Capitolul 14 din fikul Feel the life of the city(S2)


Feel the life of the city(S2)

Capitolul 14

The best for both of us

Perspectiva lui Britney

M-am intors din reflex cu fata la el , dar imediat mi-am dorit sa nu o fi facut . Mi-as fi dorit ca acum sa imi pot aduna picioarele si sa o pot lua la fuga spre masina lu Gabriel si sa ii spun sa apese mai repede acceleratia . Dar toate aceste lucruri erau doar in imaginatia mea . Nimic nu se intampla . Pur si simplu stateam si ma uitam la brbatul inalt din fata mea , nefiind in stare sa mai spun nici un cuvant . Am inghitit in sec , dandu-ma instinctiv un pas in spate .

-Ce s-a intamplat , Britney ? M-a intrebat el , atingandu-mi umarul . Te-am speriat ?

Am incercat sa ii sustin privirea , sperand ca contactul vizual cu mine sa fie mult prea puternic pentru al suporta si sa il faca sa plece . Dar nimic nu s-a intamplat . Parca ma omaora pe mine contactul vizual , pentru ca se pare ca pe el nu il afecta cu nimic . Mi-am mutat privirea intr-o parte lasand vantul sa imi poarte parul peste obraji .

-Ce e , Brit , papusa ? Printu’ Justin nu e aici sa te salveze ? A spus Chuck rautacios , ridicandu-mi barba , obligandu-ma sa ma uit la el .

In mod normal l-as fi plesnit in secunda doi dar in momentul de fata nici macar nu imi simteam picioarele si nu cred ca aveam energia necesara sa ma cert asa ca pur si simplu am inchis ochii asteptand urmatoarea lui miscare care nu a intarziat sa apara . S-a apropiat de mine mult prea mult , asa ca am deschis ochii cand respiratia lui mi-a atins fata .

-Papusa....A soptit el din nou , venind din ce in ce mai aproape .

Nu stiam ce trebuia sa fac , in momentul de fata . Nici nu mai stiam cum ma cheama . Imi inghetase sangele in vene , dar eram sigura ca nu frigul era de vina . Chuck era de vina . El si cu obsesia lui stupida . Nu intelegeam de ce nu ne putea lasa in pace . De ce isi doarea atat de mult sa ma aiba pe mine ? Am inchis din nou ochii . Papusa...Vocea lui Justin imi rasuna in cap ca un ecou , dar intr-un fel era atat de departe incat nu puteam ajunge la ea . Nu puteam sa ma agat de acea voce pentru ca acelasi cuvant era acum pronuntat de Chuck .

-Nu imi mai spune asa ... Am reusit eu sa soptesc .

-De ce , Britney ? Nu iti place ? A spus el mangaindu-mi obrazul .

Nu stiu ce forta supranaturala m-a ajutat , dar am reusit sa ma dau un pas in spate . Din momentul in care am simtit ca sunt un pic mai departe de el , forta mi-a revenit in picioare , facandu-ma sa ma simt ...aproape invincibila .

-Pentru ca nu sunt dracului’ papusa ta ! Am spus , un pic mai tare de data aceasta .

A facut un pas mare spre mine si eu mi-am tinut respiratia . Se pare ca nu eram asa de invincibila pe cat credeam eu ca sunt . Proasta miscare , Britney ...Foarte proasta miscare ! Cum am putut crede si pentru o fractiune de secunda ca eu ii puteam face fata lui Chuck Bass ? Atat de proasta . Nu il cunosteam foarte bine ... Dar puteam sa anticipez foarte usor urmatoarea lui miscare . Avea de gand sa imi foloseasca slabiciunea impotriva mea... Drace’ ! Eram incoltita . Dintr-o data m-am simtit din nou ca o inghetata care se topeste pe sosea , dar de data aceasta stiam ca nu am nici o cale de scapare . Putea foarte bine sa ma calce si un autobuz acum pentru ca mie una nu imi pasa .

-Asculta-ma foarte bine , Britney Allen ! Mereu ai fost a mea si mereu vei fi a mea ! A tipat el punandu-si mainile pe bratele mele , zgaltanandu-ma . Nu degeaba am venit de la Londra la New York si nu degeaba m-am futut cu profa ta de psihologie azi !

Instinctul de aparare era deja activat dar creierul era dezactivat . Nu puteam decat sa stau si sa il privesc . Probabil ca puteam tipa ...dar imi era prea frica pentru a risca . Daca amenintarile nu erau singurul lucru la care Chuck se pricepea ? L-a rapit o data pe Gabriel si l-a torturat de ce nu ar face la fel si cu mine ? Frica era din ce in ce mai mare si gandul ca Justin era la nu stiu cati kilometrii departare ma ingrozea pur si simplu . Dar o parte din mine se bucura ca el nu este aici . Chiar daca ar fi fost aici ... Ce s-ar fi intamplat ? Dupa cum il cunosc , l-ar fi luat la pumni pe Chuck fara sa se gandeasca de doua ori . Stiam ca Justin nu este mai puternic decat Chuck si nici Chuck nu era mai puternic decat Justin , dar totusi..Nu puteam sa risc , punandu-l pe Justin pe post de scut uman . Asa ca da ... Era de o mie de ori mai bine ca era plecat .

-Lasa-ma in pace ! M-am plans eu , zbatandu-ma .

-De ce nu intelegi ca esti numai a mea , Britney ?! A tipat Chuck din nou . Numai a mea !

-Cred ca e timpul sa te retragi , Chuck ! A spus o voce din spatele meu .

Nu m-am intors . Imi era prea frica .

-Se pare ca nu te-ai saturat nu e asa , Gabriel ? Mereu nesatul ! Intai imi furi iubita si acum vrei sa o impartim pe Britney ?

Am simtit cum Gabriel mai face un pas fiind aproape in spatele meu dar nu m-am miscat aproape deloc . Chuck m-a zmucit , intorcandu-ma cu fata la Gabe . Incercam sa deschid din nou ochii dar nu cred ca aveam forta necesara asa ca pur si simplu am oftat .

-Britney...A soptit Gabriel .

Am deschis ochii . Nu am asteptam sa il vad cu mainiile stranse in pumni pe langa corp , dar am fost destul de surprinsa cand am vazut ca face un pas inapoi . Am oftat din nou . Daca avea de gand sa fuga era mai bine sa o faca acum , pentru ca sincer nu stiu cat de departe va duce rabdarea lui Chuck .

-Da , Gabriel ! Britney ! Spusese Chuck strangandu-mi mult prea puternic umerii .

M-am strambat .

-Sunt sigur ca Justin ar fi mai mult decat fericit sa o impartim . Dar stai putin...Daca eu pe fata , Justin pe spate tu unde o sa i-o dai ? A intrebat Chuck din nou . Ohh , da ! Oral...Buna alegere ...

Nu cred ca il mai vazusem niciodata pe Gabriel asa de furios cum parea acum .

-Da-i drumul ! A spus el tare .

-Cum doresti ! A spus Chuck , trantindu-ma de asfalt .

Cand corpul meu a facut contact cu pamantul am simtit cum ametesc usor . Nu ma puteam ridica chiar daca as fi vrut . Am ramas acolo , simtindu-ma neputincioasa . Genunchii ma dureau si palmele imi sangerau dar nu aveam forta necesara pentru a ma ridica . Am simtit cum doua maini am ridica si am stiut imediat ca cel care tocmai ma ridicase era Gabriel . Nu vroiam sa ma i-a in brate asa ca el si-a pus o mana in jurul taliei mele , destul de strans pentru a ma sustine . Mi-am pus capul pe umarul lui si i-am soptit :

-Acasa...

-Sigur ! A spus el , punandu-si mana peste umerii mei si ajutandu-ma sa merg dar fix cand sa plecam Chuck tipa dupa noi . Mi-am intors privirea spre el .

-Nu uita , Britney ! Toti cei pe care ii iubesti ! Fara exceptii ! A spus el , intorcandu-se pe calcaie si plecand .

-Haide ! A soptit Gabriel conducandu-ma pana la masina .

M-a ajutat sa urc si a inchis usa in urma mea . Mi-am lovit capul de spatarul scaunului . Priveam obosita tavanul masinii , asteptand ca G. sa intre .

-Esti ok ? A intrebat el pornind motorul .

-Banuiesc...Am soptit eu , privindu-l .

S-a uitat ingrijorat la mine pentru un moment iar apoi si-a indreptat privirea inpoi la drum . Nu stiam unde mergem dar nici nu am intrebat , pentru ca sincer nu prea imi pasa . Vroiam sa fiu cat mai departe de Chuck . Eventual afara din Univers ... Dar am impresia ca ar veni dupa mine si acolo . Drace’ ! Nu am sa scpa in viata mea de nemernicul asta . Am oftat , lipindu-mi capul de geamul masinii .

-Britney , spune dracului’ ceva ! A spus Gabriel exasperat de tacerea mea continua .

Nu stiu ce se astepta sa spun , dar cert era ca eu nu vroiam sa vorbesc . Nu in momentul acesta . Vroiam doar sa tac . Sa stau linistita in lumea mea cu gandurile mele .

-Si ce vrei sa spun , Gabe ? Ca tipul ala e un obsedat si jumatate si ca ar face si moarte de om pentru a ma avea din nou in patul lui ? Asta vrei sa iti spun ? Credeam ca stii toate lucrurile astea deja . Am explodat eu ca un vulcan .

Simteam cu furia imi face capul sa bubuie dar am incercat sa o ignor pe cat posibil . La dracu’ cu viata asta ! La dracu’ cu tot cea ce tine de New York si la dracu’ cu Chuck ! Ahh !

-Hei ! A spus Gabe , oprind masina la semafor . Calmeaza-te ! Nu am de gand sa te interoghez si cu atat mai putin sa te critic . Gezz ! Britney daca nu vrei sa vorbesti despre asta nu vorbi ! Incercam doar sa te ajut .

Spunea adevarul . Puteam simti asta . Era un sentiment ciudat pe care nu stiam sa il interpretez...Ii pasa...Si sincer in momentul de fata eu aveam nevoie de unumar pe care sa plang . Am inchis ochii .

-E mult prea mult ... Am soptit .

Deodata a oprit masina facandu-ma sa ma uit imprejur . Era intunecat . Nu puteam sa vad mare lucru . Mi-am tras genunchii la piept .

-Hei ! A spus el venind spre mine si atingandu-mi umarul . Nimic nu e prea mult pentru Britney Allen !

Chestia asta m-a facut sa zambesc . In mod normal si eu as fi spus acelasi lucru , dar acum..Acum era mult prea multa ura , mult prea multa durere mult prea multe lacrimi varsate in jurul meu . Nu mai puteam face fata situatiei . In primul rand era Chuck care nu ma lasa sa respir aproape deloc si apoi era Justin .... Care mereu ma proteja . Nu stiam ce sa mai fac . Totul era mult prea confuz .

-Nu stiu ce sa mai fac , Gabriel ! Am marturisit eu . Totul e prea incetosat . Pe de o parte vreu sa il potejez pe Justin fugind direct in ratele lui Chuck , iar pe de alta parte imi e mult prea frica sa merg la el .

-Dar...Ce s-a intampalt , Brit ? De ce esti atat de speriata de Bass ?

Ma gandeam daca as facebine spunandu-i adevarul . Aveam incredere in Gabe...Dar....Inca era un fel de strain .

-Ma violat...Am reusit eu sa soptesc , intr-un final .

-CE?! A tipat Gabe . CAND ?!

-Acum cativa ani....Eram in a 10-a .

-Nemernicul ! A spus G. nervos dand cu pumnul in volan .

Nu ii intelegeam deloc furia . De ce era el furios ? Doar daca .... Nu se indragostise si el de mine ... La dracu’ ! De ce nu se terminau odata belelele ?! De ce ?! De ce nu puteam fi pur si simplu o fata normala . Pentru ca sunt Britney Allen .

-Imi pare rau...Am soptit , strangandu-mi si mai tare genunchii .

-Hei ! A spus el atingandu-mi unul dintre genunchii . Hai sa ne distram , ok ?

M-am incruntat .

-Ce ? Am intrebat confuza .

-Haide ! A spus coborand din masina .

Am coborat si eu iar Gabriel a venit langa mine , punandu-si o mana peste umerii mei . Ma simteam bine...Protejata...Am mers aproape 100 de metri pana cand sa ajungem intr-un loc puternic luminat .

-Un parc de distractii ? Am ras eu .

Doar ideea ca Gabe m-a adus aici m-a facut sa bufnesc in ras .

-Ce crezi ca eu am mai multa minte decat tine ? Haide !!! Spune-mi ca ramanaem !!! Da ? A intrebat el facand ochii de copil .

Am stat un moment si m-am gandit , iar apoi am zambit .

-Dupa ce imi cumperi o vata de zahar ! Am ras .

A ras si el .

-Haide , Gabe ! Am tipat eu , razand .

-Dar , Brit imi e frica ! Tu vezi ce scrie pe el ? „Dead and Gone ! „ Sunt singurul caruia ii este frica ? A intrebat el .

Stateam la coada de la Mountain-Rus de aproape un sfert de ora , dar nu imi pasa . Vroiam sa ma dracu’ pe el !

-Da , esti singurul caruia ii este frica ! Au spus aproape toti oamenii care stateau la coada .

-Ohh , drace’ !

-Haide ! Am spus eu trangandu-l spre masinuta .

Ne-am urcat si un tip inalt cu o sapca rosie pe cap ne-a legat centurile de siguranta . Cand s-a apropiat de mine i-am soptit ceva la ureche si el a aprobat , dand din cap .

-Ce i-ai spus ? A intrebat Gabriel speriat tinandu-se de bara din fata noastra .

-Nimic ! Am chicotit dand din umeri .

Am pornit urcarea spre varful caruselului si cand am ajuns in varf Gabe tremura ca o piftie .

-Brit ? A intrebat el .

-Si eu te iubesc ! Am ras , cand am inceput sa coboram cu o viteza colosala .

-AAA !!!!!!! A tipat Gabriel .

Adrenalina imi curgea prin vene , facandu-ma sa ma simt bine .

Si deodata ne-am oprit . Eu stiam despre ce e vorba dar Gabe s-a panicat ca dracu’ .

-Aaaa !!! Ti-am zis eu ! Ti-am zis eu ! Ce dracu’ putea insemna „Dead and Gone „ ?! Brit !!!! Vreau la mama !!!!

-Mata e...ei bine nu stiu unde e dar stai calm ! Am ras eu .

-Deci , nu ! Gabriel nu vreau in „Casa Groazei” ! O sa fac pe mine daca intru acolo !

-Atunci hai sa cumparam un pampers ! A ras el .

-NUU !!! Am tipat eu cand m-a bagat in acea casa sinistra si intunecata .

Dupa toate peripetiile cu parcul de sidtractii am fost mai mult decat bucuroas sa ma vad in apartamentul lui gabriel si mai presus de toate in pat cu patura pana la gat . Am oftat inchizand ochii . Dar nici nu am adormit bine ca aud niste bufnituri la capul patului in care dormeam . Ce dracu’ ?! Uhh , ahh , aaa , ohh !

-Gabe....Am soptit eu . Gabe !

-Aaa ? Amm ... da ! A raspuns el venind in dormitor .

-Ce dracu’ se aude !? Am intrebat trangand si mai tare patura pe mine .

-Ce ?! Aaaa asta ? Nu iti face griji sunt doar vecinii . Asa fac de obicei .

(:O)

-Ce ?!

-Culca-te Britney !

Nu l-am ascultat . Si din nou numele lui Chuck imi aparu in minte asa ca nu am stat de doua ori pe ganduri si m-am ridicat din pat . Trebuia sa pun capat situatiei ... Mi-am luat geaca alba si am iesit in liniste din apartamentul lui Gabriel .

Am luat un taxi si am ajuns in mai putin de 20 de minute la Emipre , urcand spre apartamentul lui Chuck .

-Mai , mai ! Ce cauti aici , Britney papusa ? M-a intrebat el cand am intrat .

-Am venit sa pun capat a tot ceea ce faci tu ! O data pentru todeauna !

-Ohh pai...

-Spune-mi ce sa fac ca sa ne lasi dracului’ in pace ! Am tipat .

-Pai...poti incepe prin a-ti da’ acea geaca jos si .... poti continua cu restul hainelor .

Nu am stat de doua ori pe ganduri si mi-am dat geaca jos , lasand-o sa cada pe parchet .

Hello ! Nu am lungesc cu nota de autor ! Vreau doar sa va spun ca acesta este ultimul capitol postat de mine pe anul 2010 . Sper sa ne vedem si la anul si sa fim la fel de ....capabili J . Eu pentru a scrie iar voi pentru a citi .

P.S. Nu uitati sa comentati

-Silver .

2 comments:

unde ai terminat capitolul asa de an nou :-L :))
normal ca o sa fiu aici sa citesti si tu o sa fi aici sa scrii. mult :))
An nou Fericit! >:D<

 

vreau super urgent urm capitol...vai...numa pot astepta...alma,grabesteteeeeeeee!!!!!!!!!!

 

Trimiteți un comentariu