta a fost tot ceea ce era adevarat si ceea ce gandeam in subconstientul meu . Nicidecum nu am vrut sa ii spun ca e o curva sau ca probabil ar trebuii sa o violez si eu . Ei bine , acela a fost momentul in care gura mea cea mare si gandurile mele bolnave scoteau la iveala tot ceea ce aveau mai rau . In clipa in care mi-am amintit totul imi venea sa imi tabacesc singur fundul . Nu m-am gandit de doua ori si deja aveam telefonul in mana , pregatit sa o sun pe Britney in secunda doi . Dar bineinteles ca nu am apucat fiindca ecranul telefonului meu era luminat de un mesaj de la Gabriel prin care imi spunea ca fata mea era la cimintir , la inmormantarea lui Chuck . Asta m-a facut sa ma intreb cat de rapida putea fi cu organizarile unor evenimente .

Oricat de mult detestam faptul ca ei inca ii pasa de nemernicul ala , tot aveam de gand sa o sustin , fiindca mi-am dat seama ca nici eu nu o tratasem mai bine si ea nu merita asa ceva . Nu merita sa ma vada pe mine beat mort cand ma luam de ea ca cel mai mare nenorocit de pe planeta asta . Avea nevoie de cineva care ii putea oferea sprijinul sau zilnic , si care putea tine spatele rahaturilor ei in orice situatie . Nu ii trebuia o persoana ca mine . Slaba . Dar chiar daca nu puteam fi ceea ce ii trebuia ei , macar aveam de gand sa incerc .

Asa ca m-am dat jos din pat cautand repede nistge haine destul de decente pentru inmormantarea lui Chuck . Bineinteles ca nu imi gasisem costumul asa ca am optat pentru blugi , tricou negru si geaca de piele . Stiam prea bine ca vremea se schimba avand in vedere ca era sfarsitul lui Octombrie , dar nu aveam de gand sa imi scot hainele groase inca .

Am alergat in jos pe scari , grabit sa ajung cat de repede posibil la cimintir . Intrand in garaj am fost destul de surprins sa vad ca masina mea lipsea . M-am incruntat , dar nu m-am gandit prea mult la asta , mintea mea umbland in sute de directii despre starea in care o voi gasi pe Britney . Stiam ca dupa ce i-am facut , mai mult ca sigur ca nu va vrea sa ma mai vada vreodata , dar o mica parte din mine spera ca ea va gasi candva puterea de a ma ierta , fiindca sincer sa fiu nu stiu ce aveam sa fac fara fata mea .

Mi-am luat motocicleta , conducand repede pe strazile aglomerate si ajungand in mai putinde 15 minute la cimintir . Nici nu oprisem bine motorul ca i-am si vazut pe Jenny si pe Gabriel . Am intrebat ce se intamplase si singurul raspuns pe care l-am primit a fost acela ca micuta J. Se simtea rau . In mod normal nu as fi crezut acea scuza stupida , dar Jenny parea mai mult deat palida , asa ca am cedat .

Stiam din proprie experienta ca Jenny nu se imbolnavea foarte des , dar si cand o facea era mai bine sa stai cat de departe poti de ea . Avea niste iesiri ciudate ca dracu’ si nu lasa pe nimeni sa o vada pana in momentul in care se simtea ca noua . O singura data am mers la ea cand era racita si inca regret ziua aceea . Nu numai ca era cu nasul rosu si cu ochii plini de lacrimi , dar pe deasupra era si alba ca varul si nemachiata . Habar n-am care era expresia de pe fata mea cand am vazut-o , dar mai mult ca sigur ca nu era a buna avand in vedere ca a inceput sa arunce cu lucruri in mine si sa imi tipe in ureche ca trebuie sa ies imediat din camera ei . Bineinteles ca in secunda doi , nu numai ca eram afara din camera ei , dar eram si afara din casa . Ma speria . Nu doar felul in care arata , fiindca era o schimbare destul de radicala ; de la ochi machiati in nuante de negru si buze rosii sangerii la ten palid si buze uscate . Ma speria felul in care reactionase . Era asa’ de preocupata de felul in care arata incat la un momet dat devenea enervanta .

Dar de atunci mi-am invatat lectia si stiam prea bine ca daca Jenny spune ca se simte rau , atunci chiar se simtea rau .

Am oftat si m-am dat la o parte , lasandu-i sa treaca mai departe . Ma intrebam daca Gabe era cel care imi luase masina .

-Hei , Gabriel ! Am tipat dupa el . S-a intors cu fata la mine . Mi-ai luat tu masina ?

S-a incruntat putin , gandindu-se probabil la raspunsul pe care sa mi-l dea .

-Um , nu , omule . Cred ca Britney a condus-o azi .

Am ridicat mana in semn de multumire si l-am lasat sa isi continue drumul . Eram destul de sigur ca daca il mai opream o data , Jenny era in stare sa ma castreze . Asa ca am lasat-o balta .

M-am intors pe calcaie si am zambit , fiind mandru de fata mea fiindca a avut tupeul de a-mi lua masina fara sa ma intrebe . Se pare ca a tinut minte ca putea lua tot ceea ce dprea fara sa intrebe . Asta era fata mea . Independenta , rebela si desteapta , nicidecum trista , indecisa si confuza .

Am marit pasul , dorinta de a fi acolo pentru Britney crescand cu fiecare respiratie care imi zdruncinda corpul . Si atunci am vazut-o . Stand singura in fata gropii cu bratele stranse in jurul sau . Prietenii nostrii incepuseara sa se retraga , fiecare purtand fel de fel de fete . Imi venea sa ii bat pe toti , unul cate unul . In loc sa fie acolo pentru ea , ei plecau ca niste bastarzi nenorociti . Dar probabil ca o mica parte din mine ii intelegea . Eram sigur in proportie de 50% ca Britney probabil ii gonise , nedorind ca cineva , oricine sa o vada suferind . Doar ca eu nu eram oricine . Eram iubitul ei si aveam de gand sa continui sa fiu pana cand ea va decide ca nu va mai avea nevoie de mine . Bineinteles ca nu voi renunta la ea , nu cred ca voi avea vreodata puterea de a renunta la ea , dar nici nu aveam de gand sa o oblig sa fie cu mine daca nu isi mai dorea acest lucru .

Am facut un pas spre ea , atingandu-i umerii cu palmele mele . Ma asteptam sa tipe la mine si sa imi spuna sa ma duc dracului cat vedeam cu ochii la cat de incordata era , insa nu a facut-o . Ba chiar m-as lauda si as spune ca se mai relaxase putin . In secunda doi era deja in bratele mele , suspinand puternic .

Ceea ce ma ducea inapoi la locul in care eram eu acum . Cu barbia pe umarul ei , si cu bratele stranse in jurul taliei sale , asigurandu-ma ca nu va cadea pe jos de oboseala . Stiam prea bine ca nu dormise de aproape doua zile , si totusi inca stateam aici cu ea , in loc sa o i-au acasa . Vantul mi-a zburlit parul si bineinteles ca a facut-o si pe Britney sa tremure usor . Acela a fost momentul in care mi-am dat seama ca tot ceea ce ea purta era o rochita neagra . La sfarsitul lui Octombrie ! Jur , fata asta avea nevoie de mine , ca sa stau dupa fundul ei si sa ii spun din zece in zece minute ca trebuie sa aiba grija de sanatatea ei .

Am oftat si mi-am dezlipit mainile de pe soldurile sale , dandu-mi geaca jos si asezandui-o pe umeri .

-Nu , Justin , chiar nu e nevoie . A spus ea , incercand sa isi dea geaca jos .

Normal ca nu eram de acord cu asa ceva . Trebuia sa se imbrace si atat . Fara alte comentarii in plus . Era prea racoare afara pentru a sta si a ne certa daca va purta sau nu geaca . Decizia era finala iar ea si-a relaxat umerii , lasandu-se in sfarsit in geaca mea calduroasa .

-M-a sunat avocatul lui Chuck . A spus ea , privindu-ma ingrijoarata .

Stiam ca dupa ce am facut va avea anumite stari de panica , sau chiar de frica cand imi va spune ceva ce ea va considera ca nu imi va conveni , dar eu nu am facut altceva decat sa ma uit la ea si sa astept sa continue .

-Chuck...mi-a lasat mie toate bunurile lui . A spus , inghitind in sec .

Ochii mi s-au marit incredibil de mult si credeam ca eram in stare sa pocnesc ceva . Ceva tare , cum ar fi capul nemernicul acela . Dar nu mai avea rost , era inmormantat le cativa metrii sub pamant si isi pusese singur capat vietii .

Si totusi...avusese tupeul sa lase toata averea sa pe mainile lui Brit . Doar ca sa para el tipul cel bun , cand de fapt era nenorocitul care i-a distrus adolescenta .

-Justin , spune ceva...Se ruga ea de mine , uitandu-se ingrijorata in sus spre ochii mei .

Puteam vedea lacrimi speriate adunandu-se in ochii sai , si am iesit imediat din starea mea de nervi , indemnandu-ma sa ii raspund .

-Ce ai de gand sa faci ? Am intrebat-o , incruntandu-ma usor .

Privirea i se mai linistise putin dar isi framanta totusi mainile , semn care arata cat de nervoasa era .

-Nu stiu , a spus ea infranta . Cred ca o voi suna pe Elanor –ma uitam ciudat la ea- , avocata mea , si o sa ii dau toate detaliile , dar nu acum . A spus punandu-si bratele in jurul umerilor mei .

Bineinteles ca nu m-am gandit de doua ori si deja ii imbratisam talia micuta , inspirandu-i adanc mirosul racoritor .

-Haide . I-am spus . Te duc acasa .

Nu s-a plans si mi-a fost destul de usor sa o i-au pe sus si sa o bag in masina pe locul din dreapta . O expresie vinovata ii umbrea privirea . I-am facut cu ochiul si am lasat-o asa , fiindca stiam ca era vorba de masina si chiar nu aveam dispozitia neceseara pentru a-i explica de o suta de mii de ori ca era okay .

Ma intrebam ce avea sa se intample cu motorul meu , dar stiindu-l pe Nate si dragostea lui pentru aceea chestie eram mai mult ca sigur ca acum era in garaj cu tot cu cheiile puse la locul lor .

Am ocolit masina cu pasi repezi si m-am urcat in locul soferului , conducand incet spre casa . Puteam simti ca atmosfera era relaxata , dar oricat de bine se simtea nu puteam nega faptul ca o vedeam pe Britney cu coada ochiului foindu-se nelinistita pe scaun . Bineinteles ca melodiile de la radio nu ajutau deloc cu situatia .

Dupa aproape zece minute de foiala , se stabilise in sfarsit cu spatele la mine si cu fata spre geam .

-Justin . A spus ea deodata , intorcandu-se cu fata la mine .

M-am uitat pentru doua secunde la ea , inainte de a-mi intoarce atentia la drum .

-Da ? Am intrebat , oprind radioul .

-Stiu ca dupa toate astea paote nu esti in stare sa....Ei bine , poate nu vrei sa...sau poate ma consideri dezgustatoare...dar...

-Spune , Britney . Am incurajat-o vazand ca se chinuie in a-si mai gasi cuvintele .

-Nu , las-o balta . A spus ea , asezandu-se normal pe scaun si punandu-si mana pe genunchiul meu .

Stiam prea bine ca daca o presam mai mult ca sigur ca nu voi afla nimic , asa ca am lasat-o asa deocamdata .

Degetele ei desenau cercuri de diferite dimensiuni pe genunchiul meu si tot mai sus pana cand ajunsesera aproape de coapsa . Nu stiam ce avea de gand , dar mai mult ca sigur ca un oaspete neinvitat isi facea aparitia .

-Birt....Am incercat eu sa spun , fortandu-mi privirea la drum .

-Da ? A intrebat ea inocent , treancadu-si usor mana peste membrul meu tare ca piatra .

Am pus frana imediat , masina oprindu-se cu un zgomot puternic . In secunda aceea si-a luat mana de acolo si a trecut-o prin parul meu .

-Ce faci ? Am intrebat-o frustrat ca s-a oprit din ceea ce facea .

-Hmmm....A spus ea , uitandu-se in sus la mopul din capul meu . Astept sa pornesti masina .

Nu stiam ce are de gand dar in secunda doi , masina era pornita si inapoi la drum , si la fel era si mana ei . Respiratia mi se oprise si puteam simti cum ochii mi se dau peste cap . Am vrut sa o opresc si sa incerc sa ii spun ca nu trebuie sa facem asta dar cumva nu imi puteam gasi cuvintele , nu puteam forma nici macar un gand rational . Am incercat . Chiar am incercat , dar fata asta avea un efect asupra mea care ma uimea de cele mai multe ori .

-C-c-ce...f-faci ? Am intrebat-o , cu vocea tremuranda , uitandu-ma in jos la mana ei care acum freca in sus si in jos intre picioarele mele .

-Nu , nu , nu , iubitule ! A spus ea , apucandu-mi obrazul si ridicandu-mi inapoi privirea spre bordul masinii . Ochii l-a drum . Mi-a soptit inainte de a-mi musca lobul urechii .

Primul copac e al meu . Am gandit in timp ce imi fortam mintea sa mearga in alta directie , in orice alta directie in afara de mana lui Britney si locul in care aceasta era situata . Bineinteles ca nu a mers . Nu ma puteam gandi la altceva decat la mana ei , la ceea ce facea si la toate lucrurile pe care eu voiam sa i le fac ei .

Norocul meu a fost ca intr-un sfert de ora am fost acasa , si eu am fost primul care a iesit din masina gafaind . Ce placere dureroasa , Dumnezeule Mare ! Mi-am dat seama ca Britney nici acum nu coborase din masina , asa ca am mers spre usa ei si am deschis-o tragand-o afara de acolo . Avea sa plateasca pentru asta , si avea sa plateasca scump .

In momente ca astea ma bucuram ca ai mei erau plecati mai tot timpul de acasa , fiindca pot pun pariu ca tipetele lui Briteny se vor auzi pe o raza de cativa kilometrii . Stiam ca ceea ce faceam era gresit din atat de multe motive , dar cand ea era in jurul meu nu mai conta deloc ceea ce era sau nu corect . Mi-am scuturat usor capul , inlaturand toate gandurile care pur si simplu nu mai aveau nici un sens in mintea mea .

Asa ca i-am lipit spatele de masina si in secunda doi , buzele mele erau pe gatul ei sarutand si lingand tot ceea ce nu era acoperit . I-am simtit mainile in parul meu , tragand asa de tare incat lacrimile mi se adunasera in ochi , dar nu m-am oprit . Nici pe departe . Am ridicat-o pe masina si ea si-a infasurat picioarele in jurul taliei mele , tragandu-ma mai aproape in incercarea de a obtine orice fel de frecare . Ma gandeam ca nu va fi chiar asa de bine pentru spatele lui Britney daca aveam de gand sa o intind pe capota asa ca am tinut-o impotriva usii pentru inca cateva momente . Bineinteles ca nu aveam sa intru inapoi in masina , fiindca eram sigur ca va fi excitant ca dracu’ dar nu va fi deloc comfortabil . Asa ca i-am apucat talia si am mers cu ea spre intrarea in casa , lasand-o sa imi sarute gatul cu mana pe ceafa mea in timp ce incercam cu toate puterile mele sa ma concentrez la drumul spre usa de la intrare , impulsul de a-mi da ochii peste cap fiind coplesitor .

Cand in sfarsit era in casa nu am pierdut nici o secunda si am lipit-o de cel mai apropiat perete , gafaind amandoi zgomotos . A zambit si si-a trecut mana prin parul meu uitandu-se adanc in ochii mei . I-am zambit si i-am atins obrazul , asteptand oarecum pentru aprobarea ei , care nu a intarziat sa apara . A dat din cap . Asta a fost tot ceea ce aveam nevoie . Buzele mele erau din nou peste ale ei , sarutand rapid . Limba ei imi mangaia incet buza de jos si mi-am deschis gura putin , oferindu-i unghiul perfect din care imi putea dadea un sarut frantuzesc de toata frumusetea . A zambit impotriva buzelor mele . Stiam la ce se gandeste . Se gandea ca ea castigase lupta aceasta , dar trebuia sa ii arat ca nu e asa . Asa ca am lasat-o jos si m-am dat un pas inapoi , admirand-o . Orice urma de tristete din ochii ei era disparuta si fusese inlocuita de dorinta si de dragostea pe care le avea pentru mine . Am zambit si m-am aplecat putin , fara sa intrerup contactul vizual , si i-am aplecat tivul rochiei , tragand asa de tare incat s-a rupt si i-a cazut de pe umeri , prabusindu-se la podea . A scos un sunet strangulat , dar nu mi-am putut da seama daca era din cauza placerii sau din cauza socului ca i-am rupt rochia . Daca era din cauza rochiei atunci nu era nici o problema pentru ca ii puteam cumpara inca zece rochii cu acelasi model , dar daca era din cauza placerii atunci intram in cu totul alta poveste .

Nu stiu ce se intamplase , dar urmatorul lucru pe care il stiam era acela ca mainile ei erau la ceafa mea , tragandu-mi buzele spre ale ei . Mi-a muscat dur buza de jos si am gemut in gura ei , rotind-o in asa fel incat o faceam sa mearga cu spatele spre canapeaua din sufragerie . Tocurile ei faceau un zgomot sexy pe parchetul de pe jos , si numai gandul ca ea era in lenjerie intima si in tocuri la mine in brate ma innebunea . Ne-am oprit in momentul in care coapsa ei atinsese marginea canapelei . Privirea confuza de pe fata ei in momentul in care m-am oprit din a-i saruta buzele spune totul . Simteam cum sangele imi curgea din buza , dar nu ma interesa . Tot ceea ce conta in momentul acesta era privirea plina de dorinta de pe fata lui Britney in timp ce se uita la buza mea insangerata .

In secunda doi o impingeam pe canapea , spatele ei lovind pernele de acolo . Un scancet senzual ii iesise printre buze si am zambit , aplecandu-ma spre picioarele ei , sarutandu-le in timp ce ii dadeam pantofii jos , unul cate unul . Jur , in momente ca astea , picioarele ei pareau atat de lungi de parca nu se mai terminau . Dar cand in sfarsit ajunsesem la lenjeria ei intima credeam ca ajunsesem in Rai . Era uda , atat de usa incat membrul era tare ca piatra , pulsand in pantalonii mei . M-am jucat cu chiloteii ei minusculi si ea si-a infipt unghiile in scalpul meu , indemnandu-ma sa ma misc mai repede . Dar nu am facut-o . La cat m-a tachinat ea in masina , aveam de gand sa ii fac si ei acelasi lucru . Era sa facem accident din cauza mainii ei si acum avea sa plateasca .

Cand am simtit ca eu nu mai pot rezista mult , i-am dat lenjeria jos si m-am apucat de tachinarea clitorusului ei pana cand am simtit ca este foarte aproape de orgasm . Acela a fost momentul in care m-am ridicat de acolo si m-am asezat deasupra ei , si a pufnit frustrata ca nu am terminat ceea ce incepusem , exact cum facuse si ea . Deodata nu mai vedeam doar dorinta in ochii ei ci si determinare . Si atunci a facut ceva la care nu ma asteptam . Mi-a apucat tricoul de guler si la sfasiat , pur si simplu la sfasiat ! Ochii mi s-au marit incredibil de mult si aveam senzatia ca imi voi da drumul imediat daca nu voi fi in interiorul ei curand .

-Ala era tricoul meu preferat ! M-am plans , tragandu-i parul in jos incet in asa fel incat ii vedeam sanii perfect .

M-am aplecat si am luat unul in gura , sugand si lingand in timp ce ea vorbea .

-Si aia era rochia mea preferata , dar eu nu m-am plans ! A zis , mainile sale desfacandu-mi pantalonii si tragandu-i in jos cu picioarele sale .

Am ajutat-o dandu-i jos de tot si ingenunchiind in fata ei pe canapea . S-a sprijinit in umeri si probabil ca astepta urmatoarea mea miscare . Consideram ca o tachinasem destul asa ca i-am apucat talia si am ridicat , cu picioarele in jurul taliei mele in asa fel incat ea era la acelasi nivel cu mine si am intrat in ea .

Sfarsisem prin a face sex pe canapeaua din sufragerie de doua ori , dar nu imi pasa . Un lucru era sigur , insa . Nu voi privi niciodata canapeaua la fel .

***

-Cum adica trebuie sa vin la scoala acum ? Am intrebat putin mai tare , uitandu-ma repede spre pat sa vad daca vocea mea prea ridicata o trezise pe Bitney , ceea ce din fericire nu se intamplase .

-Justin , deja esti inscris , iar daca nu faci pregatire suplimentara nu vei putea lua locul cel mare si nu in ultimul rand ne vei face de ras , atat de pe mine cat si pe tine , asa ca te rog , te rog , te rog , accepta .

Doamna Parez ma sunase acum jumatate de ora sa imi spuna ca ma inscrisese la un concurs de matematica care va avea loc peste trei zile . Nu intelegeam de ce m-a inscris asa ca am intrebat-o iar unicul raspuns pe care l-am primit de la ea era acela ca a crezut ca acceptasem in momentul in care am spus ca ma voi gandi la chestia asta .

M-am uitat din nou spre pat un Britney inca dormea linistita , cu un picior peste toate paturile . Am zambit , stiind prea bine cat de neglijent dormea de obicei . Nu voiam sa o las singura pentru nici un motiv din lume , ce sa mai spun pentru pregatire la matematica ?! Asa ca am invitat-o pe profesoara la mine acasa , fiind hotarat sa o am pe Britney langa mine tot timpul . Nu ma asteptam sa faca chestia asta , dar a acceptat imediat , spunand ca va fi la usa mea intr-o jumatate de ora .

Mi-am aruncat telefonul pe birou , si am mers spre pat , asezandu-ma usor , nedorind sa o deranjez prea tare pe Britney . I-am dat parul la o parte din ochi si m-am aplecat , sarutandu-i usor gatul . A suspinat , trecandu-si mana prin parul meu si tragandu-ma mai aproape de ea . Erau momente ca astea in care pur si simplu puteam simti toata dragostea pe care o simteam pentru ea explodand inauntrul meu . Era ca si cum cuvintele nu mai erau de ajuns . De parca un simplu „te iubesc” nu mai definea ceea ce simteam pentru ea . Fiindca o iubeam , si o iubeam asa de tare incat durea . Numai gandul ca o puteam pierde vreodata ma facea sa imi doresc sa imi i-au capul de pe umeri . Dar stiam ca inca erau lucruri pe care trebuia sa le lamurim , dar nu acum . Nu in momente atat de perfecte precum acestea .

-Nu acum , iubito . I-am spus in momentul in care i-am simtit mainile pe spatele meu , lipindu-mi corpul de al ei .

Mi-am dezlipit buzele de ale ei si ea a scancit exact ca un copil mic caruia i se luase acadeaua .

-De ce ? S-a plans ea , ridincadu-se in capul oaselor .

Am oftat si i-am spus ca profa de mate putea ajunge aici din moment in moment , si ca oricat de mult mi-ar place sa o i-au din nou pe perete sau chiar aici in pat , trebuia sa pastrez aparentele la scoala . Nu a fost prea incantata de idee dar nici nu s-a plans asa cum ar face orice tarfulita . I-am spus ca intru la dus , iar ea a coborat la bucatarie , pregatindu-mi o cafea .

Realizam ca probabil invitand-o pe profa de mate la mine acasa nu era cea mai inteligenta miscare , dar nu aveam de gand sa o mai las pe Britney singura din nou .

Perspectiva lui Britney

Bineinteles ca tarfa de mate nu intarziase sa apara si la 2 fix era in fata usii cu geanta pe umar si cu multe dosare in brate .

-Majoreto ? Cred ca am gresit casa . A spus ea , intorcandu-se repede pe calcaie si luand-o in directia ocpusa .

Voiam sa o las sa plece cu ideea ca gresise casa , dar imediat mi-am amintit ca reputatia lui Justin era in joc , asa ca m-am chinuit sa imi deschid gura si sa ii spun ca nu gresise casa .

-Il cautati pe Justin ? Am tipat dupa ea , incercand sa par calma , chiar daca tot ceea ce voiam sa fac era sa ii rup captul de pe umeri .

Ea sa intors asa de incet , de parca se credea intr-unul din filmele acelea vechi in care dusmancele fac contact vizual . Impulsul de a-mi da ochii peste cap devenise mult prea puternic asa ca mi-am inchis ochii si mi-am inclestat maxilarul incercand sa ma calmez . Ma enerva . Si ma enerva pentru ca aveam senzatia ca nu urmarea numai pregatirea lui Justin pentru nu stiu ce concurs de rahat ci urmarea ceva mai mare , mai important pentru mine . Premiul final .

Dar am incercat sa alung sentimentul si sa ma concentrez in a ma purta normal cu ea .

-Nu stiam ca Justin e jucator de fotbal , majoreto . A spus ea , incercand sa para mirata , dar de fapt voia doar sa fie rautacioasa .

-Ma cheama Britney si nu , Justin nu e jucator de fotbal , nu ca asta ar fi una dintre problemele dumneavoastra , doamna profesoara . I-am spus , incrucisandu-mi bratele la piept .

S-a uitat ciudat la mine pentru cateva momente iar apoi a vorbit din nou .

-Si atunci...ce cauti tu la el acasa ? M-a intrebat , facand in pas spre mine .

Am oftat , strangadu-mi palmele in pumni in incercarea patetica de a ma linsiti .

-Din nou , nu cred ca este problema dumneavoastra . Cred ca mai bine a-ti intra , Justin va veni in cateva momente .

Se uita la mine de parca vorbeam o alta limba .

-Inauntru ? A intrebat ea , neincrezatoare .

M-am incruntat si nu m-am mai putut abtine .

-Ei nu , puteti oricand sa ramaneti aici si sa va intindeti pe iarba asta rece si sa faceti pregatire cu Justin in gradina din fata sa va vada toti vecinii . I-am spus de paarca era cea mai tampita idee din lume , si chiar era . Cel putin asa mi se parea mie .

-In fine...A spus ea , sictirita , trecand pe langa mine si intrand in casa , dar nu inainte de a-mi lovi umarul cu al ei .

Am oftat si mi-am lasat bratele sa cada pe langa corp . Exact ca un copil de doi ani , m-am strambat si am repetat exact ceea ce spusese ea pe un ton de printesa care credea ca i se cuvine totul . Mi-am dat ochii peste cap din cauza imaturitatii mele si am intrat in casa , inchizand usa dupa mine . Ochii mi se plimbau prin sufragerie cautand-o pe profesoara , dar era ca si cand intrase in pamant . Acela a fost momentul in care am auzit o usa deschizandu-se la etaj . Nu m-am gandit de doua ori si am zburat pe scari si imaginea care am vazut-o nu m-a mirat chair deloc . Bineinteles ca doamne Parez era la usa lui Justin , deschizand-o si bagandu-si nasucul bagacios acolo .

-A cui e camera asta urata ? M-a intrebat ea dezgustata , cand eram umar la umar .

-A lui Justin . Am spus simplu , pasind inauntru .

-Frumoasa camera , frumoasa . A spus ea , regretandu-si imediat cuvinetele .

Imi venea sa rad , fiindca privirea de pe fata ei era hilara . Umilinta nici macar nu incepea sa descrie mutra ei .

-Hey , papusa , stii cumva unde e...? A intrebat el , iesind din baie imbracat numai in blugii sai si cu parul ud , dar s-a oprit cand a vazut-o pe profa .

M-am uitat spre ea si nu am putut trece cu vedere privirea plina de dorinta de pe fata ei . Isi musca buza si se holba la abdomenul lui de parca era un BigMC de la MC Donald’s . Ce dracu’ ?

-Asteptati-ma jos , in bucatarie . I-a spus Justin , parand frustrat .

Ea a dat repede din cap si a plecat inchiazand usa in urma ei . Cred ca incepeam sa fiu paranoica , dar puteam sa jur ca am vazut roseata in obrajii ei . M-am incruntat .

-Cred ca ar trebuii sa plec si eu...Am spus , dand sa ies pe usa si sa vad unde Dumnezeu si-a mai bagat aia nasul .

-Nu , papusa . Stai . A spus el , aruncand un prosop spre mine , si asezandu-se pe pat .

Am zambit si am mers spre el , asezandu-ma in asa fel incat capul sau statea in poala mea . Nu ma deranja ca parul sau era inca ud si ca picaturi reci de apa curgeau pe blugii mei , fiindca era Justin , si nu cred ca ma va deranja vreodata o actiune facuta de el , pentru ca chiar si atunci cand ne certam stiam prea bine ca nu imi dorea decat binele iar toate indoieliile veneau din cauza faptului ca nu voia sa ma piarda , la fel de mult cum nu voiam nici eu sa il pierd pe el .

-Hmm...A murmurat el , afundandu-si nasul in piciorul meu in momentul in care am inceput sa ii frec usor capul cu prosopul pufos .

Stiam ca ii placea , si de asta o faceam . Dar oricat de mult imi doream sa pot sta aici toata seara pana cand totul parul sau va fi uscat si neted , stiam ca nu puteam si ca trebuia sa coboare jos pentru a face pregatire cu tarfa aia . Asa ca mi-am miscat mainile putin mai repede , fiind hotarata sa il trimit jos cat mai repede , ca mai apoi sa se intoarca cat mai repede .

Imi mangaia genunchiul si imi saruta interiorul coapsei cu ochii inca inchisi si un mic suspinat mi-a scapat printre buze .

-Nu incepe ceva ce nu poti termina , New York-ezule . I-am spus , lasandu-mi capul sa loveasca tablia patului .

-Cine spune ca nu te pot termina ? A intrebat el , privindu-ma seducator printre gene .

Respiratia mi s-a oprit , dar era ca si cum ii puteam simti prezenta profei de mate jos si nu ma puteam pierde deloc .

-Nu tachina . I-am spus , impingandu-l jos din pat . Misca-ti fundul ala sexy in bucatarie si baga ceva in capul ala . Altceva in afara de sex . Am zis cand am vazut ca deschisese gura sa ma intrerupa .

A ras si si-a tras un tricou peste cap , punandu-si toti muschii abdominali in evidenta . Asta ma facea sa imi amintesc ca inca purtam colantii mei comozi si unul dintre tricourile sale pe care scria : „If you can’t read this , it’s dark and you should kiss me .” Imi venea sa rad de ironia situatia . Clar as vrea sa il sarut acum , dar aveam de gand sa ma abtin .

-Sa nu faci nimic fara mine , London-ezo . Ne vedem in cateva ore . A spus el , facandu-mi cu ochiul si iesind din dormitr , lasandu-ma singura in mijlocul patului .

Am oftat si am apucat leptopul lui de pe birou si trantindu-ma cu el in pat , din nou . Trecuse deja o ora si jumatate de cand coborase si nu credeam ca mai rezistam mult . Tot acest timp am incercat sa imi distrag atentia cu fel de fel de chestii . Ajunsesem la nivelul in care sa imi fac toate temele pentru intraga saptamana , dar nimic nu imi putea atrage atentia in asa fel incat sa nu ma gandesc ca Justin al meu era jos , repetand Teorema lui Pitagora cu fufa aia . Plus ca chicoteliile ei nu ma ajutau deloc .

Asa ca am facut singurul lucru la care ma pricepeam cel mai bine . Am luat masuri !

Perspectiva lui Justin

-Scuzati-ma , am venit sa imi i-au un pahar de apa !

Tranteste frigiderul si isi scoate zgomotos un pahar din dulap , trantindu-l de bar .

-Acum imi este foame !

Deschide din nou frigiderul si il tine intentionat deschis pentru mai mult timp , astfel incat , frigul sa cada direct pe spatele meu si al profei de mate . Dupa ce il inchide cu un puternic buf ! si se intreapta spre dulap , de unde scoate cutia de cereale si se aseaza cu fundul pe bar incepand sa mestece cu gura deschisa , de parca era o majoreta care mesteca guma .

Atunci m-a lovit . O face intentionat ! Profesoara de matematica o numise majoreta , si acum ea se razbuna . Fiindca era tipic Britney , si aveam senzatia ca nu numai acesta era motivul , aveam senzatia ca era si putin geloasa , dar nu voiam sa ma umflu in pene si sa las gandul sa imi inunde creierul . Asa ca mi-am scuturat capul si am incercat sa imi abtin rasetul care ameninta sa imi cutremure tot corpul .

Dupa acel momet Britney se mai calmase , si nu ne mai deranjase inca o jumatate de ora , dar ca din senin , muzica incepuse sa bubuie in boxele din sufragerie si o puteam auzi pe Britney tipand cat o tineau plamanii : „B-I-T-C-H in disguese” , incercand pentru a nu stiu cata oara sa le imite pe tipele de la Plasticiens .

-Majoreta aia nu sta linistita niciodata ? M-a intrebat profesoara incercad sa para ingrijorata in timp ce imi atingea genunchiul si mi de parea ca urca incet mai sus .

M-am incruntat , ajungand la capatul rabdarii . A mai avut cateva tentative de genul acesta , dar am incercat sa le ignor , crezand ca sunt prea paranoic , dar deja era prea mult . Mana ei peste a mea , mana ei pe genunchiul ei , mana ei in parul meu incercand sa mi-l dea la o parte din ochi , acela a fost momentul in care imi venea sa o i-au de mana si sa o arunc afara din casa . Pentru ca nu suportam ca cineva , oricine sa imi atinga parul , asta era o regula . Si bineinteles ca Britney era exceptia de la aceasta regula .

-Majoreta aia , asa cum ii spuneti dumneavoastra , este iubita mea , si cred ca este timpul sa plecati . I-am spus , dandu-i mana la o parte de pe genunchiul meu .

Parea invinsa , si la capatul puterilor , dar nu imi pasa . Tot ceea ce voiam era ca ea sa iasa afara din casa mea .

-Nu ma bagati in seama , am venit sa imi i-au niste apa . A spus Brintey intrand in bucatarie in cei mai scurti pantaloni scurti din lumea asta si intr-un maieu pana la buric . Antrenamentele pentru echipa de majorete , ma epuizeaza mai tare decat ma epuizeaza sexul cu Justin . A spus , privind-o fix pe profesoara de matematica .

M-am incruntat , si pot spune ca eram destul de nervos de toata situatia . Era ca si cand tarfa asta o facea pe Britney sa se simta inferioara .

-Nu e nici o problema , Barbie . Oricum plecam . Pastram legatura , Justin . A spus ea , tragandu-si rahaturile de pe masa si bagandusi-le in geanta , privindu-ma . Ma conduci ? A intrebat .

-Iesiti din bucatarie , usa din dreapta . I-am spus , ridicandu-ma de pe scaun si incrucisandu-mi bratele la piept .

-Am inteles...A spus ea , de parca realizase ceva extraordinar . Atunci , va las . La revedere Justin , Barbie . A spus ea inainte de a iesi din bucatarie , grabindu-se spre usa de la intrare .

-E Britney ! A tipat ea , dupa profa , dar era prea tarziu fiindca usa de la intrare era deja trantita .

Am mers spre Britney , fiind hotarat sa aflu pentru ce a facut toate astea . Aveam banuielile mele , dar voiam sa o aud pe ea spunand acele cuvinte .

-Pentru ce a fost asta ? Am intrebat-o iar ea a bagat sticla inapoi in frigider .

-Nimic , Justin , imi era doar sete . A spus ea nosalanta , incercand sa isi ascunda nervii , dar stia prea bine ca nu va ajunge departe cu sarada asta .

-Spune-mi , papusa . I-am spus , incercand sa fiu serios .

-Da , bine . A spus ea , trantind ceva de bar . Sunt geloasa , da ?! De ce ?! Fiindca ea e mai frumoasa si , ei bine , eu nu sunt . Ea e cu mai multa experienta si eu sunt doar o tarfa care a fost violata . Ea te poate invata lucruri noi si bune si eu iti dau viata peste cap . A tipat ea nervoasa .

Nu m-am gandit de doua ori si am cuprins-o in bratele mele , strangand-o tare , dar cu grija sa nu o sufoc .

-Poate , ca e frumoasa , nu ca as fi vazut asta , dar eu nu o iubesc pe ea . Te iubesc pe tine , Britney . Si stii de ce te iubesc ? Pentru ca nu ai experienta , pentru ca imi dai viata peste cap , pentru ca esti fata mea si nu in ultimul rand pentru ca stiu ca si tu ma iubesti pe mine . I-am spus , cuprinzandu-i obrajii in mainile mele .

Mi-a capturat buzele cu ale ei si am suspinat usurat cand i-am simtit limba masandu-mi incet buza de jos . A zambit impotriva buzelor mele , insa momentul a fost intrerupt de sunetul telefonului ei .

Bineinteles ca a raspuns .

-Da ? A vorbit ea , in difuzorul telefonului .

A durat ceva timp , in care ea a ascultat ce i se spunea , iar apoi s-a albit la fata si a scapat telefonul din mana .

-Britney , ce s-a intamplat ? Am intrebat-o ingrijorat , privind cum se albea din ce in ce mai tare .

-Jenny...A fost tot ceea ce a spus . Are probleme .

Am inghitit in sec .

Ho ! Ho ! Ho ! In seara asta sunt Craciunita Mosului , dragi cititori . Si el m-a instruit sa va aduc un nou capitol , pe post de cadou . Sper sa va placa acest micut cadouas de la Santa , si sa il savurati cu placere . Ah , da ! Dupa ce ca am scris captiolul intr-o saptamana si m-am chinuit sa il postez de Craciun , vreau si eu o rasplata demna de Craciunita . Un comm mic de tot acolo , macar sa stiu ca cineva inca mai citeste .

Pe cuvant daca nu am senzatia ca scriu doar pentru doi sau trei oameni .

Anyway...

Craciun fericit tuturor alaturi de cei dragi !

Pupici si imbratisari .

-Silver.

4 comments:

Craciunita mea....acum chiar ca e Craciun cu capitolul cadou! A fost foarte tare! Stii ca eu mereu te sustin indiferent daca vorbesti despre parul lui Justin sau a lui Brit! Cu toti fanii tai de fata , vreau sa imi cer scuze ca am ras de parul lui Justin! E foarte sexy cand isi da mana asa prin par si ce mai face el acolo cu Brit! De Craciun fi si tu mai buna( pentru mine mereu esti buna) si iarta-ma! :* Te iubesc!

 

Insfarsit:x:x:x:x abea am asteptat capitolul,si pur si simplu il ador,te rog nu mai scrie atat de rar ca pierd ideea.XoXo Andreea~~

 

hihi,amandoua am facut pe craciunitele;))
foarte tare capitolul,actiune,actiune,actiune:X

 

-Hmmm....A spus ea , uitandu-se in sus la mopul din capul meu . Astept sa pornesti masina .
=)))))))))))))))))))))))))))))))))) MOR de ras. deci ii asa seaca faza asta=))))))))))))))))
Primul copac e al meu. =))))))))))))))) crecaaaaa.
In momente ca astea ma bucuram ca ai mei erau plecati mai tot timpul de acasa , fiindca pot pun pariu ca tipetele lui Briteny se vor auzi pe o raza de cativa kilometrii. faina modestie are justin =))))))))))))
M-am uitat spre ea si nu am putut trece cu vedere privirea plina de dorinta de pe fata ei . Isi musca buza si se holba la abdomenul lui de parca era un BigMC de la MC Donald’s . Ce dracu’ ?=))))))))))))))
Antrenamentele pentru echipa de majorete , ma epuizeaza mai tare decat ma epuizeaza sexul cu Justin .
buna duma =)))))))
toate capitolele se termina cu un telefon ?=))))))

 

Trimiteți un comentariu