Fic nou!!!

Hei,cum suntem in decembrie si avem de sarbatorit si 1 anisor eu si Alma ne-am gandit sa va oferim cat mai multe.Asa ca ne-am gandit ca un fic nou ar fi perfect.El se numeste "Double swallow",rezumatul nu o sa-l dau pentru ca o sa va dati seama cat de cat despre ce e vorba din primul capitol.Nu o sa dam nume la capitole,o sa avem doar"capitol 1,2,3,etc.".Este un proiect la care lucram de 4 luni,vrem sa fie perfect si sa va placa.In principiu eu scriu ficul,deoarece Alma este mai ocupata,dar ea ma ajuta foarte mult cu ideile principale.So,sper sa va placa si asteptam parerile voastre.Enjoy!!!



Capitolul 1

-Dude....party-la-Alex-diseara...sper ca vi?!am zis,privindul cu niste ochi de fetita dulce.
-Nu stiu,Bella...vineri petrecere,sambata petrecere,azi petrecere...de fapt,de o luna incoace petrecere si iarasi petrecere,in fiecare zi...chiar nu am chef...
-Comme on,Jake...o sa fie fun..!am zis pe o voce miorlaita,in timp ce l-am apucat de tricou tragandul aproape de mine si sarutandul.
-Fie....dar gata...e ultima...!a zis serios.
-Dada.....vacanta deabea a inceput...!am zis cu un zambet imens.
Jake nu putea sa-mi reziste.De 3 ani de cand suntem impreuna nu mi-a refuzat nimic...stiam ca doar incerca sa fie cel cu picioarele pe pamant in relatia asta,dar am o viata si am de gand s-o traiesc si nici macar el nu ma poate opri.M-am ridicat din pat si m-am indreptat spre usa.
-Unde crezi ca te duci doar cu cearsaful ala pe tine?!a zis Jake cu o fata care se dorea incruntata.
-Sti...asta e casa mea,pot sa umblu prin ea chiar si fara cearsaf...!am zis cu o voce jucausa.
-Sti,stai cu sora ta!a audaugat Jake.
-Sti,numai e demult un secret faptul ca eu umblu in cearsaf cand tu esti la mine!Si,in plus,nici macar nu iese din camera ei…!
-Sti ce?!a zis cu o privire care ma facea curioasa.
-CE?!am zis si m-am asezat iar langa el in pat.
-Te iubesc!
-Te iubesc!am zis si eu si l-am sarutat si...Si trebuie sa ma duc sa fac baie!am zis in timp ce m-am ridicat iar de pe pat!Si trebuie sa am eu si sora mea timpul necesar pentru a ne pregati pentru diseara.
-Si ma dai afara...!a zis razand ironic.
-Nu...nu te da nimeni afara!Practic asta e si casa ta de aproape un an...adica,cand a fost ultima oara cand ai dormit acasa?!
-Cand tu inca erai virgina!a raspuns ridicandu-se din pat si venind spre mine si sarutandu-ma.
-Ohhh...dar a trecut ceva..!am zis dupa ce am scapat din bratele lui.Desi,tu te simti ca acasa cam de cand suntem impreuna,adica de mai bine de 2 ani...Acum,ca te-am avertizat,sa nu te plangi ca te neglijez!Eu ma duc sa inot putin in cada!am zis si m-am strecurat pe hol.Baia e a mea,sis!am strigat in timp ce ma indreptam spre baie.
-Mi-am facut deja dus!a raspuns pe un ton normal Reneesme.
-Prima ca de obicei!am zis incet mai mult pentru mine.Oricum,asa o sa avem mai mult timp sa ne pregatim!am zis,de data asta in asa fel incat sa ma auda si ea.
-Sa ne pregatim pentru ce?!a raspuns.
Mdaa...am ignorat intrebarea.Renesmee era total opusul meu.La scoala era prima,avea cativa prieteni,desi cred ca si aia erau doar persoane cu care studia,se imbraca cam cu 10 ani in urma fata de tendinta actuala,nu le avea cu petrecerile si categoric era naturala…sau anormala.Dar,cum intotdeauna exista un dar,in seara asta era ziua baiatului nasilor nostri si trebuia sa fie prezenta la petrecere,chiar daca asta insemna s-o iau pe sus.Mi-am dat drumul la apa,asteptand sa curga apa calda si sa se umple cada.In timp ce asteptam sa se umple cada m-am intors sa ma uit in oglinda.Parul meu...acum era tuns si vopsit brunet.Facusem acest lucru ca lumea sa nu ma mai confunde cu sora mea.Aveam regrete,dar intr-un fel look-ul asta ma caracteriza.NU!N-o sa-l mai tund si categoric n-o sa-l vopsesc.Imi e atat de dor de acea culoare care se schimba odata cu vremea si onduleurile care imi alunecau pe umeri si pe spate.Mi-era dor sa am farmecul meu,nu unul lucrat.Recunosc ca la unele petreceri sau iesiri il mai lasam natural,asa cum faceam si cu fata,dar trebuia sa arat si ca ma pricep la fashion.N-am mai asteptam sa se umple cada si m-am bagat in apa calda care ma relaxa.Am stat asa o vreme.Nu ma grabeam.Dupa ce m-am plictisit m-am bagat in halat si m-am dus in camera mea.Taylor era in blugi,fara tricou.Pe pat avea tricoul cu care urma sa se imbrace.


-Uhhh...renunti la costum?!am zis parand o afirmatie mai mult decat o intrebare.
-Devine destul de enervant sa porti mereu costum!Ma gandeam ca o schimbare nu strica nimanui.
-Nu pot sa te contrazic!am zis razand.
M-am indreptam spre dulap.Trebuia sa aleg cu ce ma imbrac.
-Hmmm...!am zis incruntata.Trebuie sa imi reinoiesc garderoba!Majoritatea rochiilor sunt purtate!Defapt mai am de ales doar dintre rochia asta alba si asta!am zis luand rochiile si intorcandu-ma spre Jake.So,pe care s-o aleg?!
-Galben!a zis fara sa stea sa se gandeasca.
-O sa zica lumea ca sunt geloasa!
-Lumea stie foarte bine ca nu ai de ce!Si in plus,este o petrecere si se poate intampla orice,chiar si ca cineva sa verse ceva pe rochita ta si ar fi de preferat sa nu fie alba....si e mult mai sexy cea galbena…!a zis uitandu-se in alta parte decat la mine.

Un zambet mi-a aparut in coltul gurii.Nu intelegeam de ce are momente cand e timid atunci cand imi face un compliment.Eram de 3 ani impreuna si ne cunosteam de nici numai stiu cand.Oricum,era dragut asa.Imi placea la nebunie.Ma facea sa-l iubesc din ce in ce mai mult.Am luat rochia alba si am pus-o inapoi in dulap,dupa care m-am indreptam spre dulapul cu incaltaminte.Mi-am luat o pereche de botine pe care nu am mai purtat-o.M-am imbracat,m-am aranjat si am terminat totul in juma de ora.
-Jake...eu ma duc sa ma ocup de Renesmee!am zis dupa ce m-am asigurat inca o data ca sunt gata.
-Bafta!a zis razand.
-Ha...!am zis stambandu-ma la el.O sa am nevoie...!am zis incet intorcandu-ma spre hol.
M-am indreptam spre camera ei care era in celalalt capat al holului de la etaj,cat mai departe de a mea.Am intrat si am gasit-o citind,ca de obicei.Avea o camera destul de banala,plina de rafturi cu carti.Inca nu ma obisnuisem cu aspectul ei,si stateam aici de mica.
-Tu chiar n-ai nici un stres!am zis revoltata.
-Ooooo...glumesti...e deabea a 10 a carte din vacanta asta!Vara trecuta,pana la data asta citisem deja 20!Am fost o lenesa!a zis speriata dintr-o data.
-Tu chiar n-ai nici un leac...nu ma refeream la porcariile pe care le citesti...si la petrecerea lui Alex!am zis pe un ton pe care sa il inteleaga si copiii de 5 ani.
-Te rog frumos nu te lua de carti!a zis incercand sa para ca se impune,dar nu ii iesea.
-N-am nimic in general cu cartile...si eu citesc..dar carti normale..nu toate idioteniile..nici macar nu te ajuta la ceva...sunt extrem de plictisitoare si nu reti tot ce scrie in toate!am zis,demontrandu-i ca eu stiu sa ma impun.Hai odata....intr-o ora plecam!am zis certand-o.
-Dar eu..nu vin...!a zis incet,ferindu-se de mine.
-Ooo..ba da!E ziua lu Alex si n-ai nici o scuza ca sa lipsesti!O sa vi,fie ca vrei,fie ca nu vrei!am zis scurt si la obiect.
-Bine...in regula!a zis ca un copil ascultator ce incerca sa fie.
M-am indreptat spre dulapul ei minuscul si l-am deschis.Nici o rochie,nici o fusta,nici macar o pereche de balerini.
-So...avem alta problema...dulapul tau trebuie trimis in trecut!am zis sarcastica.
-Nu ma deranjeaza sa merg asa!a zis repede.
-Evident ca pe tine nu te deranjeaza...in schimb pe mine DA!am zis rastindu-ma la ea.Marog..cum numai am ce sa fac o sa mergi spre norocul tau asa...sa rada de tine lumea,nu de mine!am zis sec.
-Multumesc!a zis zambind dulce.
-In 40 de minute sa fi jos!am zis in timp ce am iesit din camera trantind usa dupa mine.
M-am dus rapid in camera mea,trantind si usa asta dupa mine.M-am asezat pe pat cu fata in maini.
-Daca o sa mai stai asa o sa-ti strici machiajul si o sa tipi la mine ca intarziem cand tu o sa realizezi ca trebuie sa-l reface si numai ai destul timp!a zis Jake asezandu-se langa mine si luandu-ma in brate.
-Numai suport!Nu inteleg de ce nu s-a dus sa stea cu mama...are mare nevoie de o mama...ma simt maicasa...e atat de...fragila..de copila...de ciudata!M-am saturat de ea!Toata lumea zice"nu semanati deloc"..pai evident ca nu semanam..suntem doua persoane total diferite...nici o persoana nu seamana cu cealalalta!Nu...stim doar sa ne miram,sa comparam...!am zis iritata.Nu e capabila de nimic!Traieste in lumea ei!am zis ca concluzie.
-Poate are doar nevoie de putin ajutor...!a zis Jake.
-Doar putin?!am zis sarcastica.
-E sora ta totusi...!Sora ta geamana!a zis calm Jake.
-Ooo..perfect..adumi si tu aminte ca suntem gemene...lucru pe care incerc sa-l uit!am zis din nou sarcastica.
-Ii e frica de tine!N-ar trebui!Te razbuni pe ea si sti ca nu e vina ei ca sunteti gemene!a zis la fel de calm.
-Ai dreptate..o sa incerc sa...!am zis si m-am ridicat de pe pat.Hmm..nu mi-am stricat machiajul!Se pare ca o sa scapi in seara asta de tipetele mele!am zis stand in fata oglinzii.Crezi ca imi ajung 30 de minute?!am intrebat zambind.
-Pentru…?!a zis,ridicand o spranceana.
-O sa vezi!
Am coborat repede scarile si m-am indreptat spre debara.Avem o cutie cu haine pe care le primisem si evident nu erau genul meu.Cred ca in ea era o rochita destul de decenta pentru sora mea.Am cautat si am gasit-o.Am urcat din nou sus indreptanduma direct spre camera surorii mele.Am deschis usa trantind-o de perete,din greseala de data asta,si am aruncat rochia pe pat.
-Imbrac-o!am zis ca un ordin.
Isi ridica ochii din carte si se uita ciudat la mine.
-Acum!am continuat pe acelasi ton.
S-a ridicat si a luat rochia si s-a dus in baie.Un alt aspect despre sora mea,era extrem de pudica.Dupa 5 minute s-a intors cu rochia pe ea si o fata ciudata.
-Nu crezi ca e prea decoltata?a intrebat incet.
-Sa fim seriosi,nici n-ai ce arata!am zis ironica.Uite,porti asta pe deasupra!Acum...treci pe scaun..trebuie sa fac ceva cu claia aia de par!
Tot ce am putut sa fac era sa bag o tona de spuma ca sa stea si mai ondulat decat era.Arata acceptabil...acceptabil pentru tinuta pe care o avea.Trebuie sa recunosc ca m-am descurcat bine intr-un timp extrem de scurt si avand in fata o situatie foarte anormala..sau prea normala,nici eu nu stiu.Cand am terminat mi-am carat sora jos,unde ne astepta Jake.Ea tot se plangea,sau ruga,sa nu stam prea mult.Are nu stiu ce carte de citit.Am ignorat-o si m-am indreptat spre dulapul din hol unde erau cheile de la masina.


-Azi mergem cu masina mea!am zis uitandu-ma spre Jake,care deja se incruntase.Sti,suntem 3 persoane,nu incapem in BMW-ul tau!am zis intorcandu-ma spre dulap,luand cheile si iesind pe usa.Renie,esti capabila sa incui casa?!am zis pe o voce ironica.
-Numele meu este Renesmee!a zis pe un ton care vroia sa ma corecteze.
-Crezi ca nu stiu?!m-am intors si m-am uitat in batjocora la ea.
-Aaaa...vroiam doar sa spun ca..
-Ca incui mai repede casa!am intrerupt-o.Ne grabim!am zis zambind fals.
-Bell...!a zis incet Jake.
-Mai repede...Renesmee…Te rog!am zis uitanduma urat la Jake.
-Daia te iubesc!mi-a zis Jake la ureche cand a trecut pe langa mine.Masina ta,eu conduc!a zis zambind.
-Nu si daca ajung prima!am zis si am luat-o la fuga.
Am ajuns amandoi in acelasi timp,desi pot sa jur ca el s-a asigurat ca asa o sa fie.
-Acum,cum nu pot sa refuz o domnisoara atat de aranjata si eleganta...!a zis pe o voce lingusitoare.
-Oooh...crezi ca daca sunt pe tocuri nu pot sa conduc?!am zis ridicand o spranceana si impreunandune mainile.
-Cred ca nu vrei sa iti zgarii noile botine sau sa-ti sifonezi rochita!a zis pe aceeasi voce lingusitoare luanduma in brate si sarutanduma.
-Parca ne grabeam!a zis Renesmee,senina.
-Asa e!am zis pe o voce care sa-i reproseze faptul ca a vorbit cand nu trebuia.Poftim!i-am dat cheile lui Jake si m-am indreptat spre locul meu.Jake mergea cu viteza,imi placea.Multe persoane considerau ca daca folosesti viteza nu esti intreg la minte,dar uneori trebuie sa sti doar cum s-o folosesti.Am ajuns cu putina intarziere la petrecere,ceea ce nu mi-a convenit.Am deschis gura sa-i reprosez asta surioarei mele,dar Jake si-a dat seama si m-a oprit:
-Nu face din asta o scuza ca sa te iei de ea!Obisnuiesti sa intarzii la petreceri ca sa fi sigura ca toti invitatii au venit si poti sa faci senzatie cand intri!a zis calm.
-Asta nu e o simpla petrecere!E ziua lui Alex!Imi e ca un frate!Vroiam sa fiu langa el cand veneau invitatii,vroiam ca fiecare persoana care intra in casa asta sa ma vada langa el,sa vada ca il sustin,asa cum am facut mereu si o sa fac in continuare,asa cum si el ma sustine pe mine!am zis printre dinti.
-Priveste partea buna:majoritatea invitatilor au ajuns deja si acum poti sa intri si sa faci senzatie aratandule tuturor ca esti alaturi de el!Daca chiar esti alaturi de el o sa arati asta in orice situatie!a zis la fel de calm.
-Urasc cand ai dreptate!am zis oftand.
-Si eu te ador cand lasi de la tine!Acum,da-mi mana si sa intram!a zis zambind.
Am zambit si eu si ne-am indreptat spre casa.Am intrat si toti si-au indreptat privirile spre mine.
-Aleeeeeeex!!!La multi ani!am zis si am imitat o plecaciune.
-Mersi!!!a raspuns si m-a imbratisat,dupa care s-a intors spre ceilalti.Puteti fi putin atenti?!a zis ridicand vocea.Multumesc!Acum,vreau s-o v-o prezint pe nimeni alta,decat fina mea,o persoana care mi-a fost alaturi neconditionat,o persoana excelenta si o frumusete rara:Isabella Swam!a zis mandru.
Am zambint dulce spre toti acei oameni care mai mult ca sigur auzisera de mine.Puteam sa vad invidia in privirile unora si admiratie in a altora.
-Si,alaturi de ea,un super bun prieten si un partener pe masura,Jacob Black!a continuat Alex.
Aceeasi reactie au avut-o si fata de Jake.M-am obisnuit ca oamenii sa ne impartaseasca aceleasi sentimente amandurora.
-Puteti sa-mi ziceti Bella daca nu sunteti capabili sa retineti tot numele!am zis parsiva.
-Exact!a zis Alex.Acum,putem spune ca petrecerea a inceput cu adevarat!Sa petrecem,oameni buni!a zis si fiecare persoana si-a reluat activitatile.
Puteam sa jur ca auzeam susoteli despre mine,dar le ignoram.Stiam despre ce vorbeau.Unii se mirau ca inca sunt cu Jake,alte persoane se revoltau cum Jake poate sa stea cu mine sau invers.Tinuta mea de mult se stie ca era cea mai discutata.Treceam mereu de la o extrema la alta in ceea ce priveste hainele.
-Mersi pentru introducere!am zis luandul pe Alex din nou in brate.
-De parca aveai nevoie!Oricum ma bucur ca esti aici!Ca sunteti aici!a zis zambind.
-N-am putea lipsi!am zis dandui drumul din imbratisare.
Dupa ce s-a uitat mai atent,a vazut-o pe Renesmee undeva in spatele meu uitanduse incruntata la multimea de oameni.
-Oooo..ce placere...Renesmee!a zis Alex si s-a indreptat spre ea sa o imbratiseze.
Cand si-a auzit numele si-a intors capul spre Alex ca si cum deabea ar fi iesit dintr-o transa.S-a uitat incruntata la bratele deschise a lui Alex si s-a dat un pas in spate.
-La multi ani!a zis calma.
-Mesi...!a zis Alex lasand mainile jos si uitanduse stanjenit la ea.Vreti ceva de baut?a intrebat intorcanduse spre noi.
-Ne servim singuri!am zis zambind.
-Nu stiu ce sa zic despre asta..am ceva adus din Franta si trebuie neaparat sa incerci!a zis Alex.
-Alcool?!am intrebat incruntata.
-Evident!a zis foarte mandru.
-Sti ca nu beau!am zis la fel de mandra.
-Comme on....nu poti sa ma refuzi,un pahar doar...chiar nu te poti sacrifica pentru mine..?!O data in viata fac si eu 18 ani!a zis facand o fata de catelus.
-Ok...dar doar unu...!am zis dandumi ochii peste cap.
Restu petrecerii a decurs de minune.Eu,Jake si Alex am facut ravagii pe ringul de dans.Eram doar noi,ne distram,nu tineam cont de ceilalti.
-Jake,omule,trebuie sa ramai la mine!Maine de dimineata trebuie sa prindem avionul spre New York!Nu uita ca mi-ai promis ca mergi cu mine sa-mi iau cadoul de la ai mei!Bella,scumpa mea surioara,o sa ti-l rapesc cateva zile!a zis Alex spre finalul petrecerii.
-Ok,dar o sa te tin minte pentru asta,nu scapi asa usor!Oricum,peste 3 zile il vreau inapoi asa cum ti l-am dat!am zis,parca imitad-o pe mama cu vocea aia de om serios.Vad ca lumea a inceput sa plece!O sa plec si eu astfel surioara mea o sa se planga de 10 ori mai mult maine!am zis sarcastica.
M-am dus si am oprit muzica,m-am suit pe o masa si am pus capat petrecerii.Mi-am adunat sora din biblioteca,unde se refugiase,mi-am strans lucrurile si m-am intors la baieti.
-Acum,poti sa-mi chemi un taxi,te rog?i-am zis lui Alex.
-Taxi…ce taxi?Nu ne intoarcem cu masina noastra?a intrebat Renesmee,parca iesind dintr-o transa.
-Eu am baut,iar Jake,desi si el e baut,ramane la Alex!am zis pe un ton scarbit.
-Eu nu o sa urc in taxi…poate fi foarte periculos!Nu nu poti sa sti ce fel de om este soferul masinii respective,poate fi un criminal,sau violator sau…
-Sau mai bine eu i-au un taxi si tu vi pe jos!i-am taiat-o sarcastica.
-Dar suntem la o ora distanta de mers cu masina!a zis smiorcaita.
-Aleluia,am descoperit America!am zis dandu-mi ochii peste cap.
-Nu inteleg..!a zis senina.
Jake deja era in dreapta mea,punandu-si mana pe spatele meu si uitandu-se rugator la mine.
-Am zis ca daca tu ai o alta solutie,inafara de a merge pe jos,te aud!am zis dandu-ma batuta.
-Pot sa conduc eu!a zis zambind.
-God..o sa ajungem peste o saptamana acasa!am zis sarcastica iar.
-Ai alta solutie?a intrebat Jake uitandu-se in continuare rugator la mine.
-Tu cu cine tii?!am zis revoltata.
-Vreau sa ajungi acasa!a zis zambind.
L-am privit ceteva minute dupa care i-am dat cheile surorii mele.
-Presupun ca acum putem pleca!am zis parca fara putere.
Mi-am luat la revedere de la Alex,apoi de la Jake,dupa care ne-am suit in masina.
-Puneti centura,te rog frumos!a zis Renesmee.
-Deabea m-am suit,nu am plecat inca si stiu si eu ce trebuie sa fac,asa ca taci!am zis pe un ton ridicat.
-Scuze!a zis sfiita.
-Mdaa…scuze…ce sa zic…daca omorai pe cineva tot scuze iti cereai?!Crezi ca totul se rezolva cu niste simple scuze?am zis pe acelasi ton.
-Te rog sa nu te mai porti asa cu mine!a zis cu o privire rugatoare.
-Ohhh…numai e Jake sa-ti ia apararea si nu faci fata?!Ce dragut!!!Ghici ce?!Nu am nici un chef sa ma port altfel cu tine!am zis de data asta si tipand si pe un ton sarcastic.
Am pornit si evident mergea cu 60 la ora pe o autostrada.
-Sti,suntem pe o autostrada nu pe un drum de tara...!am zis sarcastica.
-Daca patim ceva?a zis inghijorata.
-Daca,daca si iar daca…!am zis tipand din nou.Poti sa numai fi asa de incuiata?!
Nu a mai zis nimic,doar a accelerat si mergeam cu 80 la ora.Nu era cine stie ce,dar macar ne miscam mai repede.
-Sti,maine trebuie sa ajung la biblioteca!a zis scumpa mea surioara dupa un timp.Am de dus niste carti!Am terminat zilele trecute un roman de un autor englez!A fost un roman foarte rafinat!Era prezent un umor mai aparte care nu in multe romane este prezent!Probabil este ceva tipic autorilor englezi sau doar specific autorului in cauza!Consider ca in situatia de fata trebuie sa citesc mai multe romane ale acestui autor!Dar asta dupa ce termin ce am de citit!Romanul pe care il citesc acum…
God….chiar credea ca ma intereseaza ceva din ce spune ea?!M-am intors pe jumate cu spatele la ea si priveam in gol pe geam pana cand…
BOOOOM!!!!

1 comments:

interesant primul capitol... să vedem că îmi rezervă următorul :)

 

Trimiteți un comentariu