Capitolul 16 din fikul Feel the life of the city

Capitolul 16

Sinners

Perspectiva lui Justin

-Deci pe buen acuma , esti insuportabil ! A tipat Britney la mine cand ne-am urcat in autobus , pentru a merge la nu stiu ce biserica din apropiere .

-Ei nu mai spune , asculta-ma bine “ Doamna eu sunt London-eza cea proasta “ . Cand am pelcat din New York tu ai stat la geam , in avion la fel . Iar acum este randul meu s astau la geam deci misca-ti fundul jos de pe locul acela .

-Da nu vreau , fa ceva folositor omenirii daca nu iti convine ! A spus ea indiferenta radicand umerii si indreptandu-si privirea spre geam .

-Cum ar fi ce , ohh “A tot stiutoareo” ?

Autobusul déjà pornise iar noi inca ne certam care si unde sa stea . Era imposibila tipa asta .

-Da-te jos din autobus leagate de picioare si lasa masina sa te tarasca prin pamant pana cand ajungem la biserica . A spus ea usturator .

Ouch , lovitura sub centura . Era chiar dura si daca nu as cunoaste-o chiar cred ca as fi luat-o la pumni . Dar ceva parca ma opera . De fiecare data cand ma enerva la culme ceva ma opera s anu o strang pur si simplu de gat asa cum am facut atunci in aceea noapte . Dar numai gandul ca as putea sa o ranesc pe EA , ma ucidea pe mine . Era pur si simplu insuportabila .

-Da pai…dupa cum vezi cam toate fetele sunt moarte dupa mine , am spus eu asezandu-ma sau mai bine spus cedand . Ceea ce nu pot spune despre tien care nu faci cuceriri….

-Neata , Brit ! Ce mai faci ? A intrebat-o un tip venind langa ea .

Nu stiu de ce dar tipul asta mi s eparea extreme de cunoscut , parca l-as mai fi vaunt o data .

-…deloc…Am terminat eu jalnic , propozitia holbandu-ma la tip .

-DOMNULE ENRIQUE , LA LOCUL DUMNEAVOSTRA VA ROG ! A tipat profa de geogra-varza .

Deci Enrique il cheama …interesant…

-Ce spuneai , Justin ? A intrebat B. cu un zambet mare pe buze .

-Ca te urasc cel ami mult de pe lumea asta ! Am spsu eu furios .

Furios?!De ce eram eu furios?!

Brit a izbucnit intr-un ras isteric , eu uitandu-ma confuz la ea . Doamne ce era atata de amuzant ?! S-a mai linstit un pic iar apoi a vorbit din nou :

-Da sigur si eu chiar te cred mai ales ca te strofoci atat sa imi furi cate un sarut , iar acum asa dintr-o data ma urasti ! Si a ras din nou .

-Stii ceva , papusa ? Cred ca mai bin ear fi sa taci din gura inainte sa ramai fara dinti ! Am avertizat-o eu deschizandu-mi iPod-ul .

Normal ca ma mintit . Niciodata nu as indraznis a dau intr-o fata .

Am dat drumul la muzica si am alsat muzica lui Enrique Iglesias sa imi inunde urechile .

“Do you know , do you know

Do you know what feels like loving somenone

That’s in a rush to throught you away “

Adevarul e ca avea si Iglesias replicile lui si adevarurile lui totodata . Mie unul imi era destul de greu sa gasesc o fata care …chiar sa merite tot ce am …sa am merite pe mine . Toate erau la fel . Sclifosite , fitoase si se uitau nuami dupa portofelul meu . Deci raspunsul al intrebarea lui Iglesias ? Nu , eu nici macar nu stiam ce e aia dragoste .

In fien acum nu o sa mint , eram barbat …daca vedeam o fata care arata bine nu ma puteam abtine ce Dumnezeu ?

M-am trezit ca deodata Brit trece pe langa mine si coboara din autobus . Cand dracu’ am ajuns atat de repede ? Ca doar nu am venit cu telepatia nu ?

Am coborat si eu in liniste pana cand m-am intalnit cu Nate , Ash si Taylor care vorbeau incontinuu . Asa ca m-am bagat si eu in vorba .

Perspectiva lui Britney

Toata lumea sosotea si zumzaia in jururl meu .

-COPII!!!!A tipat profa . PUTINA ATENTIE VA ROG !!!

Toata lumea o ignora vazandu-si de ale lor . Eu vorbeam cu Jenny despre ce vom face in seara asta iar pe ceilalti ii durea in 14 . Dar a tipat atat de tare incat cu totii ne-am oprit :

-COPII!!!!!!!!!!!!S-a facut linite imediat . Bun , a continaut ea . Acum intram in biserica si ne rugam inteles?

-Da sa treaiti , caporal ! Am susotit eu ducandu-mi mana la cap ca un soldat .

Fetele au chicotit un pic si am intrat in biserica . Arata destul de tare . Profii se rugau in timp ce noi ne-am intins pe jos incepand sa cascam .

Dupa vreo jumatate de ora ochii mi-au zburat spre Justin care se dadea pe langa o blonda care era mai mult dezbracata decat imbracata .

Mi-a cazut maxilarul in pamant . Era in biserica ce naiba !? Doamne imi esti martor ca si eu sunt extreme de plictisita dar nu incep sa ma pipai cu una sau cu unul in cazul meu in casa ta , ok ?! Nici de rugat nu am rog dar nici pacate nu fac .

-Ce ai patit , iubita’ ?! M-a intrebat Emma vazand ca nu mai scot nici un sunet .

Nu am spus nimic pur si simplu m-am ridicat si m-am dus rapid spre el .

-Justin , draga ce ami faci ?! Am intrebat eu agantandu-ma de el .

Daca el mi-a incurcat treaba cu Enrique de ce sa nu o fac si eu cu cine naiba e asta .

-Parac ai spus ca nu ai iubita ! A exclamat ea uimita .

-Ohh , ba da , draga stii ceva ?! Suntem impreuna de trei ani si astept doi gemeni ! Am spsu eu incercand sa nu ma bufneasca rasul . Auzeam chicoteli din spatele meu sar nu le bagam in seama .

-Britney …marai el la mine .

Nu l-am bagat in seama .

-Porcule ! A spus ea dandu-I o palma si iesind din biserica .

Cum a iesit ma bufnit un ras isteric , ne dureau burtile si obrajii . Numai Justin statea serios de parca mai avea un pic si ma manca de vie .

-De ce ai facut-o !? Marai el .

-In primul rand pentur ca mi-ai stricat-o cu Enrique si in al doilea rand pentru ca nu poti sa o freci ep aici prin biserica .

-Eii ce s aspun , a ras el . Sfanta Britney !

-COPII!!!A tipat din nou profa .

Frate asta stia numai sa tipe ?!Ce dracu’?!

-LA MASINA ACUM !!!!RESTUL ZILEI O AVETI LIBERA!!!!

Perspectiva lui Justin

Am ajuns mai repede decat credeam la hotel si mai toti pe care ii cunosteam au venit la noi in camera sa jucam jocul ala idiot cu intrebarile si paharele de wisky .

Aveam cam vreo trei sticle de wiscky in camera si am inceput .

****

Dupa vreo ora eram imbatati de-a binelea . Adica eu sunt sigur ca eram beat deoarece se pare ca Britney am excita la maxim . Adica frate am vazut-o toata ziua imbarcata la fel ca si acum . CU o pereche de panataloni scurti negri un sutien negru cu modele de un albastru inchis si o geaca de piele alba , de data aceasta . Dar acuma dansa super atre , frecandu-se in fata de Jenny si in spate de Vanessa .

Dup ace i-am multumit lui Dumnezeu ca s-a terminat dansul si ne-am asezat cu totii am jucat cel ami idiot joc din lume . Nici nu mai stiu cum se cheama la cat de beat sunt , dar cert e ca toata lumea trebuia sa se sarute cu toata . Adic amai pe limab noastra baieti cu fete , fete cu fete si baieti cu baieti .

Da , asta mia- demonstart ca eram super , mega , extra , giga , hiper beat. Pentru ca ….ccand Brit s-a sarutat cu Vanessa (si s-a sarutat extraoridnar de sexy ) cred ca mi-a cazut maxilarul in pamant. V. si-a inclinat capul intr-o parte in timp ce B. facea acelasi lucru . Dar normal ca sa nu ramana doi nesaruatati a trebuit sa ma sarut cu ea . Dar Doamne !!!!In ce fel?!(:O)

In ce fel nu imi mai amintesc . De aici mi s-a rupt firul .


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mdea....scuze ca am intarziat atat dar abea acum mi-a venit inspiratia . Ohh si sa nu uit sa va intreb : Va deranjeaza daca ii apropii un pic mai repede ?

7 comments:

deloc:X
chiar imi place:)):X

off tocmai acolo s-a rupt firul:|
se pare ca creierul ii semnaleaza ceva de enrique:))

 

ce dragut:X:X..justin nu o poare rani:X:X..iar brit a fost putin geloasa :X

XOXO Symo

 

Daca nici acum nu va convine ma impusc:)):))

 

sa ne deranjeze :)))
imi place faza cand ai spus ca Justin nu o poate rani pe Brit
super partea aia :X bravo :)

 

vai a fost prea mf:X:X:X:X
ast urm cap din orice....din toate povestile tale:P

 

E tare:x
Daca ai scrie capitolul cu mai putine greseli de ortografie ar fi absolut perfect.

 

Trimiteți un comentariu