Cateva cuvinte!!!



Cu toti stiti ce s-a intamplat cu avionul in care se afla presedintele Polonie.Un lucru tragic,din pacate au murit atatia oameni intr-un mod teribil.Indiferent de ce s-a intamplat si oricare ar fi speculatiile mi se pare potrivit si frumos din partea noastra sa zicem cateva cuvinte.Rog pe fiecare sa lase un com sa-si exprime condoleantele,rog sa-si anunte prieteni de aceasta postare si sa-i roage si pe ei sa lase aici cateva cuvinte pentru o tara indoliata.Toate comentariile vor fi postate maine intr-o nou articol.Va multumesc si nu uitati ca sunt oamne ca si noi,ca puteau fi acolo romani de ai nostri,ca puteau fi rudele sau prietenii vostri.Odihneasca-se in pace!!!

5 comments:

Mda...Chiar imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat si realizez ca acolo ar fi puttu fi pritenii nostrii si familia noastra . Cred ca toata lumea care frecventeaza acest blog ar trebui sa fie constienta de chestia asta . Imi pare sincer rau pentru toti cei care au murit acolo . Condoleanta lor ! Xo xo Alma .

 

nu am cuvinte, doar... condoleante ...

 

Toţi sunt ocupaţi acum cu teoria conspiraţiei dar sincer, indiferent de cauzele tragicului accident ce a cauzat doliul naţional al unui popor întreg, ar trebui să fim, măcar sufleteşte, alături de ei ..
După toate dezastrele cauzate de nazişti, după faza cu papa, acum şi asta.. ei au reuşit să treacă peste toate şi o vor face în continuare...

 

Chiar imi pare rau pentru ce s-a intamplat..si totul din cauza unei neatentii..sau cel putin asta imi place sa cred. Nu am ce sa spun, decat condoleante si ca macar acum sa incercam sa fim aproape de ei si sa-i sprijinim cum putem. Condoleante!

 

Vai sincer nici nu am cuvinte :( adica ...nush pur si simplu nu stiu ce sa spun pentru ca nu am cuvinte pentru ce s-a intamplat.
E foarte greu pentru ei sa ramana fara cei mai importanti oameni ai tarii.
Cred ca,cuvantul potrivite pentru un popor indurereat si indoliat este Condoleante!

 

Trimiteți un comentariu