Capitolul 13 din fikul Feel the life of the city(S2)


Feel the life of the city(S2)

Capitolul 13

Not such a ordinary boy

Perspectiva lui Justin

Plecam . Cateva zile mi se pareau o eternitate , dar trebuia sa fac fata . Pentru bunicul meu . Pentru singurul care a crezut vreodata cu adevarat in mine . Nu invinovateam pe nimeni de moartea lui , cu atat mai putin pe Britney . Dar nu stiam cum sa opresc acea parte a mintii mele care tipa ca intr-un fel putea fi vine ei . Mi-am scuturat rapid capul intr-o parte si intr-alte inlaturand acel gand . Britney nu are nici o vina . Continuam sa imi repet in gand , sperand ca intr-un sfarsit sa inteleg acest lucru . Probabil ca .... Si atunci numele lui mi-a rasunat in cap ca un ecou . Chuck . Nu a fost vine lui Britney ... Cel putin nu intentionat ... Chuck . Lupta aceasta continuua dintre mine si el putea oare duce al decesul bunicului ? Negam cu toata fiinta mea acest lucru , dar nu pentru ca vroiam sa cred ca Chuck e nevinovat , ci pentru ca vroiam sa cred ca Britney e nevinovata . Ahh , drace’ ! Trebuia sa incetez in a mai baga-o pe Brit in rahatul asta cu bunicul meu .

Telefonul mi-a vibrat in buzunar si am stat un moment gandindu-ma daca ar trebuii sa raspund sau nu . Dar l-am scos din buzunar si am raspuns .

-Alo ? Am raspuns eu , usor plictisit .

-Neata , Justin ! Ai plecat ?

-Da , Gabe ! Poti sa te duci acum .

-Ok , mai vorbim .

-Stai ! ...Ai grija de ea...

-Sigur ! A spus Gabriel inchizand .

Am oftat bagand telefonul inapoi in buzunar . Speram ca mama si tata , care stataeau pe locurile din fata ale masinii , sa nu fi fost prea atenti la conversatia pe care tocmai o avusesem cu Gabe la telefon . Nu au spus nimic asa ca am dedus de unul singur ca nu au fost atenti deloc . Am stat un moment si m-am gandit la ceea am facut . L-am trimis pe Gabe sa aiba grija de Britney , exact pentru faptul ca eu eram plecat din oras si mai era si Chuck pe acolo . Dar putam avea oare incredere in Gabriel ? O parte din mine credea ca am facut bine ca am trimis pe cineva sa aiba grija de Britney ...Dar cealalta parte din mine urla ca am fost un prost pentru ca am trimis tot un barbat sa o apere . Mi-am dat ochii peste cap . Atat de patetic .

-JUSTIN ! A tipat tata , oprind masina .

-Da , ma , te aud , nu trebuie sa tipi la mine ! Am spus nervos .

-Cobora odata din masina !

Am oftat si am coborat in parcarea aeroportului . Nu stiu de ce eram asa irascibil in ultimul timp , dar nici nu vroiam sa imi pierd timpul gandindu-ma la chestia asta .

Ajunsesem la aeroport in ultimul moment asa ca a trebuit sa alergam putin pentru a prinde avionul , dar acest lucru nu m-a deranjat prea tare ... In plus o faceam pentru bunicul meu . Imbarcati si cu centurile puse am pornit zborul spre Boston . Incidentele neplacute nu au incetat sa apara , acestea incepand cu tipa blonda care tot se uita la mine . Si nu asta era problema . Problema era ca ma sorbea din priviri pe tot parcursul zborului . Si daca ma gandeam mai bine nici macar asta nu era adevarata problema . Adevarata problema era ca Britney nu era aici . Nu era aici sa...sa ma marcheze ca fiind al ei . Nu era aici sa imi indrepte usor fata spre a ei , sa imi zambeasca iar apoi sa am sarute . Nu era aici sa isi aseze mainile in parul meu , tragandu-ma din ce in ce mai aproape , facandu-ma sa imi pierd mintile .Imi doream ca pur si simplu sa fie aici pentru a ma face sa uit de tot si de toate .

Ma simteam ca un mare nenorocit in momentul de fata . Nu puteam sa o folsesc pe Birt pe post de consolare . Ea era ...unica...era ...Drace’ ! Era fata mea . Nu puteam sa ma uit in ochii aceia cafenii si sa o mint . Sa ii zic ca o iubesc si acest lucru sa nu fie adevarat .O iubeam . Mai mult decat orice . Si nu suportam sa stiu ca sunt departe de ea , chiar si pentru vreo doua sau trei zile . Vroiam sa o simt in bratele mele , unde mai mult ca sigur ca va fi in siguranta mereu .

Si atunci m-a lovit . Pariul ! Rahat ! Mereu trebuia sa fie ceva la mijloc . Mereu trebuai sa fie ceva acolo care sa ma impiedice in a fi cu persoana pe care o iubesc cel mai mult . Am suspinat.

Incepeam sa regret faptul ca am plecat . Dar nu cred ca mai era cale de intoarcere acum . Nu acum cand avionul decolase si eu eram urmarit de o Barbie care mai mult semana cu Chucky , papusa ucigasa . Mi-am dat ochii peste cap si am scos telefonul din buzunar incercand sa imi fac de lucru . Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma uit la ceas . 9:36 . Am oftat . Mai mult ca sigur ca papusa mea era la ore acum . Mi-am ridicat ochii spre Chucky care am privea intens .

-Doresti ceva ? M-am trezit eu vorbind .

Respiratia i s-a oprit cand mi-a auzit vocea . Tarfa . Imi tipa mintea .

-Aaa...aaa...nu...S-a balbait ea mutandu-si privirea intr-o parte .

Am zambit . Ei bine ... Macar nu am simt asa de spionat acum . Mi-am scos iPod-ul si mi-am bagat castile in urechi incercand pe cat posibil sa prind cateva minute ora de somn sau de liniste . Parintii mei erau atat de sclifositi incat nu puteau sa conduca doua ore pana in Boston ! Nuuu ! A trebuit sa mergem cu avionul pentru 10 minute . Mi-am dat ochii peste cap . Mi-am lasat corpul sa se relaxeze sub ritmurile nebunesti ale celor de la The Fallen . Nici nu inchisesem bine ochii ca deodata am simtit doua maini pe pantalonii mei . Ce mama dracului’ ?! Am deschis rapid ochii simtind cum furia imi curge prin vene . Stewardesa imi lua centura si mi-o lega , atingandu-mi intentionat penisul . M-am incruntat la ea si parca ii spuneam din priviri Nu vrei sa o si sugi ? Daca tot esti asa de dornica ! Normal ca eram sarcastic , dar se pare ca ea nu si-a dat seama de chestia asta cand m-a privit pe sub genele alea care maia veau un pic si ii dadeau capul in jos .

-Ce se intampla ? Am intrebat eu , incercand sa imi mentin vocea calma .

-Aterizam ... A raspuns-m-am uitat in jos la ecusonul ei- Mona , incercand sa para sexy .

Si bineinteles ca fiind destul de inculta a crezut ca ma uitam la sanii ei in loc sa ma uit la ecuson . Asta i-a luminat fata complet .

-Ok , am inteles ! Poti sa pleci acum ! Am spus putin mai tare .

-Esti sigur ca nu e altceva cu care pot sa te ajut ? M-a intrebat , lasandu-se in jos , astfel incat sa ii vad perfect decolteul . Ma intreb...Daca as vomita in el ce s-ar intampla ? Ar tipa spunandu-mi ca sunt un mare nemernic sau s-ar hiperventila pentru ca voma mea a atins-o ? Am chicotit la gandul asta . Dar se pare ca aceasta „Mona mulge vaca” m-a inteles cu totul gresit . S-a apropiat din ce in ce mai mult .

-Da , sunt sigur ! Am spus lipindu-ma cu spatele de scaun , astfel incat sa fiu la o distanta de la care puteam respira linistit fara sa ii simt parfumul ala ingrozitor de cirese .

Am expirat .

S-a intors pe calcaie si a plecat mai departe , unduindu-si soldurile si intorcand din cand in cand capul spre mine pentru a fi sigura ca o privesc . Dar nu am facut-o pentru prea mult timp . Nu ma atragea deloc . Si numai cand ma gandesc la parfumul ala de cirese imi vine sa stranut . Imi doream sa simt mirosul de pepene galben a lui Britney nu mirosul de cirese al Monei , sau cum o chema .

Dupa ceva timp in care blonda din fata mea inca imi punea nervii la incercare , privindu-am intens , am aterizat . Cred ca mi-a luat mai putin de zece secunde sa ma ridic de pe scaun si sa ies din avion .

Parintii mei era asa de tacuti incat aveam senzatia ca mergem la o inmormantare . De fapt...Chiar mergem la o inmormantare . Drace’ ! Am mers toti in liniste spre o masina pe care tata a inchiriat-o si am urcat in ea continuandu-ne drumul spre cimintir .

Mi-am lipit capul de geamul rece al masinii si m-am lasat putin purtat de val . Priveam oamenii care mergeau fara nici o grija spre locul de munca sau chiar elevii care mergeau spre scoala . Am oftat . Fara nici o problema . Mi-as fi dorit sa fiu un baiat normal . Unul care pur si simplu nu sta in aceeasi casa cu iubita lui sau nu trebuie sa fie gelos pe fiecare tip pe care il vede la mai putin de un metru de iubita lui . Mi-am dat ochii peste cap . Adooram faptul ca eu si Britney stateam in aceeasi casa , ba mai mult perete in perete ! Insa...cateodata mi-as dori sa fiu doar un adolescent normal . Sa merg acasa la iubita mea acasa si sa simt cum imi cedeaza picioarele doar cand ii vad tatal in tocul usii . Vroiam sa ...vroiam sa fiu eu insumi . Si cu Britney puteam fi acea persoana . Nu trebuai sa ii arat latura mea de bad boy , fiindca ea nu dadea nici un rahat pe acea parte a mea . Ea ma iubea pentru ceea ce eram cu adevarat , nu pentru ceea ce vroiam sa par ca sunt . Am oftat . Britney....Pur si simplu nu mi-o puteam scoate din minte . Era ... ca un drog . Eram dependent de ea .

-Am ajuns ! A oftat mama , cand tata a oprit masina .

M-am trezit din visare , privind mirat in jur . Pe o raza de mai bine de trei kilometri se afla cimintirul din Boston . Am deschis usa de la masina dar fix cand sa cobor m-am oprit . Nu credeam ca pot cobora pentru a-mi vedea bunicul intr-un sicriu . Justin , sunt aici ! Brintey .... Am zambit . Ea era cea care imi dadea puterea de a continua , prin simplul fapt ca avea incredere in mine . Si eu nu aveam de gand sa o dezamagesc . Am coborat din masina aia blestemata si am mers in liniste , cu pasi micuti si capul alsat in jos spre cimintir . Mai exact spre locul inc are bunicul meu avea sa fie ingropat . Nu pot descrie sentimentul pe care l-am avut atunci cadn l-am vazut alb la fata , cu mainile pe piept si cufundat in acel siciru . Preotul incepuse deja rugaciunea cand am ajuns acolo . Asa ca am considerat ca ar fi mai bine daca as sta linistit pe scaunul meu asteptand ca toata durerea aia nimicitoare sa dispara . Insa nu a facut-o . A revenit ... Si inca de o suta de ori mai puternica decat prima oara .

FlashBack

-Bunicule , bunicule ! Uite ce am gasit ! Am ras eu alergand spre bunicul meu tinand in mana un pui e randunica .

Bunicul s-a alsat pe vine privind palmele mele .

-E dragut , Justin ! A spus el , jucandu-se cu parul meu . Dar ce ai de gand sa faci cu el ?

-Am sa il invat sa zboare ! Am spus entuziasmat .

-Dar este inca un pui .... A spus bunicul , uitandu-se la puiul de randunica fara pene din palmele mele micute .

-Oh...Am spsu eu , intristandu-am brusc .

-Hey ! A spus bunicul , vazand ca zambetul imi pierise de pe buze . Daca vrei il poti creste si il poti invata sa zboare peste ceva timp , dar inacelasi timp il poti duce inapoi in cuib si sa fie crescut de parintii lui ca o randunica normala si poate ca intr-o zi se va indragosti si va avea si el proprii lui pui atunci .

Am stat un moment si m-am gandit .

-Mie nu mi-ar placea sa fiu departe de mami si de tati .

-Stiu , campionule ! Stiu ! A spus bunicul luandu-ma in brate si ridicandu-se o data cu mine . Deci ce ai de gand sa faci ?

Am zambit .

-Il duc inapoi la mamica si la taticul lui ! Si poate ca intr-o zi o sa ma viziteze cu cu prietena lui .

-Foarte bine ! A spus bunicul , lasandu-ma jos .

Am alergat spre copacul unde am gasit puiul si m-am uitat in sus la cuib . Era destul de sus . Am bagat puiutul in buzunarul pantaloniilor fiind atent sa nu il strivesc si am urcat pe prima creanga .

-Justin , da-te jos imediat ! A tipat tata ,alergand spre mine .

-De ce ? Am intrebat , tristetea simtindu-se in vocea mea .

-Pentru ca o sa cazi ! A tipat tata .

-Nu o sa cad ! Am ripostat eu .

-Lasa , baiatul in pace ! A spus bunicul calm , venind langa tata . Stie ce face .

Am zambit si am urcat in continuare pana cand am ajuns la cuib . Am pus puiutul de randunica inapoi langa mamica si langa taticul lui si am coborat din pom , aruncandu-ma direct in bratele bunicului .

-L-am gasit pe jos ! I-am spus eu . Cred ca parintii lui l-au aruncat din cuib . Am spus trist . Crezi ca parintii mei ma vor arunca vreodata din cuib ?

-Niciodata , Justin ! Niciodata ! A spus el lunandu-ma in brate , si ciufulindu-mi parul . Parintii tai te iubesc . Si in plus ... Cred ca ei au scapat puiul .

-Oare parintii mei o sa ma scape si pe mine ?

-Tot ce e posibil ! A spus bunicul lasandu-ma jos . De obicei puii isi i-au zborul , dar daca aprintii nu sunt destul de atenti puii pot cadea .

-Oh ! Am spus eu . Ei bine...Sper ca asta nu se va intampla . Niciodata .

M-am intors pe calcaie si am vrut sa plec cand deodata mi-am amintit ceva .

-Bunicule ?

Si-a ridicat privirea spre mine .

-Ce este dragostea ?

A chicotit .

-O sa o simti pe pielea ta , Justin .

-Si cum o sa imi dau seama daca e bine ceea ce fac ?

-Ei bine....Cand vei gasi fata potrivita , pur si simplu vei stii .

-Ohh . Am spus eu . Bine .

Si am alergat din nou spre mami si tati

End of the FlashBack

La ce putai astepta de la un copil de nici sase ani ? Am oftat .

-Logan ? A intrebat preotul . Ai dori sa spui cateva cuvinte despre tatal tau ?

-Desigur !

Tata s-a ridicat si-a asezat sacoul si a mers spre microfon , incepand sa vorbeasca :

-Tata mereu a fost un betiv ordinar ! –m-am incruntat-Dar ... Asta nu inseamna ca nu era tata . El m-a invatat tot ceea ce stiu-nu se vede-. Si as vrea sa spun ca imi pare foarte rau pentru ca ....ei bine pentru faptul ca nu mai este printre noi astazi .

A oftat si s-a dus inapoi al locul lui . Am ridicat mana .

-Da , Justin ? Ai dori sa spui ceva ? M-a intrebat preotul .

M-am ridicat si am mers hotarat spre microfon .

-In primul rand , bunicul meu nu era un betiv ordinar , era un om exceptional . Si tocami de asta tatal meu nu l-a suportat niciodata . Pentru simplu fapt ca eu il admiram mai mult pe bunicul meu mai mult decat pe el . Am oftat , incercand sa imi gasesc cuvintele . Bunicul mereu m-a sprijinit in tot ceea ce am facut , chiar daca era total gresit , si pentru asta am sa il admir mereu . Bunicul a fost singurul care a avut incredere deplina in mine , fara a cere nimic in schimb .

Am putut observa cu usurinta cum o randunica , mare si frumoasa se aseaza pe scaunul meu privindu-ma curioasa . Ma uitam la ea usor socat .

-Tatal meu nu seamana deloc cu bunicul ! Tatal meu este un mare nenorocit care nu este nici cat negru sub unghie la fel de bun ca si bunicul .

Am spus asta si m-am indepartat . Nu am mers spre locul meu . Ba chiar din potriva m-am oprit in fata siciului .

-Iarta-ma , bunicule ! Am soptit , sarutandu-i fruntea rece .

Apoi m-am intors pe calcaie si am luat-o de-a dreptul prin campul verde , mergand spre cel mai apropiat bar . Aveam nevoie de o tequilla .

Dupa ce dadusem vreo trei shot-uri pe gata am mers spre casa bunicii mele unde se tinea acel parastas sau cum Dumnezeu se numea acea „petrecere” care nu era tocmai o petrecere .

-Justin , esti ok ? M-a intrebat mama cand am intrat in casa .

-Aaaa....da....doar putin obosit , ma duc sa ma culc .

-Bine...A soptit ea .

Am urcat rapid scarile , indreptandu-ma direct spre camera mea , din copialrie . Am inchis usa in urma mea , descaltandu-ma si aruncandu-ma direct in pat . Nici nu inchisesem bine ochii ca verisoara mea vitrega , Maggie , intra in camera mai mult dezbracata decat imbracata .

-Maggie , ce cauti aici ? Am intrebat-o eu , sprijinindu-am de coate .

-Am venit sa te scutesc putin de durere . A spus ea , punandu-se deasupra mea .

Am stat un moment si m-am uitat la ea ca prostul . Decolteul ei era destul primitor si eu era destul de beat incat sa am arunc asupra ei , cea ce am si facut . Am pus sub mine mangaindu-i dur piciorul drept in timp ce imi afundam adanc limba in gura ei . A gemut . Mult prea zgomotos . Speram din tot sufletul sa nu ne fi auzit cineva . Dar nu am fost intrerupti asa ca am continuat . I-am sarutat gatul si ea si-a bagat mainile in parul meu , gemandu-mi numele . Dar ceva nu era in regula . Ceva nu era bine . In fien , pe langa faptul ca penisul meu NU avea nici o reactie la gemetele lui Maggie . Britney .... Si deodata m-am oprit si m-am ridicat . Ce mama dracului’ fac ?

-S-a intamplat ceva , iubitule ? M-a intrebat ea inocenta .

Inocenta pe dracu’ ! Imi tipa mintea .

Nu am spus nimic . Pur si simplu mi-am luat sacoul de pe jos si m-am imbracat cu el indreptandu-ma spre usa .

-Unde pleci ? M-a intrebat Maggie .

-Nu e treaba ta ! Am raspuns dur .

Ho ho ho ! Missed me ? Ei bine Mos Silver va aduce ca si cadou un capitol nou:)) . Chiar daca nu ati fost deloc cuminti , avadn in vedere ca nu ati comentat la capitolul anterior (in afara de Stefii) . Dar totusi Mosu’ e darnic si va aduce New Chapter ! J . Buun . Acum , vreau sa stiu si daca m-ai continui acest fik sau ma las pentru ca am senzatia ca nu mai citeste nimeni in afara de Stefii . Vreau sa vad cam cati dintre voi citesc Feel the life of the city , pentru ca eu cred ca nimanui nu i-ar conveni sa scrie si sa scrie ceva sia cel ceva sa fie citit de o singura persoana . Buun ! Cam atat pentru azi ! Sper sa fiti mai cuminti de acum in colo :)) .

-Silver .

3 comments:

sti k eu citesc chiar dak nu las com...
p.s.hai repede cu urm cap k e vacantza si treb sa profitam..:D:X

 

prezenta la comentat m'am =)))
nah ca n-au trecut nici 5 minute.
normal ca-mi placeee>:D< uite si commu amarat. acuma posteaza >:D<>:D<

 

oh, aia-s eu. de sus. adica eu, Stefiii.

 

Trimiteți un comentariu